Hjem og familieBørn

Genbrugelige bleer. Gennemgang og tips

Efter fødslen af de små børn i familien, som regel forsvinder orden, ro og penge. Men lykke kommer. Og vores familie er ingen undtagelse. Efter vores længe ventede barn blev født, jeg ønskede at give ham det bedste af alt: tøj, legetøj og, selvfølgelig, bleer. Hvor undvære dem nu? Efter flere ugers brug, begyndte jeg dog at tænke på, hvor mange penge går direkte i skraldespanden. Men at give op bekvemmelighed engangsbleer og bruge "bedstemors metode" meget meget ønskede ikke at. Og i det øjeblik kom jeg til undsætning af internettet, hvor jeg så et genanvendelige bleer. Gennemgå mor, at de allerede brugt, var det temmelig imponerende. Jeg blev interesseret i dette emne, jeg havde lidt grave på internettet og lære oplysningerne.

Genbrugelige bleer. Anmeldelser Forslag til deres valg

Fra en enorm liste over produkter, der tilbydes moypal varemærke Coolababy. Engangsbleer Coolababy præsenteret i en meget bred vifte. De er på knapperne eller velcro, det ydre lag af polyester eller velour, almindelig og farverige, med en enkelt eller en dobbelt gummi, som beskytter bleen mod lækage. Skær er også flere varianter af stof: mikrofiber, bambus fiber og hamp.

For startere, jeg bestilte den klassiske bleer på knapper med søde børn risunochki. Lidt senere nogle flere stykker. Liners tog dobbelt så meget som bleer, og truffet den rigtige beslutning. For eksempel kan man ble bruges flere gange, hvis foringen er ikke at investere i lommen, og bare sætte oven på de genanvendelige bleer. Prisen var i området fra 300 - 500 rubler (en ble og to skær). Og det betalte sig temmelig hurtigt, fordi det ene sæt (ble og liner) er lig med en pakke af bleer. Nogle gange, selvfølgelig, kom og drage fordel af konventionelle bleer, for eksempel hvis det er en lang vej, men for det meste er det meget muligt at styre genanvendelige bleer, der har i det arsenal af mindst 4-5 enheder og omkring ti skær.

Så, hvad er de gode genanvendelige bleer? Anmeldelser Anmeldelse men har lidt af nyttige oplysninger kan ikke skade. For det første er genanvendelige bleer lavet af naturlige gippoallergennoy åndbart stof, så de ikke forårsager allergier eller gnidning på den sarte hud af barnet. For det andet gennem brug af genanvendelige bleer barnet hurtigt lærer at potte. Derudover bleer har en række nitter, som du kan justere størrelsen fra fødslen til 3 år. De slettes i vaskemaskinen på sædvanlig pulver. Deres liv er så stor, at den kan tjene, og for det næste barn. Således de spare forældre en masse penge for det er ikke, at en god legetøj til at købe, men også hele planteskole.

Genbrugelige bleer. Gennemgang og rådgivning i deres anvendelse

Genanvendelige bleer som nogen ting med behov for pleje. Hvis du følger et par vigtige regler, kan de tjener endda nogen baby. Umiddelbart efter overtagelsen, skal de vaskes. Vask brug ved den angivne temperatur på etiketten under anvendelse af børnenes baby pulver eller detergent. Du kan ikke bruge skyllemiddel, skyllemiddel til tøj, fordi for dem pozguznik kan lække. Det samme kan ikke stryges eller tørre dem på håndklædeholder. Vask ble fortrinsvis inden for 24 timers brug, eller kan forårsage ubehagelig lugt. Tørre bleer i lang tid - 12 til 24 timer, så det er bedst at have mindst én reservedel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.