Mad og drikkevarerOpskrifter

Trin for trin opskrift wickets: hvordan man laver en lækker ret karelske

Opskrift wickets kender næsten hver indbygger i Karelen. Faktisk sådanne produkter med en lækker og delikat påfyldning er en traditionel ret af republikken. For dem, der ikke ved, hvordan man kokken Karelske tærter, her er en trin for trin måde at skabe dem.

Detaljeret opskrift wickets med kartoffel fyld

Nødvendige ingredienser til dejen:

 • rye sigtet mel - 1 kop fuld (kan være lidt mere);
 • Soda spisestue - lille schepotochka;
 • klasse hvedemel top - ½ glas tumbler;
 • sure eller svagt sur mælk - 1 kop;
 • fint havsalt - tilføje på personlige præferencer;
 • æggeblomme - til smøring af færdige produkter.

Fremstilling af dejen

Wickets Karelske, opskriften , som vi betragter i denne artikel er baseret på den simple test med yoghurt. For at ælte dejen, du ønsker at hælde sur mælk i en metal skål, varme det lidt og så tilbagebetale det schepotochku bagepulver. Ved siden af mælken drik skal hælde havsalt, rug og hvedemel. Som et resultat, bør du få en kølig base, næsten som en kappe. Det skal være dækket med plastfolie og lad stå i en position af 30-55 minutter.

Også opskrift wickets med kartofler indebærer anvendelse af de følgende bestanddele (til påfyldning):

 • Kylling gennemsnitlig æg - 1 stk;.
 • medium kartoffel - 6-8 stk;.
 • salt - tilføje smag;
 • mælkefedt - 1 kop;
 • smør - 250 g (for en puré og udtvære færdigvarer).

Fremgangsmåde til fremstilling af vegetabilske toppings

Det er især bemærkelsesværdigt, at gærder opskrift kan ikke blot omfatte kartoffel fyld, men også kogt ris korn. Imidlertid har vi besluttet at give dig den metode til fremstilling af tærter med krøllede grøntsag. Fordi sådanne produkter opnås langt mere lækker og tilfredsstillende.

For at gøre kartoffelmos, bør tage et par knolde, tynd skræl dem og kog i saltet vand. Yderligere grøntsag kræver kun berøve bouillon, hæld dertil fed mælk, smør og lægge et æg pause. Alle disse ingredienser skal pund i en frodig og luftige kartoffelmos, hjælp tolkushkoy.

dannelse kurser

Når dejen og fyld til maden vil være klar, bør starte modellering wickets. At gøre dette, tager et lille stykke af basen og rul den til en tynd oval form. Endvidere er det midterste lag kræves for at sætte 1 eller 2 store skeer kartoffelmos, og derefter pænt zaschepit kanter af dejen, således at påfyldning var åben. Efter alle de halvfabrikata vil blive udformet, bør de gå videre olieret ark, og sætte oven på tærter kylling æggeblomme.

varmebehandling

Bage sådanne Karelske pasties bør ikke mere end 20 minutter ved en temperatur på 190 grader. Når alle elementer er kogt, skal de generøst smurt med smør eller dyppet i smeltet margarine, blandet med mælk.

Hvordan søger til middag

Som du kan se, wickets opskrift omfatter ikke de dyre og sjældne ingredienser. Karelske er ønskeligt at præsentere fadet til bordet, sammen med søde te varm.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.