Mad og drikkevarerOpskrifter

Radise: opskriften og egenskaberne af det vegetabilske

Alle ved, at madlavning japanske køkken er ikke komplet uden grøntsager. Dette er nyttigt og nærende, så jeg vil gerne lære mere om, hvilke typer af vegetation, der anvendes af beboerne i denne stat. For eksempel, daikon (en opskrift på sin forberedelse går tilbage til de gamle århundreder) er det mest populære produkt blandt japanerne, og ikke kun, at dens anvendelse er udbredt i asiatiske lande som Korea, Thailand og andre.

Radise: opskriften og egenskaberne af det vegetabilske

Denne grøntsag er en form for radise, men det smager sødere, juicier frugter deraf og blødere, og er formet som en gulerod, men større i størrelse. Daikon (opskrift, som har en masse af sorter) i japansk betyder bogstaveligt "big rod".

Denne plante produkt indeholder i sin struktur en masse næringsstoffer - vitaminer, mineraler, salte, jern, phosphor, pektin og andre elementer, samt betacaroten og syre. Derfor er daikon (opskrift beskrevet nedenfor) anbefales at bruge i sygdomme:

 • under sten formationer i lever og nyrer;
 • ved sygdomme i mave og tarme (som et baktericid og antiinflammatorisk middel);
 • ved bestråling og diabetes;
 • atherosklerose og andre sygdomme i kredsløbssystemet.

Hvordan at lave mad japansk radise?

Fra denne grøntsag er godt opnås supper og salater. Godt at presse saften fra en japansk radise. Det kan indtages i løbet af året. Vi tilbyder dig en salat med, højdepunkter Daikon kogte grøntsager (opskrift er ganske enkel), som kan være repræsenteret som følger:

 1. Forberede japansk radise, og gulerod (i ét stykke). Grøntsager Vask, skræl og male anvendelse af en rivejern.
 2. Hårdkogte æg (4 stk.) Hak og bland i en skål med grøntsager. Salt og syrnet fløde (6 store skeer).
 3. Sagt på en passende fad og pynt med finthakket greens.

andre opskrifter

Det er også muligt at forberede syltede daikon, hvis opskrift er populær i Japan. For at gøre dette skal du bruge følgende produkter:

 • Japansk radise (100 g);
 • ris eddike (100 ml);
 • Vand (3 store skeer);
 • Sukker (1 stor ske), en knivspids safran og salt (1 lille skefuld).

Vegetabilsk skræl og hak i tynde kiler. Lå den fremstillede beholder (jar). Som eddike til at opløse sukker og salt. Særskilt, sat i varmt vand safran. Denne væske fremstilles ved tilsætning af eddike. Hæld marinaden daikon og lukke låget stramt. Lad det stå i et varmt sted i en uge, så holder det bedst ved en temperatur under nul. Dette måltid kan spises på deres egen såvel som anvendelse i fremstillingen af andre retter.

Daikon radise (opskrifterne på nogle retter med denne grøntsag vi undersøgte ovenfor) er meget nyttig, og det er meget let at lave mad. I koldt vejr, vil dette produkt hjælpe med at udfylde levering af vitaminer og andre stoffer, der er nødvendige for en sund krop fungerer. Og desuden, det japanske radise har en vidunderlig smag, der vil tilføje gejst til en bred vifte af godbidder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.