Kunst og underholdningLitteratur

Bazarov holdning til kærlighed i Turgenjevs roman "Fædre og sønner"

Dem, der nyder at besøge i løbet af litteratur lektioner i skolen, skal du sørge for at huske det arbejde, I. S. Turgeneva "Fædre og sønner" og dens hovedperson, Yevgeny Bazarov. Sikkert de fleste læsere har spurgt, hvem han var, svarede, at tegnet - en nihilist. Men for at huske, hvad der var holdningen til at elske Bazarov, de fleste af os har brug for lidt tid til at komme sig mindet om, hvad der er blevet læst. Nogen har fået at vide dette arbejde for fem år siden, og nogen - fem og tyve. Nå, så prøv at huske sammen at Bazarov siger om kærlighed.

Kærlighed og Nihilisme

Som en ægte nihilist Bazarov benægter kærlighed, fordi det ikke bringe praktiske fordele. Arcadia ægteskab bringer den ud af balance. Han standser for at se ham som sin efterfølger, kalder "liberal herre."

Eugene anslår , at følelsen kun fra det synspunkt fysiologi, bortset fra at enhver kvinde kan behandles på en særlig måde.

Holdning til elske Bazarov kun forbruger. Han siger, at vi skal "give mening" af det modsatte køn, og hvis ikke, så en dame verden er stor nok.

Anna Sergeevna Odintsova

Alle fremstillinger af kærlighed Eugene ændre sig efter han møder Annoy Odintsovoy. En følelse for kvinden bryder ind i hans hjerte, og har forrang for grund. Det modsiger alle hans liv principper. Holdning til elske Bazarov er i modstrid med sit syn på, hvordan det skal være.

Anna S. tiltrækker sig opmærksomhed fra Eugene på bolden, han beundrer den skønhed og historien om denne smukke kvinde, men spørger om hende med forstilt nonchalance.

Forholdet Bazarov Odintsov

Anna S., for lidt interesseret i Eugene. Hun inviterer ham til at bo på Nikolskoye, hans ejendom. Bazarov accepterer denne invitation, denne kvinde er interesseret i ham. I Nicholas de bruger en masse tid på at gå gennem kvarteret. De taler meget med hinanden, argumentere. Yevgeny Bazarov Odintsov i øjnene - en meget interessant samtalepartner, ser hun ham som en intelligent mand.

Og hvad er vores helt? Jeg må sige, at efter en tur til Nikolskoye elske livet Bazarov ophører med at være en kendsgerning, at ikke stiger over niveauet for fysiologi. Han elskede virkelig Odintsov.

nihilistisk tragedie

Så i mit hjerte der var en ændring af Bazarov, der benægter al hans teori. Hans følelser for Anna Sergeyevna dyb og stærk. I første omgang forsøger han at børste det væk. Odintsov forårsager Men det at åbne samtale under en gåtur rundt i haven og få en kærlighedserklæring.

Bazarov mener ikke, at følelsen af Anna Sergeyevna til det gensidigt. Ikke desto mindre, at kærligheden til livet Bazarov bo i sit hjerte håbet om hendes kærlighed til ham. Alle hans tanker, er alle forhåbninger nu forbundet med en enkelt kvinde. Bazarov ønsker kun at være sammen med hende. Anna S. foretrækker ikke at give ham håb om gensidighed, at vælge fred i sindet.

Afvist Bazarov hårdt at gå igennem. Han går hjem, forsøger at glemme sig selv i arbejdet. Det bliver klart, at den gamle holdning til kærlighed Bazarov evigt i fortiden.

Det sidste møde

Hovedpersonen var bestemt til at mødes med sin elskede igen. At være uhelbredeligt syg, Eugene sender en budbringer for Annoy Sergeevnoy. Odintsov kom til ham med lægen, men hun ikke haste ind i hans arme. Hun er bare bange for Bazarov. Eugene døde i hendes arme. Ved slutningen af sit liv, bliver han helt alene. Bazarov afvist af alle, kun de ældre forældre fortsat uselvisk elske sin søn.

Så vi kan se, hvor meget har ændret holdning til at elske Bazarov da han mødte sin feminine ideal i skikkelse af Anna Sergeyevna. Tragedien i denne karakter var meget lig den kærlighed frustration opleves af sandsynligvis hver. Vi møder en mand, som anses for ideel, men det er utilgængelig eller anden grund. Vi lider af mangel på opmærksomhed, ikke bemærke, at de nærmeste folk er villige til at betale en masse for os. Ved slutningen af sit liv Bazarov endelig begyndt at forstå kraften i forældrenes kærlighed: "Disse mennesker, de ikke finder i vores lys om eftermiddagen med ild." Men denne vigtige indsigt kom til ham for sent.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.