Nyheder og SamfundØkonomien

Udgifter til det føderale budget: grundlæggende principper og karakteristika

Udgifter til det føderale budget, som er en af hovedkomponenterne, er repræsenteret af de omkostninger, der opstår i udøvelsen af statslige funktioner og udtrykkes i visse økonomiske forbindelser. De er baseret på processen med at bruge statsmidler i statskassen på visse områder.

Den russiske regering arbejder aktivt på brugen af begrebet omorganisering af budgetresourcesystemet, der er baseret på hovedopgaverne:

- De føderale budgetudgifter er baseret på klare regler for dets udvikling og gennemførelse med de maksimale detaljer i deres struktur.

- fastlæggelse af den mest hensigtsmæssige form for regionale og nationale betingelser for at tiltrække andre finansielle kilder

- Oprettelse af nogle oplysninger og analytiske komplekser i det nuværende budgetsystem for at udvide informationsgrundlaget om optimering af prognoser og indtægter og udgifter dele af budgettet, øge responsen i den relevante rapportering, hvilket ville gøre det muligt at foretage visse kvalitative finansielle beslutninger med det formål at opnå effektiv ressourcemanøvring under moderne inflationsmæssige forhold .

Udgifterne til statsbudgettet for Den Russiske Føderation udføres i det væsentlige på bekostning af skatbærerens midler. Derfor er staten ansvarlig for dem for at opfylde visse funktionelle forpligtelser.

Udgifter til det føderale budget har en økonomisk essens, der manifesteres i mange af dens typer, som har kvalitative og kvantitative karakteristika. Samtidig gør den kvalitative indikator, der afspejler den økonomiske natur, det muligt at etablere strukturen af statsmidler og kvantitative - deres omfang.

Udgifterne til Den Russiske Føderations føderale budget og deres sort er bestemt af visse faktorer. For eksempel er statslige funktioner, niveauet for sociale og økonomiske faktorer i landets udvikling, budgetforbindelser med den administrative og territoriale struktur og typer af tilvejebringelse af midler. Kombinationen af disse faktorer giver anledning til et vist system af statens budgetudgifter på et bestemt stadium af økonomisk udvikling.

Udgifterne til det føderale budget kan opdeles på grundlag af deres indflydelse på den umiddelbare reproduktionsproces. I dette tilfælde er det muligt at allokere kapital og løbende omkostninger.

Budgetmidler anvendes på bekostning af passende finansiering, hvilket betyder et system til tildeling af midler til forretningsenheder til bestemte aktiviteter, der er fastsat af budgettet. Statsfinansiering er baseret på visse principper, der er karakteriseret ved specifikke metoder og former for tilvejebringelse af midler. Dets princip, metoder og form virker som bestanddele af selve systemet og har en væsentlig indvirkning på resultatet af dets funktion.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.