HobbyHåndarbejde

10 knob, som gør livet lettere for dem, der ved, hvordan man gør dem

I nogle tilfælde er der et presserende behov for at gøre en form for anordning, for eksempel til at løfte en vægt. Derefter kan komme til undsætning 10 knob, som gør livet lettere for den person til at forstå dem. Selvfølgelig er de ikke kun ti. Men overveje de nemmeste og pålidelige muligheder.

10 knob, som gør livet lettere for alle

1. Den første fremgangsmåde kaldes en "kvælertag". Rebet formet som et brev "Z» (Z). Udført højre ende vender rundt rebet, først en, så en anden (kun på tværs), derefter yderligere to omgange. Den frie højre ende er formet til en sløjfe, som spændes med de vigtigste. Denne enhed kan nemt hente dåser, flasker og andre genstande.

2. "tøndeformede". Et reb placeret til at løfte genstande. Rebet er bundet oven på den sædvanlige måde. Den resulterende enhed er strakt loop på objekt væg og strammes. Emne forsvarligt. Du kan sætte oven på det stadig objekter, og ved hjælp af den samme enhed for at løse dem.

3. Brug rebet til at gøre to løkker: en lille, den anden - mere. På midten sætte emnet uden håndtag. Stor løkke sprang på ham, er skruet ind i en lille ryg og opslag. Opnåede laterale loops, som spændes på en bestemt måde.

4. Enderne af et reb fastgjort på en traditionel måde. Det andet reb mod gentaget mønster af den første reb samling. Begge sammen er spændt.

5. I midten af rebet er en lukket sløjfe. Otte ud af det gjort to sløjfer, der folder i halve. De strammet. Denne enhed kan bruge i stedet for håndjern.

Undersøgt fem af de 10 steder, der gør livet lettere, er det nemmeste at bruge. Gør dem selv et barn kan lære.

De resterende fem af de 10 steder, der gør livet lettere, kræver visse færdigheder. Denne "midterste dirigent" (hvis rebet gnides på et bestemt sted, og den anden ikke gør), og "brandtrappe" (produceret flere noder som stiger) og "bowline" (sikring af reb på en støtte), og hurtigt løsne knuden, og talje-system.

efterskrift

Ovenstående 10 knob, for at gøre livet lettere (nogle billeder findes i artiklen), vil helt sikkert hjælpe med at løse dette eller hint problem. Det vigtigste - at gøre alt korrekt og omhyggeligt, i henhold til instruktionerne. Ellers stedet for at hjælpe, kan det være i problemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.