HjemlighedKonstruktion

Moderne telt strukturer

Lyse fortelt designs er altid i søgelyset i løbet af de udstillinger, messer, festivaler eller fester. Sådanne strukturer er uundværlige i situationer, hvor du har brug for hurtigt at bygge bygninger af kulturel-masse, sport, shopping, eller eventuelle ekstra formål. Med deres hjælp er det nemt at organisere en svinestald eller kostald, at bygge en hangar til opbevaring af korn, hø og andre landbrugsprodukter.
I dag er der flere typer af telt strukturer, der opfylder alle de nødvendige lovgivningsmæssige krav:

    Fortelt indretninger, som består af en metalramme, afstivende hele bygningen, og fastgjort til den teltdug. Det er mobil, let at samle, adskille og nem at bære design, der gør det muligt hurtigt at udstyre rummet; Oppustelige, som består af et markisestof, stramt fastgjort til fundamentet. At bevare sin form under anvendelse frembragte lufttryk vozduhonagnetatelnoy installation; membran, der kræver, at opførelsen af et fundament af armeret beton pæle. Sådanne lameller der betragtes som de bedste udførelsesform af strukturen rejst i steder med en vanskelig geologiske forhold eller under tunge byrder; pneumoframe at ligne oppustelige figurer. I rummet mellem lagene 2-lejeelementer lagdelt luft pumpes struktur. Typisk de oppustelige medlemmer er i form af buer og er forbundet med hinanden telt.

Ramme og telt konstruktioner i dag er populære på grund af en række af sine fordele, som omfatter:
- slagtekroppen styrke og markise, som kan ødelægge kun mekanisk (Pierce, brænde, sender);
- attraktiv moderne udseende, et stort udvalg af former, størrelser og farver af fortelt dække;
- hurtig montering (afhængigt af størrelsen af bygningen - fra tre timer til flere uger);
- nem montering og afmontering til transport eller opbevaring.
Struktur slagtekrop teltkonstruktion består af to komponenter - en stiv ramme af aluminiumlegeringer eller rustfrit stål og stramt stof. Stoffet er fremstillet af syntetiske fibre og overtrukket med polyvinylchlorid. På grund af dette er det ikke strækkes, reagerer den ikke for kemikalier og anses for at være ikke-brændbart materiale. væv svejsning teknologi gør det muligt at opnå integritet og tæthed fortelt dækning. ramme støtte er ofte installeret på en lille fundament.

Fortelt-konstruktion kan være bestemt til udendørs brug eller til brug i det indre. Hvis mønstret vil blive placeret på gaden, omkring omkredsen skal monteres regnvand hjørner af transparent polycarbonat.
Stort udvalg af moduler form gør det muligt at opføre telt strukturer på de enkelte projekter. For eksempel i form af et skib sejl, boyarskie kamre eller pyramide.

Konstruktionen kan være både åben og lukket med forskellige typer af vægge: solid, skydedøre, gennemsigtige og uigennemsigtige, med vinduer og døre. Varmet fortelt 1 cm tykke kan anvendes ved konstruktionen af vinteren. Eksperter siger, at den termiske isolation af gardinet svarer til murværk "en mursten".

For at installere teltet konstruktion er nødvendigt at forberede sitet. Desuden kan strukturen bygges ikke kun på land, men også på taget. Betonblokke kan bruges til midlertidig fundament. Ved afholdelse enkeltstående begivenheder er gavnligt at tage teltet byggeri leje.

Markise strukturer kaldet fremtidens arkitektur på grund af det faktum, at de åbne muligheder i udformningen, den hurtige transformation af organisationen og de interne rumgenstande ved relativt lave omkostninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.