Kunst og underholdningLitteratur

Hvorfor sætninger fra bøger: eksempler på populære ordsprog

"Brændende bøger - kriminalitet, men ikke mindre en forbrydelse ikke at læse dem." Denne sætning har længe været Ray Bradbury rejser på internettet. Mange mennesker kender forfatteren til de erklæringer, men kun få mennesker kender til en parlør. Dette er ikke overraskende, fordi en sådan færdig og hele forslaget ikke kræver forbindelse med historien. Derfor vil denne artikel overveje fangst sætninger fra bøger af forskellige genrer og forfattere, og forsøge at forstå, hvorfor de er nødvendige.

Giv ikke op!

Mens du læser ofte kommer på tværs af sætninger, som folk, uden at vide det, husker. Nogle citater fascinerende dybde af visdom, andre blændende elegant dumhed, andre beundrer deres meningsløshed. Men i hver af dem skjult noget værdifuldt, noget, som folk kan se og forstå først efter nogen tid.

Vi kan ikke sige, at på grund af sætning bøger indtage en fremtrædende plads i læserens liv, men de tillægger hverdagen makulere af smag. Nu er der masse propaganda af selvudvikling, karriere vækst og udvikling af deres egen virksomhed, så du kan ofte finde citater fra bøger om psykologi og motivation.

Især det skiller sig ud den bog af Paul Arden "Det afgørende er ikke, hvem du er, og selv hvem du prøver at blive." Det er værd at bemærke et par sætninger på produktet:

 • "På det rigtige spørgsmål er altid fulgt af det korrekte svar."
 • "Du skal ikke give op! Løft bar, gør det umuligt ikke at reflektere over grænserne. Den største hemmelighed for succes er at gøre, hvad der kan gøres. "
 • "Forfølge sagen, så hurtigt som muligt at skabe noget evigt."

Hvert forslag kalder en mand til at gå fremad, at bryde alle grænser. Disse sætninger er enkle, klare, inspirerende, så de kan ofte findes på nettet.

Fra verden af fiktion og fantasi

Sætninger fra bøger fiction genren er mindre almindelige, men det mindsker ikke deres betydning. Tag for eksempel ordene fra forfatteren A. Balabukha: "For ti tusinde vismænd ved, at dette ikke kan lade sig gøre. Men på et tidspunkt er der et fjols, der er ukendt. Han gør en stor opdagelse. " R. Underground eller sætning: "True venskab betyder meget for en person, især hvis han går i skole." Som det kan ses, uanset sammenhæng med arbejdet, udtrykket beskriver hverdagen for en normal menneskelige behov. Til støtte for dette kan resultere i nogle flere eksempler:

 • "Amanita kan omgive med omhu, men rørhatte fra det stadig ikke vokse" (L. Lagin).
 • "Lykke er ligesom horisonten, som det er umuligt at nå. Lykke - det er en drøm "(G. Gurevich).
 • "Det vigtigste i livet - at starte en fair kamp med skæbnen" (K. Vonnegut).
 • "Krig - rentabel forretning. Den første vedhæftet fil - søn "(S. King).

Populære

Sætninger fra fantasy genre af bøger hæve også vigtige emner, men erfaringen viser, at hvis arbejdet ikke var "top" eller den bestseller, de citater fra det er usandsynligt at falde i de brede masser.

For overskuelighedens skyld, kan du tage produktet af Haruki Murakami s "Norwegian Wood". Fra de første sider, kan læseren få det indtryk, at han får vist news feed på de sociale netværk. Og alt sammen på grund af den velkendte forfatter af moderne tider hurtigt "trukket ned" til citat. Der er mange andre kendte forfattere, hvis arbejde bogstaveligt demonteres om forslagene. Du kan endda lave en liste over de mest populære sætninger:

 • "Kærlighed kan ikke blandes med venskab, i slutningen, fordi enden" (EM Remarque, "Triumfbuen").
 • "Ingen vidste hvad de skal tænke på dette tidspunkt kanin, han var for velopdragne" (AA Milne, "Peter Plys og alle-alt-alt").
 • "Mennesket vil altid hade hver har de samme ulemper" (Oskar Uayld, "The Picture of Dorian Gray").
 • "Det er svært at glemme smerten og næsten umuligt at huske de lykkelige øjeblikke - lykke forårsager ikke sår" (Ch Palahniuk, "Dagbog").
 • "Man kan ikke stoppe kærlig person, der døde, især hvis han var bedre end nogen anden, efterladte (D. Salinger" Forbandede Ungdom ").
 • "Når såret - ondt, er der intet, vi kan gøre ved det" (H. Murakami "Norwegian Wood").
 • "Keep kæmper selv hvis du på forhånd ved, at tabt - det er mod. At gå til enden, trods alt, er det umuligt at vinde, men nogle gange sker det "(Harper Lee," Dræb ikke en sangfugl ").

Ved populære ord kan endda inkludere citater fra bøgerne "Alice i Eventyrland", "Den lille prins", "Tre Kammerater", "Borte med blæsten".

Hvorfor sætninger?

Sætninger fra bøger er næppe et nyttigt eller uundværlig. De giver ikke munterhed i morgen, ikke for at tjene penge, ikke at bygge et hus. Det er bare pæne ord, hjælpe folk til korrekt formulere deres tanker.

I nogle tilfælde sætninger bidrage til at rette tale defekter. Betragtes afsluttet uden at kræve nogen sammenhæng eller forklaring, de er de vigtigste katalysatorer for talen og intellektuelle udvikling. Tag for eksempel, "Fra ord til sætningen." Bogen er designet til arbejde med nonverbale børn. Den er baseret på en teknik til udvikling af tale er sat, som var baseret på en glidende overgang fra at udtale lyde til at konstruere sætninger.

resultat

Sætningen - den største fonetiske enhed, der har en begyndelse og en slutning. På alle alderstrin er det nyttigt at have evnen til at skelne is fra tilbuddet. Hertil kommer, periodisk ser berømte citater, personen lærer at udtrykke deres tanker kortvarigt og koncist, som allerede er en masse. Ofte er sådanne udsagn hjælpe til at forstå dig selv, for at finde den motivation og inspiration.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.