Mad og drikkevarerVin og spiritus

Vietnamesisk rom: Chanh Rhum, Rhum Chauvet, ISC Rum - hvoraf den ene er bedre

I verden er der utallige alkoholiske drikkevarer. Befolkningen i de forskellige lande og regioner foretrækker "deres" drikkevarer. Dette skyldes, at den form for produktion afhænger hovedsageligt af klimatiske forhold og udgangsmateriale.

Hvad er det rom?

Fermenteret drink fra saft af sukkerrør opstod i det gamle Kina og Indien. Det anses en "stamfader" af romaer. Den selvsamme drik for første gang begyndte at gære melasse (et biprodukt af sukkerproduktionen) i det syttende århundrede på den caribiske sukkerrør plantager.

Høj smag kvaliteter han ikke besidder. Han havde en anden fordel - evnen til at blive opbevaret i flere år. I det lange sørejse vand hurtigt blive råddent og ikke egnet til at bruge. Rum er perfekt slukker tørsten og kræver ingen særlige forholdsregler vedrørende opbevaringen.

Stærk drik hurtigt spredt over hele verden. I lande med plantager med sukkerrør lært at producere rom, bringe sin produktion af lokale smag.

sorterer

Cubansk, Thai, Jamaicansk, Caribien, østrigske, indisk, vietnamesisk Dominikanske rom - alle af dem er inddelt i følgende klasser:

  • Hvid eller sølv. Denne kategori omfatter de transparente lys rom. Let skygge på grund af manglen på en langsigtet eksponering. Det er perfekt til cocktails, har en subtil frugtagtig aroma og en mild sødme.
  • Guld, rødt eller gult. En sådan rom opbevares i mindst 2 år. Dens farve skyldes en speciel drik bliver brændt egetræsfade, hvor han "modnes". For at understrege farven, tilsæt karamel og forskellige krydderier. Rich farve og levende, rig smag tiltrækker den kvindelige halvdel af menneskeheden: svagt afkølet, er det muligt med isterninger, ikke udvandet, let at drikke.
  • Mørk eller sort. Den mindste lukkertid - 3 år. Mørkere nuance af væggene i de stærkt forkullede tønder, tætte smag og rige aroma. Mænd foretrækker at drikke det pænt, med citron og is. For sin produktion går sukkerrør med højt sukkerindhold.
  • Aromatiseret. Den rom tilføjes tropiske frugter, bær, krydderier, saft. Forberedt søde drikke er ikke større end 40 grader.
  • Mounts. Rom fortyndet med alkohol, hvilket bringer styrken af drikken op til 75 0.
  • Premium. Høj kvalitet rom, forsinket i mindst fem år. Den har en fyldig smag og en udtalt smag. drikke ufortyndet
  • Elixir. I det væsentlige, rom likør, sukkerholdige-søde lige over 30 0 Fæstning. Brug i ren form, anvendes ikke til cocktails.

Som hovedregel brugen af romaerne. Drik det ikke fra halsen af flasken, som gjorde piraterne, og fra et specielt glas. Det har en bred basis og tilspidses opad. Dette hjælper smag af drikkevarekoncentratet. Det er ham, der giver det første glimt af rom, og først derefter kommer turen til smag. Bouquet af aroma og smag helt "opløst", hvilket giver en uforglemmelig oplevelse.

Rum i Vietnam

I Vietnam er der alle forudsætninger for en vellykket produktion af rom: et perfekt klima til dyrkning af sukkerrør og hårdtarbejdende mennesker. Den første kant af den franske værdsat. Firma Slaur Chauvet (Frankrig, Le Havre), der blev grundlagt i 1972, har bygget en fabrik i landet til produktion af rom. Vietnam er et af de førende inden for produktion af rørsukker. Kolossale overskydende råvarer bidraget til hurtigt at starte produktionen af rom.

Lokale drikkevarer sorter, der ikke adskiller sig duftende buket og god smag. Det franske selskab, med velafprøvet teknologi og moderne udstyr, var i stand til at etablere produktion af høj kvalitet og billige produkter.

produktions Egenskaber

Vietnamesisk madlavning rom har sin hemmelighed. De nye tønder til en god alderdom drik sikker på at tilføje resten af den tidligere gæring, specifikke gær og bakterier. Streng temperaturkontrol, grundig gentagen destillation, aromaer og som et resultat - en fremragende stærk drik.

destillation typen bestemmer karakteren af roma mænd - rige, tunge, stærke eller kvinde - dessert, lys og krydret. Talrige additiver (mynte, citrus, vanilje, kanel, anis, etc.) tillader at sprede smag og aromatiske serie drik.

populære mærker

Chanh Rhum er billig, lidt mere end en dollar per flaske. Smag af drikken - en amatør, Fæstning 29 0. For sin produktion ved hjælp af forskellige bær og frugt ekstrakter, valget er meget stor. Det er mest almindeligt anvendt i cocktails med kulsyreholdige drikkevarer, typisk med cola eller frugtsaft. De kan kun være frisk. Må ikke tilføje til rom emballerede saft.

ISC Rum kan være lys og mørke. Han har en slags bitter eftersmag. I ren form, fortrinsvis bruge brun rom, det dem og mere aromatisk. Dette er den mest populære drik i Vietnam. Historien om dens oprindelse hemmeligholdes.

Rhum Chauvet er af tre typer: hvid, rød, sort. Mellem en forskellige i smag, aroma og metoder til brug. Denne sort er en gourmet, der foretrækker at drikke i ren form, uden tilsætningsstoffer. Vietnamesisk Hvid rom er uundværlig i cocktails. Red foretrækkes af kvinder, mens sort en rig smag, at det ikke tilstopper selv Coca-Cola. Alle sorter af forskellig styrke på 40 grader, hvilket gør dem meget attraktive for russiske turister. Omkostningerne ved mærket er i intervallet 9-11 dollars per flaske.

eksotiske

Opfindsomme producenter tilføjer at drikke de mest uventede krydderier og frugter. Vietnamesisk rom kan være meget original. Hvem og da han besluttede at drikke insistere på forskellige kravlende krybdyr kender ikke selv vietnameserne. Men denne rom bruger vedvarende popularitet. Der er to varianter:

  • Drikken fremstilles med forskellige væsker slanger, som tilsættes til rom. Infused i løbet af dagen og serveres ved bordet.
  • I lang tid i en lukket flaske "flyder" snigende individ. Denne drik leveres til ferien bordet.

Dette er den rom nydes af turisterne den mest populære, men ikke for sin smag, men som en usædvanlig souvenir fra et eksotisk land.

Hvad skal man drikke?

Hvert land har sit eget særpræg og hemmeligheder af rom produktion. Det er umuligt at sammenligne de drinks på strenge kriterier. Forkert at tale om en bestemt drik, han er dårlig.

Multinationalitet rom gør det anderledes, med sin egen karakter og stil. Ingen undtagelse og Vietnamesisk rom. Hvad er det bedste, du kan argumentere længe. Nogle mennesker foretrækker Chanh, er ikke meget stærk, med en behagelig sød frugtagtig smag. Andre foretrækker at ISC - en af de mest populære sorter i landet. Bitter eftersmag svært at glemme. Fans af europæiske mærker foretrækker fransk Chauvet.

Dyrket på de sydlige kyster i Caribien, hældes derefter sukkerrør slaver, gav verden en stor romantisk drink - rom. Den fortyndede og rene, med frugt eller en cigar, han vil aldrig ophøre med at give nydelse til sine tilhængere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.