Kunst og underholdningFjernsyn

Valery Todorovsky - filmografi og privatliv (foto)

Utvivlsomt er Valery Todorovsky en mand der i livet har fundet sted i alle henseender. Dette er en talentfuld skuespiller og scriptwriter, og direktør og producent. Han har en vidunderlig familie, han elsker sin kone og børn.

I hans erhverv fulgte han i hans faders fodspor - den berømte filmdirektør Pyotr Todorovsky.

biografi

Valery Todorovsky blev født den 8. maj 1962 i Odessa. Hans far fungerede som operatør på et filmstudium, og moderen udviklede sit talent som producent. Drengen tilbragte sin fritid sammen med sin far i filmstudiet. Han kunne godt lide at være der: han kunne godt lide at se på scenen, studere detaljerne, se hvordan processen med at installere kameraer. Især han kunne lide at se på, hvordan hans far arbejder.

"Min far er ikke en tilhænger af strenge uddannelsesregler. Jeg havde meget fritid, og jeg var glad for, at jeg havde en vidunderlig barndom, som jeg tilbragte i en smuk by som Odessa. Men senere blev vi tvunget til at flytte til Moskva, og på trods af paveens konstante beskæftigelse tog han mig tid til at formidle mig meget vigtige livsværdier, og han gjorde det i en demokratisk form, "Valery Todorovsky minder om med nostalgi.

År af undersøgelse

Det skal bemærkes, at det første forsøg på Todorovsky's adgang til VGIK på direktørens fakultet var mislykket. Derefter begyndte den unge mand at prøve sin hånd for at lære af manuskriptforfatteren, og han formåede at gøre det med glans. Han takker skæbne for hvad han gjorde for dette fakultet.

producent

Og så brød perestroika ud, som afskaffet censur og proklamerede glasnost. Om natten blev alle producenter. Folk i kreative erhverv ønskede at have fuldstændig valgfrihed og film deres egne. Samtidig var Valery Todorovsky ingen undtagelse.

På lige fod med Livnev og Tolstunov skaber han sit eget filmstudio "TTL". Som instruktør begynder han at arbejde på filmene "Hearse", "Evening Lovers", "Moscow Nights", der bringer ham berømmelse og anerkendelse.

Kunstner ... dette er ikke det vigtigste

For at prøve rollen som kunstneren Valery Todorovsky, hvis filmografi er repræsenteret af kun et par film, hvor han direkte deltog, specifikt ikke havde til hensigt. Han så sig selv som instruktør, selv om det syntes for ham, at han på dette område af høj færdighed endnu ikke var nået.

Det skal bemærkes, at Valery Todorovsky, hvis filmografi begyndte med filmen "Strange Woman", filmet i 1977, er nu mere lidenskabelig med at arbejde på fjernsyn end i film. Han forklarer dette ved at demonstrere essensen og detaljerne i forholdet mellem folk på sættet meget hårdere end tidligere. På tv, efter hans mening, kan folk fortælles om hvad der hedder "med følelse, med tilpasning."

Valery Todorovsky, hvis private liv er skjult for offentligheden "med syv segl", begyndte at professionelt engagere sig i at styre og producere efter at have arbejdet på serien "Queen Margot", hvor han netop brillede. Samtidig bemærker han, at han ikke samtidig kan kombinere ovenstående hypostaser samtidig.

"Sommetider splitter min personlighed. Når domineret af en - jeg er direktør, og når den anden er producent, "siger Todorovsky.

film

Allerede nogen, og Todorovsky Valery, hvis film er så elskede og æret af sovjetiske og russiske publikum, understregede altid den nationale biografs autoritet og betydning. Han så altid sættet som et springbræt til realisering af forskellige slags ideer. Samtidig forsøgte han altid at lave film med mening, som får seeren til at tænke på livsværdier.

På et tidspunkt fokuserer Todorovsky på at arbejde på fjernsyn, da et stort antal serier begyndte at dukke op. Og selv om han allerede havde erfaring i filmindustriens retning, har han engang fjernet serien "Kamenskaya", han har til hensigt at udvikle sit talent. Som følge heraf producerede han et helt arsenal af kvalitets-tv-serier, blandt hvilke: "Mørkerens dagbog", "Brigade", "Skæbne linjer", "Det Røde Kapel", "Mænd græder ikke."

Fritidsaktiviteter

Todorovsky indrømmer, at det centrale sted i hans liv er optaget af biograf og hans familie. Han er absolut ikke en offentlig person, der bekræfter, at direktøren ikke er hyppig gæst på sociale arrangementer. Valery kan heller ikke sidde i idiot i lang tid og forkæle i ledighed. Todorovsky har simpelthen ingen andre hobbyer, bortset fra biografen.

Han insisterer ikke engang på at observere familietraditioner og vælger endda et sted ved middagsbordet afhængigt af hans humør.

Personligt liv

Om hans personlige liv forsøger skuespilleren ikke at sprede sig. Men fra hajerne af pennen er det sjældent, at du kan holde det hemmeligt, så nogle oplysninger om ham og hans familie blev stadig kendt.

Den første kone Todorovsky Valeria - datteren til den berømte forfatter Victoria Tokareva. Natasha (det er hendes navn), som Valery, var studerende på VGIKs naturskønne fakultet. Det fremtidige ægtepar mødtes på universitetets kantine. Ægteskabet varede kun længe takket være Natalia Tokareva's tolerance, som var i stand til at være lindrende over for sin mands ekstravagante handlinger. Men det var ikke nok til at redde familien, som i sidste ende blev desintegreret. Samtidig kan Valery ikke lide sjælen i sine egne børn og forsøger at give dem så meget tid som muligt, selvom det ikke altid er tilfældet.

Dagens Todorovskijs kone er en ung skuespiller Yevgenia Brik, som direktøren mødte på en skærmtest af en af serierne.

Valery Todorovsky blev ikke så længe siden far til tredje gang - han havde en datter, der hedde Zoya. Direktøren indrømmer at han kan lide at læse eventyr før sengetid.

Således kan det med sikkerhed hævdes, at selv nu har Valery Todorovsky ikke mistet status som familiefamilie og en succesfuld producent, skribent, direktør. Ved halvtreds år er han fuld af energi og energi, som udelukkende bruges til at lave film og arbejde på fjernsyn. Den russiske seer vil kunne se mange flere af hans nye projekter i biografen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.