Kunst og underholdningMusik

Historien om "Eurovision". Song Contest "Eurovision"

Historien om "Eurovision" har nu 59 år. Dette var årsagen til optagelse af "Eurovision" i Guinness Rekordbog som den mest langsigtede spille Song Contest. Da konkurrencen blev skabt, hvad er reglerne for deltagelse i det, og at han giver sine vindere?

"Eurovision": historien om konkurrencen

Ved det navn kan du gætte, at initiativtagerne til de konkurrencemæssige kreationer blive den Europæiske Union, som var en del af European Broadcasting Union. For første gang, mere eller mindre klar idé om konkurrencen annonceret i de 50-erne. Marcel Besancon, som på det tidspunkt var direktør for den schweiziske tv. Hans initiativ blev støttet af alle deltagere i ØMU - som historien om "Eurovision" er begyndt.

I maj 1956 den første koncert skulle afholdes i Schweiz. Den første "Eurovision" er gået ganske beskedent: at indsamle en performer fra 7 europæiske magter i den store sal på et lille teater Kursaal. Deltagere kan indsende til konkurrencen kun 2 sange. Vinderne udvælges af en jury, ikke publikum. Det var den eneste konkurrence, som sådanne regler.

Offentliggørelse af resultatet af afstemningen gik meget hurtigt, hvilket navngivet vinderne, og antallet af point scoret af de andre deltagere i konkurrencen, er det stadig et mysterium.

Den første triumf for den berømte konkurrence var en schweizisk sanger Lys Assia med sangen «Afstå».

"Eurovision": krav til deltagerne og sange

Historien om "Eurovision" har siden udviklet sig med stormskridt. I 1957 deltog han i løbet af 10 lande, efterfulgt af antallet af nytilkomne kun voksede. Begyndte at være bekendt med alle regler: for eksempel i sangen, der skulle vare længere end 3 minutter, eller kun "live-optræden" af deres værelser kunstnere.

I betragtning af den årlige oplevelse af konkurrencen, at dens skabere løbende forbedre det sæt af regler. I nogen tid er der et krav om, at på scenen i løbet af numrene ydeevne bør ikke være mere end 6 personer, herunder dansere og kor.

Sange skal være helt nye og op til den kvalificerende runde på "Eurovision" vises ikke i luften og ikke placeres på internettet. Tidligere fungerede som en regel, at konkurrencen post bør være en repræsentant for landets eneste officielle sprog. Men siden 1999, kan hver deltager synge en sang på alle sprog, ethvert ønske.

Finalisterne i "Eurovision" er en stor trumf i hånd for at udvikle sin karriere. Deltagelse i konkurrencen - det er en stor chance for at bryde i musikmarkedet i andre lande, og at styrke sin position på hjemmemarkedet showbusiness.

"Eurovision" Land

På trods af, at den europæiske konkurrence, er antallet af deltagende lande ikke begrænset til de stater, som er placeret i Europa. Historien om "Eurovision" har vist, at konkurrencen udviser bemærkelsesværdige opmærksomhed over hele verden, så konkurrencens skaberne besluttet ikke at være begrænset af geografi.

Deltag i konkurrencen til dato er alle lande, der er medlemmer af European Broadcasting Union. Det er denne regel gør det muligt at deltage i konkurrencen i lande som Australien, Aserbajdsjan, Armenien og Israel, som ikke hører til det europæiske område selv fjernadgang.

I alt under eksistensen af konkurrencen, den har deltaget i 51 lande. Nogle lande har ikke sendt deres repræsentanter til begivenheden konstant, og fra tid til anden bestået konkurrencen, bevise det økonomiske eller politiske grunde.

Finalisterne i "Eurovision" på kort tid kan få et rum og tage i antallet af nye deltagere fra Algeriet, Egypten, Jordan og andre lande i Asien.

Sovjetunionen og "Eurovision"

Som du ved, mellem kulturen i Vesten og Sovjetunionen i lang tid, det var den "jern" gardin. Det var ingen undtagelse, og den "Eurovision". Konkurrence Historien husker ikke tilfældet, at begivenheden deltog repræsentanter fra Sovjetunionen.

Og selv i tider med Gorbatjovs perestrojka initiativ George Veselova om det faktum, at "det var muligt at sende sovjetiske kunstnere til den europæiske konkurrence", blev det ikke understøttet. Formentlig dette kunne være den heldige Valery Leontiev. Dog afviste Kommunistpartiet forslaget med den begrundelse, at en sådan vending, begivenhederne ville være for radikal.

"Eurovision", og Sovjetunionen efter 90

Efter sammenbruddet af Sovjetunionen, dens tidligere 15 deltagende lande, den ene efter den anden vendte øjnene for Europa. Kun Kirgisistan og Kasakhstan har stadig ikke gjort deres vej ind direkte udsendelser af "Eurovision", resten af landet er involveret i næsten hvert år, og nogle af dem - med stor succes.

Rusland deltager jævnligt i "Eurovision", siden 1994. I løbet af denne tid konkurrencen med deltagelse af kunstnere som Mary Katz, Alsou, Dima Bilan, bandet "Buranovskie bedstemor," Polina Gagarina, "tatovering", og en anden gruppe af Max Fadeev - «Serebro». Den mest fortryllende præstation var antallet Dimy Bilana "Believe", der bragte Ruslands sejr i 2008 var vellykket Mene forestillinger Filippa Kirkorova, Alla Pugacheva, "Mumiy Troll", "Prime minmstra" og Yulii Savichevoy.

I 2001 konkurrencen vundet af Estland i 2002 det første sted blev vundet af lettisk, i 2005 "Eurovision" flyttet til Kiev, og i 2011 vinderne var duet «Ell & Nikki» Aserbajdsjans.

Registreringer af "Eurovision"

Der er deres poster, der blev fastsat til den "Eurovision" konkurrence. History of Ireland vinder staten bare tager det første sted i posten tabellen, da den irske vendte hjem med en sejr 7 gange; 3 sejre ud af syv blev vundet ene efter den anden i 1992, 1993 og 1994

Efter de irske mestre på podiet solidt forankret Sverige, der vandt 6 gange i konkurrencen. Den længste tid ikke vinde konkurrencen Spanien, som sidste triumf var tilbage i 1969

Hurtigste vandt jeg den "Eurovision" Ukraine: repræsentanter fra landet begyndte først at deltage i 2003, og allerede i 2004, Ruslana var det første sted i konkurrence tabellen.

Jeg vandt aldrig konkurrencen Portugal, på trods af hans mange forsøg. Et rekordstort antal point modtaget i 2009 en deltager fra Norge - Alexander Rybak.

Og den yngste deltager, vandt "Eurovision" i 13 år, er blevet en belgisk Sandra Kim.

konkurrence kritik

For nogen tid nu konkurrencen er meget modtagelige for hård kritik, ikke kun fra de deltagende lande (f.eks Italien boykottet konkurrencen om 14 år), men også musikalske figurer samt seere.

For eksempel er mange af deltagerne i "Eurovision" konfronteret med det faktum, at konkurrencen ikke, som om at evaluere deres præstationer færdigheder, og den politik, som deres stat. Desuden en god score, sætte "naboer" er ofte temmelig underholde publikum "Eurovision" konkurrence. Afstemningen er blevet så forudsigeligt, at enhver mere eller mindre kloge mand kan med en fejl på et tidspunkt at forudsige, hvad landet, som vil sætte mange point.

Men på "Eurovision" afstemning - ikke den eneste grund til at grine meget. Meget mærkbart faldet overordnede niveau kunstnere, der nægter at vise deres egen individualitet og forsøger hårdt at kopiere det foregående års vinder. For eksempel kan det blotte øje ses, at efter showet Ruslana med trommer i 2004, i 2005, er alle trukket på scenen eventuelle etniske trommer og klædt i huden. Det er overraskende, at efter at have besejret Conchita Wurst på scenen ikke kom alle med skæg.

Vindere, som har gjort svimlende karrieren: Frida Boccara

Ikke desto mindre kunstnere fra alle lande søge at deltage i konkurrencen, fordi deltagerne i "Eurovision" (i tilfælde af, at ydelsen ville være den bedste) har indlysende fordele i opbygningen af en fremtidig karriere. Dog kan ikke alle korrekt brug den medfølgende mulighed.

Frida Boccara gik ikke glip af sin chance. Efter hun vandt konkurrencen i 1969, dens popularitet i årenes løb fortsat på et højt niveau. Sangeren blev ejer af to guld og en platin-disk. Men populariteten af spiller var på et højt niveau, selv før konkurrencen: i 1966 Boccara selv gik på turné i USSR.

I Sovjetunionen købte mere end en million plader sanger. Den udøvende kunstner selv udgivet to sange på russisk - "White Light" og den berømte "Ømhed", musikken til som blev skrevet Aleksandra Pahmutova og digte - Nikolai Dobronravov.

"ABBA"

"Eurovision", historien om der vinder store, endnu ikke set i deres rækker over legendariske og populære gruppe end «ABBA». I 1973, den "Eurovision", og afviste Kommissionen sploshala sangen "Ring" unge svenske hold. I gengældelse, indspillede bandet sangen på flere sprog, køre den i radioen i lande som Holland, Sverige, Østrig, Belgien og endda Sydafrika, og ledes de udenlandske hitlister.

I 1974, gruppen stadig vundet "Eurovision" med "Waterloo" sang. Og siden da for at stoppe det var næsten umuligt: på hitlisterne rundt om i verden, herunder USA, det svenske team tager en førende plads. Selv i Sovjetunionen, hvor ikke meget at klage over udenlandske kunstnere, «ABBA» var ganske juridiske gruppe, hvilken plade der let kan købes i en butik. I en kort tid på skærmen, den ene efter den anden begyndte at dukke dokumentarfilm om bandets medlemmer, som i løbet af sin levetid blev en legende.

Sange «ABBA» stadig spinning på radiostationer rundt om i verden.

Toto Cutugno

Over tid, det blev meget populær ikke blot konkurrence, men også de forskellige ratings af "Eurovision", historien om "Eurovision". Vinderne af sangkonkurrence modtaget flere privilegier på verdensscenen musikbranchen.

Toto Cutugno fordel af dem alle fuldt ud og betingelsesløst, som et resultat af at blive en stjerne 80. Toto Cutugno er også en talentfuld sangskriver og har samarbejdet med sådanne popstjerner som Ricchi e Poveri, Adriano Celentano, Dalida og Dzho Dassen.

Cutugno var almindeligt kendt, ikke blot i Europa, men også i Sovjetunionen. Indtil nu, alle husker sin ubetingede hit «L'italiano».

I dag Toto Cutugno er konstant og uændret gæst retro koncerter, som er organiseret af "Auto". De indsamler et fuldt hus og udsendt på de centrale tv-kanaler i Rusland.

Celine Dion

Der er en anden verden stjerne, der engang vandt konkurrencen, hvad der kun være stolt af historien om "Eurovision". Vinderne, som tidligere nævnt, ved ikke altid, hvordan man korrekt brug den medfølgende mulighed. Men Celine Dion, som triumferende tog førstepladsen i 1988, var i stand til at opbygge en succesfuld karriere og efter hype omkring hendes sejr aftaget.

Efter "Eurovision" Celine gik til franske sange på engelsk, har jeg underskrevet flere succesfulde kontrakter og i begyndelsen af 90'erne har opnået international berømmelse og anerkendelse.

Indtil nu, Dion er en af de højest betalte kunstnere i verden. Kvinden er berømt for sin vokal teknik og en stærk stemme. Overraskende, i slutningen af 80'erne i den udøvende kunstner har stemme problemer i løbet af en af tours. Lægen har diagnosticeret, hvorefter Dion ikke ved, hvordan man korrekt bruge sin ledbånd. Som et resultat, sangeren tog et behandlingsforløb, og derefter re-uddannet til at synge i et af den berømte amerikanske pædagog.

I 2004 hun selv formået at få prisen til World Music Awards som den bedst sælgende sanger nogensinde. Den mest berømte sang i sangerens repertoire er stadig et hit «Mit hjerte vil gå på» iz k / f "Titanic".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.