Hjem og familieBørn

Hvordan man vælger en børns skateboard?

Alle forældre til nutidens børn har brug for at vide, at der vil komme et tidspunkt, hvor et barn bedt om at købe ham et skateboard. Har jeg brug for det til dit barn? Og hvis ja, hvilken der er bedst at vælge? I denne artikel vil du lære, hvordan du vælger børns skateboard.

Har jeg brug for?

Næsten alle børn er i dag et stort antal af deres tid på internettet. Ser den ekstreme transmission, bliver de bedt om at købe et skateboard. På dette stadium, enhver forælder tænker: det er det værd at komme til barnet bord? I mange børn, er sikringen tabt efter et par dage. Hvis et barn drømmer om barn skateboard, låne bestyrelsen for et par dage på sine venner. Hvis han ikke vil opgive det sjove, og det vil ikke skræmme falde under træning, bør du seriøst tænke over det kommende valg af bestyrelsen.

udvalg

I dag er der en bred vifte af brædder at blive redet. Mange eksperter anbefaler at købe færdiglavede børns første skateboard for begyndere Komplet-versionen. Der er præfabrikeret model. Men en sådan model er bedre at købe fra det tidspunkt, hvor barnet er at lære at ride og vil være i stand til at forstå, hvad han har brug for virkelig er.

På hvilke skal man passe på?

Den første er at se på dækket. Dette board selv. Det skal være af høj kvalitet. På dens overflade bør ikke tilstedeværende symptomer bundle. Husk også, at udgifterne til bestyrelsen afhænger af tilstedeværelsen af figuren, såvel som dens kvalitet.

Mange børn, der allerede har lært at ride, købe en almindelig dæk, som du senere kan anvende deres eget billede eller en særlig mærkat.

Barnets alder at begynde at lære

Skateboard - ganske farlig legetøj. Barnet, i hvert fald vil falde i løbet af uddannelsen. Derfor behøver eksperter anbefaler ikke at købe det for børn yngre end 8 år gammel. Mange kan argumentere på internettet et antal valser, hvor de fire-og børn dygtigt ride på brædderne. Husk, at i denne alder barnet til at engagere sig i uddannelse bør en erfaren træner. Desuden skal barnet have et stort ønske om at lære at ride.

Hos børn ældre end 8 års koordinering af bevægelser dannede meget bedre. I denne alder, vil det være meget lettere at holde balancen, henholdsvis ville være mindre end faldet.

Modelselektion efter alder

Valg barn skateboard, være yderst forsigtig. Modellen skal være i overensstemmelse med ikke kun alder, men også væksten af barnet. Standarden bord har en længde på 78 til 83 cm, og bredden -. Fra 19 til 21,5 cm er ikke altid for børn kan komme af disse parametre. Derfor bør du være opmærksom på en sådan gruppe af brædder, der er designet til forskellige aldersgrupper.

- Børn skateboard fra 3 til 5 år anses for at være den mindste. I dette tilfælde er det bedre at bruge Micro-modellen. Dette board er beregnet til børn under 1 meter. Parametrene for modeller er: 70 x 16,5 til 17 cm.

- For børn fra 6 til 8 år er bedre at vælge en model Mini. På sådan en skateboard er praktisk barn stigende til 1,4 m Dimensioner :. 71 x 17,8 cm.

- For børn fra 9 til 12 år bør foretrækkes Mid-size model. Dette er det perfekte board for børn at vokse op til 150 cm Dimensioner skate :. 73,7 x 18,5 cm.

- unge (børn i alderen 13), eksperter anbefaler at vælge Decks-modellen. Den er velegnet til et barn af enhver højde, skostørrelse, men bør ikke være mindre end 38.

materialer Construction

Den mest pålidelige træ til produktion af skateboards anses canadisk ahorn. Det er omhyggeligt presses og stables i flere lag. Denne funktion er en fremstilling lang levetid og en høj strukturel styrke. Salget kan også finde plastik dæk. De er meget billigere end træ, men deres elasticitet og holdbarhed parametre i høj grad ringere end den første. Også nogle producenter tilbyder en træ dæk til sine kunder i forbindelse med glasfiber eller aluminium. Fordel af de nyeste plader kan med rette vurdere kun en ægte professionel.

hjul

Ofte hjulene er fremstillet af polyurethan. Den mindste hjuldiameter - 52 mm maksimal - 70 mm. Hvis du vælger et skateboard for begyndere, bør du vælge en mindre hjul diameter. Deres kontrol vil være meget lettere, og de hurtigere er ikke ret høj.

Det bør også være opmærksom på stivhed. Det kan være fra 87 til 100 og oprettelse af en +. Den første hjul blød for dem harakterino fremragende greb. For det andet - hårdt, bliver de brugt af fagfolk for udvikling af høj hastighed.

For en nybegynder er bedre at vælge bløde hjul, der også vil udjævne vibrationer. skateboard ledelse vil være lettere, og en lille hastighed. Husk, at dette chassis slides hurtigt, så brug regelmæssig udskiftning.

Lejer

Lejerne er designet til at reducere friktion og load balancing. skate hjul er understøttet på lejer. Bedre at vælge lukket. De vil få det snavs, der har en positiv indvirkning på varigheden af deres drift.

vedhæng

Dette er en særlig del, der er monteret under dækket. Dens længde er 12-14 cm. Truckee eller suspension kan have en anden vægt. Tung anses for at være mere holdbare, og kan tilbyde en bred stabil basis. Høj affjedring giver større hastighed.

konkave

Dette er den side bøjninger. På grund af tilstedeværelsen af dette element skatere kan udføre en række tricks. Nogle dæk på undersiden har en særlig plastik dyser, som tillader at glide på Perillo. Men for en nybegynder at passe en simpel flad bord.

holdbarhed

Overraskende, og har en holdbarhed skateboard børn. Foto boards er attraktive, men du skal være meget forsigtig, mens du vælger. Først skal du nødt til at se på datoen for fremstillingen skate. Du ønsker det skal forkyndes for dig så længe som muligt? derefter give præference til bestyrelsen fremstillet i indeværende år. Også, ikke købe et skateboard for vækst, fordi træ har en tendens til at slå sig over tid.

pleje

Det bør tage sig af skate og udføre enkle regler for at tage sig af ham.

Før træning, find ud af alle bolte. De skal være forsvarligt fastspændt. Dette er især vigtigt for folk, der udfører vanskelige tricks og hop. Krakket bolte skal udskiftes.

Den øverste del af bestyrelsen skal rengøres med jævne mellemrum. Til dette formål en børste og en lille mængde vand.

Husk, at træet ikke er meget veltolereret af fugt, så vand er ofte ikke anvendt.

Små ridser og revner vil ikke forstyrre læring. Men hvis på overfladen var der dybe revner eller delaminering, er bestyrelsen udskiftet.

Vær opmærksom på hjulet under kørslen. Hvis overfladen er revnet, erstatte dem.

Hold brættet, er det ønskeligt i et rum med lav luftfugtighed. Det er ønskeligt, at overfladen ikke udsættes for direkte sollys.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.