Hjem og familieGraviditet

Graviditet og influenza: hvordan de skal reagere.

Det er kendt, at graviditet og koldt - en kombination af spam. Men du behøver ikke være alt for bange for sådan en vending i begivenhederne. Bare en kvinde har brug for at være mere opmærksomme på deres helbred, især mens man venter på babyen. Som regel, folk er ikke alt for alvorligt med denne sygdom. Men graviditet og kulde, kombineret sammen, kan blive afsæt for en meget dårlige konsekvenser for både mor og barn. Mens vi venter på barnet af den kvindelige krop immunitet falder, hvilket damerne er i risiko for at pådrage sig smitsomme sygdomme mere end andre.

Forkølelse forekomme fra en skarp krop hypotermi, og dens symptomer er hoste, tilstoppet næse, hovedpine, utilpashed, ondt i halsen og træthed. Forkølelse under graviditeten kan ende i en række forskellige komplikationer. Derfor skal du især pas på, fordi i den kolde årstid, til det omgivende starten nyse og hoste. Der skal udvises forsigtighed for ikke at blive smittet.

Det menes, at de syge specielt farlige i det, der kaldes den embryonale periode. Vi taler om de første otte uger. Sagen er, at fosteret på dette tidspunkt lægger alle organer, og der er en intensiv udvikling af sine væv. Eksperter mener, at der er tre af de mest kritiske perioder: den første - 2. uge af graviditeten, den anden - 3-6 uger, og den tredje - den sidste måned af drægtighedsperioden baby. Det var på dette tidspunkt, skal du være særligt forsigtige.

, Graviditet og koldt Således - det er bedst at undgå denne kombination ved hjælp af forebyggelse. For at gøre dette, afstå fra at besøge befærdede steder og især begrænser kredsen af venner. Det bør også ventilere huset ofte og altid indånde frisk luft i løbet af en tre-timers tur. Forebyggelse skal ske ikke blot en gravid kvinde, men også hendes familie, der bor i den samme lejlighed. Hvis der alligevel, nogen fra familien blev syg, at hans presserende behov isolere og kvinde pokapat næse interferon. Til profylakse anbefales det også indtagelse af vitamin te. Rense luften i rummet som muligt, ty til den nationale proces at nedbryde lejlighed naturlige antibiotika løg og hvidløg. Du kan også bruge en mere moderne måde - aromaterapi. For at gøre dette, tage aroma lampe og dryppe et par dråber tea tree olie, lavendel eller eukalyptus.

Mange undrer hvordan man behandler en kold under graviditet. Der er nogle tips, som er værd at overveje. Først skal du sørge for at observere sengeleje. Ingen grund til at fortsætte et aktivt liv og gå en tur - Kig ud i det mindste indtil du får godt. Det er vigtigt at huske, at du ikke skal tage noget medicin uden først at rådføre sig med din læge. Self-medicin kan føre til tragiske konsekvenser. Lægen vil ordinere en skånsom behandling, under hensyntagen til alle kontraindikationer og din tilstand. Det anbefales også at drikke varm te med hindbær, honning, citron eller saft. Men pas på - i første omgang, nogle af disse produkter er allergener, og for det andet, en overflod af væske i kroppen fører til ødem.

Hvis du har ondt i halsen, så at skylle det kan udtrække calendula og kamille. At nedbringe temperaturen af faktiske brug ved anvendelse af store mængder af tranebærsaft eller eddike opløsning triturering krop. Hoste er med til at helbrede den sirup af lakridsrod, og løbende næse - saft af hvidløg eller løg, skal du sørge for at fortynde med vand. Flush næse kan være sodaopløsning eller vand med havsalt. Husk, at i din position ikke lov til at sætte sennep og svæve fødder. Kassér de modtagende antipyretiske lægemidler.

Således graviditet og koldt - kan forårsage uønskede effekter, så du skal gøre alt for at forebygge sygdommen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.