Hjem og familieBørn

Barnevogn Icoo: sorter og anmeldelser

En klapvogn er et vigtigt element for et barn fra de første uger af livet og op til tre år. Kvalitative modeller er dyre, så valget bør kontaktes med intelligens og justering. Der er mange typer kørestole med et helt andet sæt muligheder og funktionalitet. Lad os se, hvilken slags klapvogn du har brug for.

Typer af barnevogne

Den mest fashionable tendens i de seneste år - klapvogne-vugger. Ligesom alt nyt, er sådanne strollers simpelthen godt glemt gamle. Som navnet antyder, ser de ud som en solid vugge med stive, ret høje vægge. Denne klapvogn er højere end resten af markedet, hvilket beskytter barnet mod de fleste udstødningsgasser og vejstøv. Og adgang til barnet i det er lettere for forældre. Der er dog også ulemper. Sådanne barnevogne er ret dyre og egner sig kun til børn i alderen 0 til 6 måneder.

Vogne med justerbar ryglæn findes oftest på gaderne i vores byer. Dette er den bedste mulighed med en bekymring for fremtiden. De er velegnede til børn fra 0 til 3 år. Derfor er det helt muligt at styre en klapvogn for hele alderen, når det er nødvendigt. Ulempen er en lav landing - der bliver mere støv i klapvognen. Nogle gange kan de enkelte elementer af plast, for eksempel armlænene, bryde.

Den mest kompakte løsning ville være en trehjulet klapvogn. Det er manøvrerbart og bekvemt at gå. Den negative side er ustabilitet.

Barnevogn komplette sæt

Næsten alle repræsentanter omfatter en regnfrakke og et myggenet. Der er undtagelser. Tilgængeligheden af disse tilbehør skal kontrolleres hos sælgeren. Til de behagelige tilføjelser har der stadig en særlig taske, hvor det er bekvemt at opbevare børns tilbehør. Det hænger på klapvognens håndtag eller fastgøres til det med nitter. Det har rigelig rummelig lydstyrke.

Icoo klapvogn kræver særlig opmærksomhed. Denne producent tilbyder en meget bred vifte af produkter med en bred vifte af funktioner. Også, Icoo klapvognen skal ære sin betegnelse med ære. Kvaliteten af produktionen er særlig opmærksom. I øjeblikket taler vi om bundling. Jeg vil gerne bemærke, at Icoo 2 i 1 klapvogn er udstyret med en vugge og en vandretur. I dette tilfælde er vuggen fuld, med stive høje vægge.

Desuden er nogle modeller udstyret med en carry-on til et barn og endda et bilsæde. Den sidste tilføjelse er meget praktisk og rentabel. Du behøver ikke købe et bilsæde til et barn. Plus det leveres med et håndtag, det kan bruges som et taske. God ting for at rejse til klinikken og besøge.

Hvordan man vælger en barnevogn

I øjeblikket kan du finde en klapvogn i prisklassen fra to tusind rubler til halvtreds. Forskellige producenter, forskellige mærker, forskellige kvaliteter og udstyr bestemmer omkostningerne ved varerne. Derfor skal du først estimere det budget, der er afsat til køb af denne attribut, og bestemme de karakteristika, der er nødvendige. På tidspunktet for krisen kan du tænke på at købe en brugt klapvogn. Den eneste "men" - i dette tilfælde får du ingen garantier. Derfor, når du køber nøje overvej, hvilken funktionalitet det vil udføre, og hvordan det vil klare det på forskellige tidspunkter af året. Hvis du planlægger at købe en klapvogn, skal det være muligt at sætte på og tage af isoleringen. Ellers vil sommeren svede og om vinteren fryses. Det samme gælder for vind, støv, myg og regn.

Hvad skal man kigge efter, når man køber

Der er nogle ting, der fortjener særlig opmærksomhed, når man køber en klapvogn. For eksempel kvaliteten af skræddersyet og materialetypen. Icoo klapvogn adskiller sig fra mange, fordi det stof, der anvendes i produktionen, er modstandsdygtig overfor slid og pletter, og har også en speciel imprægnering, hvorfor den ikke lækker. Dens ramme selv er lavet af aluminium. Derfor er Icoo klapvognen lys nok og holdbar på samme tid. Du kan ikke bekymre dig om at hun vil bøje eller bryde på et uventet tidspunkt.

Det er vigtigt at være opmærksom på kvaliteten af sømmen. Alle kanter skal behandles, ellers kan materialet være nyttigt.

Et andet vigtigt valgkriterium er størrelsen og typen af hjul. Jo større hjulet er, desto lettere bliver rullestolen. Hvad angår typen, er det bedre at vælge de oppustede hjul, snarere end monolitiske. I øvrigt er disse kammerhjul monteret på klapvognen Icoo Peak Air. Og diameteren af hjulene er ca. 30 cm.

Strollers Icoo: kundeanmeldelser

Icoo - temmelig fælles strollers. De findes i mange onlinebutikker og levende udstillingssteder. Selvfølgelig køber ikke enhver familie sådan en klapvogn. Icoo klapvogn er dyrere end mange andre modeller. Årsagen er høj opmærksomhed på kvaliteten af produkterne. Barnevognen kommer til Tyskland, som allerede siger meget for hende.

De mennesker, der ikke er smidige og har købt en af modellerne af Icoo-klapvognen, forlader anmeldelserne stort set positivt om det. De mest almindelige er ordene om god roadability og bløde afskrivninger. Barnevognen er ganske rummelig selv for en stor baby. Nogle mødre klarer at klare det med en hånd, så det er manøvrerbart. Men der er dem, der overvejer kørestolen overpris. Minussen af klapvognen kaldes besværlig, når den foldes, da ikke alle biler kan passe. Men barnevognen har generelt mere positive egenskaber.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.