HjemlighedSkadedyrsbekæmpelse

Spindemider på stueplanter

På din favorit indendørs blomst dukkede mærkelige hvide prikker, som gradvist vokse og flyde ind i hinanden, og derefter efterlader bare falder af? Eller i hjørnerne af bladene vises hvide webs, hvor en omhyggelig undersøgelse af de brune prikker flytte? Dit anlæg afregnes edderkop mide. Hvordan at slippe af spindemider, og hvor farligt det er?

Spindemider på potteplanter er en stor fare, fordi det er meget vanskeligt at trække, på grund af det faktum, at under ugunstige forhold, den kvindelige tager tilflugt i landet og bliver hvilende, indtil et mere gunstigt tidspunkt. Og så kommer det ud af dvale og begynder at aktivt at formere sig.

Hvordan spider mide

Spider mide - er knap mærkbar for det blotte øje insekt eller hvidlig brun, primært findes i den nederste side af arket. Spindemider foder på celle SAP, næsten alle planter ved piercing deres kæber.

Koloni af edderkop mide er op til flere hundrede insekter. Ideelle betingelser for aktiv formering af en parasitisk insekt 27 C varme og lav fugtighed. Voksne kvindelige liv fra 2 til 4 uger, kan lægge op til 200 æg, som modnes for kun 3 dage. Æg kan lagres i jorden, i revner i vindueskarmen på gryden og plante barken til 5 år. Derfor er kampen mod spindemider lover at være varm og at have langvarige.

Tegn på planter spindemider

Det første tegn på fremkomsten af kryds er hvide prikker, der vokser på hele arket. Som et resultat, arket tørrer op og falder af. Hvis du ikke starte en kamp, de spindemider på potteplanter formere sig og planter vil dø snart. En anden, men ikke væsentligt træk er fremkomsten af tynde baner, som enmeshes første blade, og derefter hele anlægget. Fremkomsten af edderkoppespind på de øverste skud taler om vidtstrakte og aktivt avl koloni af skadedyr.

Spindemider om stueplanter: brydning

Husk, at edderkop mide kan ikke tåle sprøjtning med vand, så planterne skal være konstant sprøjtes med vand, eller endnu bedre en opløsning af insektmiddel ( "Intovir", "Karbofoks" og andre.) Og straks dække med en plasticpose inficeret plante. Du kan også bruge "Temik" - en granuleret formulering til behandling af jorden. Det er tilrådeligt at alternative lægemidler til at undgå afhængighed og udviklingen af immunitet i skovflåter.

Det er nødvendigt regelmæssigt at sprøjte alle mulige skjulesteder, hvor der kan være æg, fosforsyre og svovlsyre forberedelser til korrekt destruktion af skadedyr.

Hvis du er bange for at bruge pesticider, bruge folkemusik retsmidler til at bekæmpe spindemider.

• Tag 100 gram hvidløg og gnid, derefter udfylde den resulterende slam liter vand og lad det trække i en uge i et mørkt sted. Til sprøjtning, planterne tage 10 g per liter infusion vand.

• Mælkebøtte rod, som let kan købes på et apotek, stor hjælp i kampen mod insekter. Tage 30 g hakket rod og fyld liter vand. Efter 3 Chasa infusion er klar til sprøjtning.

• For planter, sprøjtning er kontraindiceret, skal du bruge følgende metode: Hak hvidløg og lægge den på jorden i en gryde. Derefter dække med en plasticpose af anlægget i 2-3 timer. I stedet for hvidløg kan anvendes terpentin, hældt i en lille skål.

Så snart du bemærker de første tegn, der dukkede op spindemider på stueplanter inficeret bør straks isoleres fra de andre, fordi aktiviteten af flåter flyttet til andre blomster. Favorit delikatesse mide er: palme, Impatiens, Rose, og mange andre. Vær på vagt, fordi en plante meget lettere at behandle end hele samlingen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.