ComputereSikkerhed

Konto validering Uventet: hvordan du fjerner den farlige virus?

Hvis du logger på populære sociale netværk fra du pludselig kræver telefon bekræftelse, opstår det logiske spørgsmål, der er valideret konto, hvordan du fjerner dette fænomen, hvorvidt disse krav er sikkert Internet ressource. I de fleste tilfælde er valideringen kræves på de steder "Klassekammerater" og "OpenID". Overveje mekanismen af fænomenet.

Sandt og falsk validering

Mobiltelefon nummer er bundet til kontoen på de forskellige ressourcer til sikkerhedsmæssige årsager, og manifestationen af mistænkelig aktivitet på din profil kan være blokeret. Dette i de fleste tilfælde sker automatisk og meget nemt elimineres, men nogle gange svindel skaber en falsk validering af din konto. Sådan fjerne virkningerne af en sådan validering, eller endnu bedre, hvordan man undgår fare?

Det er nødvendigt at huske den vigtigste forskel er, at den virkelige validering finder sted i følgende rækkefølge. Du angiver nummeret bundet til din telefon konto, vil du snart få ham en SMS med en kode, der er indtastet i en særlig graf, der bekræfter din identitet. Du vil ikke ringe eller sende sms, du bare få budskabet. Svindlere normalt kræver sender et budskab om, at væsentlige tømme din konto.

Test metode til din pc

Hvis et websted kræver, at du sender en besked, er det fornuftigt at tjekke din computer for virus, men først kan du dobbelttjekke, om det virkelig er et spørgsmål om en svigagtig ordning. Hvis du har en virus, så den anden enhed autentificering konto vil blive en succes, hvis dette krav validering ændre pc vil ikke ændre noget. Sådan fjerne virus i computeren, uden at have mistet dine vigtige data?

Den mest logiske skridt - er at kontrollere din PC til angreb med særlige programmer. Veletablerede hjælpeprogrammer som CureIt! eller AVZ4, virus database, der opdateres regelmæssigt. Men efter eliminering af virus i systemet er stadig spor af den, hvilket øger sårbarheden af computeren i almindelighed.

Svigagtig Konto Validering: hvordan du fjerner spor af virus?

Antivirus nytte beregnet til at fjerne skadelige filer, men kernen i problemet ligger i det faktum, at der for nogen tid filen fungerede og gik forbi nogle processer kan have kopieret sig selv. Det er vigtigt at vide, hvad der kræves for yderligere tiltag overbevist forståelse af operativsystemet, hvis du er i tvivl, er det bedre at henvende sig til fagfolk, de ved præcis, hvordan man fjerner SMS-virus helt.

Du bliver nødt til at fjerne truslen om hukommelsen kørende processer, der med held maksiruyutsya under ordningen, for eksempel, en klon af den nuværende lsass.exe processen er altid den samme, og det er placeret i Windows \ System32 \ mappen. Andre versioner af denne fil til en anden placering er viral og er genstand for fjernelse. Der er behov for at genoprette filen hosts, som med stor sandsynlighed blevet modificeret virus, og kontrollere, om din egen DNS-server skadedyr ikke er ordineret. Husk ikke så stort problem er at validere din konto. Sådan fjerne denne hindring, nu ved du, og ikke nødvendigvis helt geninstallere operativsystemet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.