Hjem og familieBørn

Barneseng med en side fra 2 år. Hvordan vælger man en barneseng til et barn?

Barnesenge har tendens til at "vokse op" med ejeren. Barnet nåede to år, han blev stærkere, øget vækst og vægt. Han sover i en lille barneseng for nyfødte. Forældre skal beslutte hvilken model der skal vælges for deres baby i den nye alder, der er kommet. Den bedste seng er et barns seng med en side fra 2 år. For førskoleelever er dette den perfekte seng. Hvad er en baby seng med en grænse fra 2 år gammel?

Dette er en enkelt almindelig barneseng. Den har sider på siderne med en højde på 10-15 centimeter. Børn ofte i en drøm vende sig om, og siderne kan fortsætte med at falde, lad puden stå på plads uden at lade den glide på gulvet. Det samme gælder for tæppet og arket. Ofte i udformningen af sådanne senge i bunden er skuffer. De gemmer med succes babylegetøj. Derudover er sådan en seng kørt for nemheds skyld at flytte den til ethvert sted i rummet. Hvis nogen ikke kan lide sådanne tilbud, kan du erstatte sengen med en sofa med samme side.

Barneseng med en side fra 2 år: Valgfaktorer

Hvordan man vælger sengen korrekt, så barnet var så behageligt som muligt i en drøm? Det er nødvendigt at tage hensyn til flere faktorer. Den første er hvilket materiale det er lavet af. Bedst hvis det er en fyr, bøg eller birk. På en gang er det nødvendigt at tage et syn af de senge, som i dækningen indeholder formaldehydlak. Et sikkert tegn, der indikerer dem - skinne. Lak, der er fremstillet på basis af vand, giver ikke en blændende udstråling, behøver ikke øjet, men det er sikkert for barnet. Metal møbler varer længere, men materialet er meget "koldt". Det er værd at spørge i butikken om en sanitær-epidemiologisk station for de varer, du vil købe for en stærk og sund søvn af babyen. Det er nødvendigt at justere lugtesansen og snuse som barneseng lugter.

Alle harpikser, der er skadelige for den menneskelige krop, der anvendes til behandling af plader fra træ, har en vedvarende ubehagelig lugt.

Kontroller bunden af sengen. Det skal være svært og reeknym, og madrassen - har god ventilation. Nu er det værd at være opmærksom på størrelsen på barnets fremtidige soveplads. Længden af det bør overstige barnets højde med 20 centimeter. Barnesenge beregnet til småbørn fra to til fem år gamle, har standardstørrelser: 140 ved 70 centimeter og 150 ved 80 centimeter.

madras

Næste skal du vælge en madras. Det er i barneseng mest grundlæggende. Vælg kun en lige madras, ortopædisk, hvis tykkelse er seks centimeter. Økologiske fyldstoffer er kokosnødspåner med latex. Du skal stadig tage sig af sagen på børnenes madras.

Derefter skal du være opmærksom på designet af barnesenget. Hvis der er skarpe hjørner, de mindste uregelmæssigheder, er det bedre at nægte at købe det og fortsætte søgningen yderligere.

Senge til piger

For barnet skal modellen vælges på samme måde som for drengen, idet man skal være opmærksom på de samme faktorer.

Men hvis den fremtidige værtinde i sengen er en pige, skal du passe ikke kun på den maksimale komfort, men også kontrollere cribens multifunktionalitet. Kasser skal være påkrævet. Piger elsker sådanne "hemmelige" steder. Vigtigt design, der vil smage barnet og hjælpe med uddannelse af sin sensualitet og femininitet. Hvad kan det være? For eksempel ligner en vogn til Cinderella og datterens værelse et palads, hvor alt er klar til en bold. Rummets rum skal være passende stiliseret. Rummet bliver et eventyr, hvor pigen vil falde igen og igen.

Med baldakin

En anden version af barneseng til piger - med en speciel baldakin. Dette vil også give en fantastisk effekt, som ligner enten en orientalsk fortælling eller en tegneserie om Aladdin. En sådan dekorativ udsmykning af krybben vil tjene som beskyttelse mod solens tidlige stråler. Selvfølgelig, uanset hvor meget mor og far gerne vil overraske deres datter, er det ikke værd at vælge en barneseng og vælge miljøet for hendes værelse selv. Lad barnet selv deltage i køb af møbler, som han eller hun vil bruge. Således vil barnet forstå, at han er et fuldt medlem af familien.

Hvorfor begyndte samtalen i begyndelsen at et barns seng med en side fra 2 år til fem ville være et ideelt køb til forældre og en baby? Fordi det vil give en rolig, sikker og god søvn til mor, far og deres barn.

Nogle gange gør forældre sådanne krybber under ordren eller uafhængigt. Hvorfor er det sådan?

Først vil babyen vokse, og siden vil kun være nødvendig under søvn. For det andet er designene med aftagelige skinner ganske små. Derfor skal forældrene være parate til at lave en behagelig hegn til barnesenget. Det er ikke så svært, som det kan synes ved første øjekast.

fodpaneler

Den beskyttende kant for et barns seng er som regel lavet i form af en blød barriere. Han slutter sig til sengens lameller med stærke bånd, snore eller velcro fastgørere. Brug de bedste naturlige stoffer, såsom grove calico, satin, flannel. Disse er varme og holdbare materialer. Hvis moderen vælger stoffet til grænsen i klædens tone, bliver barnet tilfreds. Dette vil bidrage til at skabe en følelse af harmoni. Siden skal have et fyldstof for at kunne opfylde en blødgørings faktor på det rigtige tidspunkt.

Egnet sintepon, skum og fleece. Sådanne fyldstoffer i kombination med stoffet i fælgen er meget praktiske: de tørrer godt efter vask og forårsager ikke allergi. Barriererne kan fastgøres fra tre og fire sider af sengen. Lav ikke kanten for høj, så den ikke dækker barnets syn og ikke skaber en hindring for indgående luft. Om ønsket kan kanten dekorativt dekoreres.

glidende

Der er masser af barnesenge. Særligt erobrende forældre er børns skydedele med bumpers. Hvad er disse modeller? For eksempel er der armstole, som er meget komfortable og nemme at betjene. De besætter minimumsrummet i den samlede form. Foldende sofaer er en anden slags soveplads til børn. Af den måde begyndte de nu at fremstille mønstre af sådanne modeller med specielle hegnkanter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.