Hjem og familieBørn

Hyben sirup til børn i hvilken alder du kan give?

Forældre ofte syge børn er villige til at træffe foranstaltninger til at reducere sandsynligheden for sygdom af kid næste SARS. Men i stedet for hurtigst muligt at tage immunmodulerende lægemidler, bør se på den længe bevist værktøj, der er velkendt for vores mødre og bedstemødre fra sovjettiden. Til forebyggelse af forkølelse og den voksne, og barnet kan drikke hyben sirup. Børn fra hvilken alder dette stof er tilladt, i hvilken dosis er det nødvendigt at give? På denne og på, hvordan man forbereder Vildrose sirup hjemme, beskriver i denne artikel.

Hyben til børn: Er det muligt at give sirup?

Hyben sirup er en homogen dej med en nuance fra lysebrun til rødbrun. Producere det i farmaceutiske fabrikker og tilhører gruppen af lægemidler beregnet til at hæve immunitet. Fås i glas flasker af forskellige størrelser.

Ifølge brugsanvisningen af siruppen består af en vandig ekstrakt af frugtplanter og ascorbinsyre. Som yderligere bestanddele til fremstilling af stofmisbrug sukker og citronsyre. Dens sammensætning er så tæt på den naturlige, og kende alle de gavnlige egenskaber af hyben, det er sikkert at gøre hyben sirup til børn. I hvilken alder at bruge stoffet, er det nødvendigt at se fremad til instruktionerne. Efter gennemgang af alder og andre kontraindikationer, kan bivirkninger undgås ved anvendelse af en sirup.

hyben sirup fordel for børn

Hyben - en leder på indholdet af C-vitamin i frugt og bær afgrøder. Men hvad er overraskende er, at i produktionen af vand nektar fra frugten af denne plante de fleste af de vitaminer ikke kan spare. Også C-vitamin, et hyben sirup indeholder organiske syrer, carotenoider, flavonoider, pektin og andre nødvendige elementer af kroppen.

Hyben sirup for børn og voksne er nyttigt, fordi det hjælper til at klare manglen på vitaminer og dermed øge immunitet. Derudover kan brugen af dette stof bringe kroppen til følgende fordele:

 • øger appetitten;
 • Det giver dig mulighed for hurtigt komme sig fra den fysiske og psykiske belastninger;
 • Det giver choleretic effekt;
 • fremmer regenerering af væv;
 • styrker blodkar;
 • Det stimulerer de metaboliske processer i leveren;
 • aktiverer kroppens forsvar;
 • Det har på kroppen forfriskende effekt.

hyben sirup forbedrer tilstanden af hele organismen og giver anti-inflammatorisk virkning.

Indikationer og kontraindikationer

I sæsonen af akut viral sygdomme, fra efterår til forår, at styrke immunforsvaret behovet både voksne og børn. Men bortset fra, at hyben sirup, der er andre indikationer. Glem ikke om kontraindikationer, som vil hjælpe undgå de negative virkninger af lægemidlet.

Hyben sirup aflæsninger for børn og voksne er som følger:

 • behovet for forebyggelse af hypovitaminose C;
 • behandling asthenic tilstande (som en af præparaterne i komplekset behandling);
 • styrke kroppen og immunsystemet efter en virusinfektion og forkølelse.

Også hyben i komplekset behandling er vist til de mennesker, der lider af galdesten, cholangitis, cholecystitis, alkohol og narkotika forgiftning, og i visse andre tilfælde.

Kontraindikationer til brug, er:

 • astma;
 • gastritis og ulcus i den akutte fase;
 • Høj følsomhed over for nogen af sirup komponenter;
 • diabetes (med forsigtighed).

Også en af de kontraindikationer er børnenes alder på op til to år.

I hvilken alder kan børn hyben sirup?

En vigtig overvejelse, når de modtager sirup fra hyben aldersgrænse overholdelse er angivet i instruktionen. Dette for at undgå bivirkninger i form af allergiske reaktioner og diarré. прием препарата будет продолжаться длительное время, могут наступить гипервитаминоз и снижение давления. Men hvis vil stoffet vare lang tid, kan komme hypervitaminose og reduceret tryk.

Således, for at undgå de negative virkninger, mens du tager stoffet bør følge instruktionerne præcist, hvor det er angivet, i hvilken alder børn får hyben sirup. Efter to år, er risikoen for allergiske reaktioner betydeligt reduceret.

Instruktioner til børn

For at opnå den ønskede virkning af behandlingen, når man tager de ovennævnte lægemidler bør følge anbefalingerne fra læger. разрешает принимать начиная с двух лет. Hyben sirup instruktion om børnene får lov til at tage fra en alder af to. I denne alder, er de tildelt af ½ tsk 2-3 gange om dagen. Fra den første dag for optagelse, bør forældre overvåge reaktionen af barnet, vises ikke, hvis de huden allergi symptomer.

Børn i alderen 3 til 6 år hyben sirup allerede giver 1 tsk, og fra 7 til 12 år - 1 dessertske. Tag en velsmagende medicin gennem munden efter et måltid, på anmodning af sit drikkevand. Børn opfordres til at udarbejde en sød og sund frugtkompot på grundlag af sirup. Til dette formål er den nødvendige dosis fortyndes i en kop med vand og giver i stedet for kompot efter spisning.

Børn ældre end 12 år, anbefales stoffet til at tage 1 spsk sirup 2-3 gange om dagen. Afhængig af reaktionen af den samlede varighed af forløbet af terapi er 15 til 30 dage.

Bivirkninger af narkotika

Udover allergiske reaktioner eller diarré, hyben sirup, hvis de anvendes forkert og har andre bivirkninger på kroppen:

 • samtidig med at der i lang tid, og som overstiger de anbefalede doser kan opleve et fald i tryk og hypervitaminose;
 • Sirup bør tages med forsigtighed sammen med andre lægemidler, som kan findes i vejledningen;
 • mennesker, diabetikere, hyben sirup bør tages med forsigtighed på grund af indholdet af den høje sukker;
 • gravide og ammende kvinder tager stoffet bør kun efter samråd med din læge.

På trods af, at der i vejledningen klart angive, hvordan man laver hyben sirup, børn i hvilken alder det er givet, mange forældre for at styrke immunitet tilbyde en kur mod børn med et år, og selv med 6 måneder. Dog er børnelæger rådes til ikke at haste ind i dette, fordi disse børn risiko for allergi er for høj, på grund af, hvad kroppen kan forårsage uoprettelig skade i stedet for god.

Kommentarer til ansøgningen

De forældre, der gav deres børn hyben sirup, dannet overvejende positive anmeldelser på sin ansøgning. De bemærker, at smagen han har en temmelig nice, og næsten alle børn er indforstået med at drikke det med glæde. сироп шиповника детям, с какого возраста. Negativ opfattelse udvikler, som regel de forældre, der ikke er godt forstået instruktioner om, hvordan man begynde at lave hyben sirup til børn i hvilken alder. Anmeldelser af mødre og fædre give oplysninger om, hvad de stærke sider af barnet begyndte allergiske reaktioner.

Generelt positive tilbagemeldinger på sirup koges ned til det faktum, at han:

 • Det er i stand til at beskytte mod virusinfektioner og styrke immunsystemet;
 • sund og velsmagende;
 • Den indeholder C-vitamin i store mængder;
 • sikker, har en naturlig sammensætning;
 • billigt, det er i den overkommelige prisklasse.

De negative kundeanmeldelser siger, at hyben sirup:

 • Det har en ubehagelig smag og lugt;
 • Den indeholder for meget sukker;
 • Det har mange kontraindikationer;
 • Det er ikke for alle børn.

Hvad koster hyben sirup?

Hyben - en plante udbredt i Rusland, og det kan ofte findes i hjemmet haver. I efteråret frugterne af det, der sælges overalt, og for et symbolsk gebyr. Tilsvarende hyben sirup, som er en vandig ekstrakt af frugten er i overkommelig pris interval. Apoteket kan købes for 60 rubler (250 ml).

De instruktioner, der fulgte med pakken, kan du se, hvordan man tager hyben sirup, børn fra hvilken alder og hvad han anbefalede en kontraindikation. Overholdelse af anbefalinger for at undgå bivirkninger i fremtiden.

Hvordan forbereder hyben sirup dig selv?

Velsmagende og sund hyben sirup du kan forberede dig. I henhold til dens egenskaber, er det ikke ringere end lægemidlet, produceret af farmaceutisk fabrik.

Trinvis fremstilling af sirup er som følger:

 1. Hofter (1 kg) blev vasket under rindende vand, sorteret, og bægerblade fjernes stilken.
 2. Det fremstillede frugt er foldet i en gryde, hæld kogende vand (2 I) og koges ved svag varme i ca. 40 minutter.
 3. Bouillon fra hyben efterladt ved stuetemperatur i mindst 8 timer at præsentere det godt.
 4. Klar bouillon filtreres gennem osteklæde og derefter tilsættes sukker til det (1 kg), sat på pladen panden og kogt til en tyk sirup konsistens. Det vil tage omkring en halv time.
 5. Kogt sirup af hyben hældt i steriliserede glas og dækket med rene låg. De skal opbevares i køleskab og åbne banken til at bruge i en måned.

Sådanne velsmagende sirup kan tilsættes i stedet for sukker i en traditionel te eller tjene som en sauce til pandekager og pandekager. Nyder immunitet og organismen som helhed vil blive fremlagt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.