Intellektuelle udviklingAstrologi

Taurus: egenskaber og funktioner

Den anden ordre i dyrekredsen - Taurus. Karakteristisk det er sammensat af forskellige retninger, fordi det manifesterer sig på forskellige måder og samtidig ser ud i forskellige områder i livet, såsom arbejde, familie, kærlighed, venskab. De vigtigste kvaliteter er dens pålidelighed, stabilitet og kærlighed til skønhed, selvtillid og styrke.

Taurus: barn karakteristika

Lille "Bullhead" - vidunderlige børn. De er stærke, munter, venlig, omgængelig og sødt. Siden barndommen, repræsentanterne for dette tegn tendens til alt smukt, de rørte en akkord med kunst, musik, dans og andre former for kreativitet. I alt, hvad de stræber efter at den ideelle, altid nå deres mål. På trods af disse kvaliteter, den lille krop er meget langsom. Dette skyldes det faktum, at i hvert tilfælde de nærmer sig grundigt, omhyggeligt. Efterfølgende til deres udholdenhed og evne koncentrere sig om én ting hjælper Taurus opnå succes på alle områder af livet.

Zodiac Taurus: den karakteristiske temperament og karakter

Repræsentanter for tegn i horoskopet er under indflydelse af Venus - den smukke kvindelige planeten. Det var hende, der giver sine spillere ro, tillid, soliditet, kærligheden til kunst. Ofte er der også flegmatisk. Tyren er fredelige og tålmodig, temmelig objektiv, hårdføre og hemmelighedsfuld. De er praktiske og tilbøjelige til at griskhed, betyder det ikke spare penge på nydelse.

Taurus: kønskarakteristika

Tyre, måske en af de mest følsomme medlemmer af horoskopet. De erkender sex kun for kærlighed, og altid villig til at behage deres partner. Tyren elsker lange kærtegn, kan de svælge i deres følelser og kærester. Som regel, repræsentanterne for denne stjernetegn er forskellige ydre skønhed og charmerende, galante mænd og grundig, og kvinderne er luksuriøse og elegante.

Tyren: en mand

Karakteristik af den stærke køn er en legering af selvtillid og funktionalitet. Kvinder altid bestikke ham hans respekt og stræben efter lighed i forholdet. For hans dame, de er generøs og storsindet, men samtidig jaloux og uafhængig. Tyren adskiller loyalitet og sjældent opløse ægteskabet.

Tyren: kvinde

Denne dame er anderledes lunefuldhed, sensualitet, skønhed og ynde. Omkring det er der altid skarer af fans, som regel, værdig og rig. Men Tyren kvinden er ikke travlt med at blive på en person fra dem. I kærlighed, det har en tendens til nydelse, og så snart hendes kæreste stopper hendes glæde og overraskelse, det går til den næste. Taurus - Zodiac tegn, som giver mulighed for at bemærke, at alle dets repræsentanter har høje krav til deres anden halvdele.

Beskrivelse af familielivet

Gift Taurus - en god familie mand, økonomisk, praktisk og grundig. Kendetegnet ved loyalitet og hengivenhed, sjældent ændrer deres ægtefæller, selv om at flirte med det modsatte køn, de kan. Samlet Taurus - behageligt i enhver henseende mennesker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.