Intellektuelle udviklingAstrologi

Lunar dag. Karakteristika kalender Natlys

Vi lever i en teknologisk avanceret samfund. Det er belejligt. Men der er en ulempe: vi simpelthen begynder at miste kontakten med omverdenen, hvilket ikke er den bedste måde påvirker alle områder af vores liv. Vi taler om den subtile samspil med naturen, som er (vores forfædre vidste om det) påvirker folks liv. Det udtrykkes, for eksempel i forbindelse med visse humane månefaser.

Folk er hele tiden forsøger at matche eksterne begivenheder og interne erfaringer netop med rytmer af stjernen. Det skal bemærkes, at overholdelse af visse anbefalinger i forskellige månens dag er ikke at sige, at mennesker er nødt til at leve gennem nogle præ forudbestemt tidsplan. Disse anbefalinger er kun midler til at betale deres liv på en sådan måde, at de er i perfekt harmoni med naturen, med sig selv og verden.

Lunar Dag funktion

Traditionelt kan hver dag i månekalender opdeles i gunstig og negativ. Selvfølgelig, denne skelnen er arbitrær, den er baseret alene på den store forskel i kraft af energi i disse dage. I månekalender, kan du finde råd om, hvornår de skal begynde at gøre en ny ting, og når det er nødvendigt at afstå fra det.

månekalender

Karakteristik af månens dage tyder på, at den mest ugunstige dag og nat er 29, 15 og 9 numre. Mere i denne aftale vil hjælpe kalender. Det er muligt at se, hvilken dag i månen i dag: karakteristika af dagen og tilsvarende anbefalinger. På dette tidspunkt, er det nødvendigt at være særligt stille og ikke at bukke under for provokationer, der kan ske meget. På grund af den tunge magt dag mennesker ikke kan gøre det, som de normalt gør, kan de gøre noget for at irritere, de skændes med hinanden i et vakuum.

Der er stadig nogle uheldige dage. Disse er de 26 th, 23 th, 18 rd og 4 th månens dag. Karakteristisk for dem er, at i løbet af disse dage har brug for al den opmærksomhed fokuseret på mig selv, om aktuelle emner og på hans indre verden. Denne passivitet af de dage, hvor det ikke er nødvendigt at planlægge og iværksætte noget nyt.

Den mest fordelagtige af alle døgnet månens cyklus er 28 minutter, 24 minutter, 16 minutter, 12 minutter, 7 minutter og 4. dag af månen. Karakteristik af disse dage tyder på, at en person føler en eksplosion af energi og styrke, er det tid for hver aktivitet.

Der er også en cyklus, hvor energien er overrendt. Dette er den 25., 20., 19., 14., 11., og 8. månens dag. Karakteristik af disse dage er, at en person får træt hurtigt, så i de næste par dage kan føle sig utilpas. Sådanne dage er bedst egnet til rensning af kroppen på dette tidspunkt at undgå overgreb.

Bare en månens måned kan være 29 eller 30 dage. Start cyklus går fra nymåne, og den første og sidste dag af dagen kan være så kort, at tage bare et øjeblik. Hver af månens dag har sin egen karakter, således at hver indbygger af Jorden har en særlig rytme. Den bestemmer den dag af Månen, hvor en person blev født. Når din personlige rytme falder sammen med rytmen i den nuværende månens dag, kan du leve i harmoni med sig selv og verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.