Kunst og underholdningLitteratur

Nikolay Nikolaevich Nosov: biografi af børnebogsforfatter

Nikolay Nikolaevich Nosov, biografi, som vil blive beskrevet i denne artikel, blev født i familien entertainer nær Kiev i landsbyen Irpen. Her fremtiden forfatter tilbragt hele sin barndom. Far mente, at drengen vil gå i hans fodspor, men Nicholas valgte violin. Klasser er meget hårdt givet til ham, og snart han opgav en musikkarriere.

formation

Dreng barndom faldt sammen med den mest tragiske periode i russisk historie. Fjendtlighederne og den efterfølgende revolution forårsagede den manglende stabilitet af familiens indtjening. Derfor 14 år Nosov, hvis biografi er stadig et spørgsmål om interesse, kombineret med sine studier i gymnasiet underworking. I løbet af denne periode, drengen prøvet mange forskellige professioner, startende med plæneklipperen og slutter med sælgeren af aviser. Efter borgerkrigen gymnasiet, hvor han studerede den kommende dramatiker, blev omdannet til den syvårige skole. Efter endt uddannelse i 1924, Nicholas sad på en cement arbejdsmand, først, og derefter i Brickyard. I denne periode, han var meget interesseret i kemi og organiserer loftet ven skolen et lille laboratorium for videnskabelig forskning. Nikolai havde et ønske om at komme ind i Polytechnic Institute. Men på grund af ufuldstændig sekundær uddannelse virkede ikke. I 19 år, frustreret kemiker valgte Polytechnic Institute of Art. I slutningen af 20-erne Nosov, hvis biografi er kendt for mange sovjetiske børn, flyttede til Moskva og kom ind i Filminstitut. Efter 2 år, sluttede han det, at få et erhverv producent og instruktør af uddannelsesmæssige, videnskabelige og animerede film.

krig

Under krigen, Nikolai Nosov, hvis biografi indeholder mange bemærkelsesværdige episoder rettet uddannelse film for hæren. På grund af sin militær-teknisk for oprettelsen af pansrede kræfter, modtog han Statens Prize. Hertil kommer, at i 1943 blev han tildelt den mest beundrede militære award - bekendtgørelse af den røde stjerne.

Børns historier

Hans landsmænd Nikolai Nosov, hvis biografi er i mange leksika, kendt som skaberen af børns historier. De voksede op en generation af børn (sovjetiske og russiske). Debut af forfatteren fandt sted i 1938. Det var fremkomsten af "Murzilka" bladet af hans historie "svindlere". Dette og andre værker udgivet i dette tidsskrift, dannede grundlag for den første samling "Tuk-tuk-tuk", som blev udgivet efter 1945. der var en bog, "trin" i et år. I 1951 blev forfatteren tildelt Stalin-prisen. Nosov biografi til børn er lige så interessant som hans historier, den mest berømte af som anses for værker af trilogien "The Adventures of Dunno", skabt i 50-60'erne. I 1969, forfatteren besluttet at "skifte" til et voksent publikum, og udgivet en samling af "Historiske humoresques" består udelukkende af satiriske noveller, der afsættes til et vanskeligt forhold til børn og forældre, filisteri og problemstillinger i litteraturen af tiden. Denne bog blev udgangspunktet for en hel serie af historier for et voksent publikum. Mange af dem er blevet offentliggjort efter forfatterens død i 1976.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.