Hjem og familieBørn

Quiz For børn i førskolealderen: fortællinger og SDA. Litterær quiz for førskolebørn

Quiz til førskolebørn - er ikke bare et spil. Hvis spørgsmålene er valgt på samme tema, der består professionelt, og selve processen er klædt i en sjov eller fantastisk form, kan det være en "søm" en børns ferie.

Lær med passion, spille og konkurrere!

For eksempel vil en quiz for børn i førskolealderen fortællinger stimulere et ønske om at få børn til at stifte bekendtskab med de indfødte børnelitteratur. Specielt underholdende er passeret, hvis begivenheden er fortsat undergivet en plot.

For eksempel kan en munter og aldrig miste hjerte Carlson invitere børn til at rejse fortællinger eller vandre rundt i byen, spille i gården eller boltre sig i lejligheden, så længe ingen er hjemme. Og historien med succes passe sikkerheden quiz for førskolebørn. Kan jeg spille med tændstikker? Hvorfor kan vi ikke? Og hvad vil der ske? Hvordan skal jeg gøre, hvis der pludselig ild i huset? Hvorfor kan ikke sluge piller uden kendskab til voksne? Hvorvidt der skal gå nogen steder med fremmede? Spørgsmål kan hente et stort udvalg! Det er vigtigt, at børnene blev det klart, at de farer kan undgås altid, hvis du følger reglerne for god opførsel.

Et spørgsmål om viden om færdselsregler vil bidrage til at lære en masse, selv dem, der er med dem, før der var uvant. Og quiz på SDA til førskolebørn, kombineret med konkurrence kørsel og andre interessante konkurrencedeltagere vil blive husket i lang tid.

Det er vigtigt at uddanne børnene til at forstå, at de adfærdsregler ikke bare at gøre dette op, intet andet at gøre. Livserfaring af mange generationer af mennesker foreslog hvordan vi kommer videre i visse tilfælde. Vigtigheden af overholdelsen af dem forstås af alle dem, der er ansvarlige for opdragelsen af børn i landet. Det er derfor regelmæssigt og gennemført landsdækkende quiz for førskolebørn på en lang række fagområder.

Quiz for børn i førskolealderen historier

Den nemmeste løsning af spørgsmål er, at børnene husket forfatterne til de værker, nogle af de tegn, specifikke detaljer i historierne. Det er interessant at passere denne konkurrence, hvis det tjener som eksaminator af et eventyr karakter. Ca. ligne spørgsmål til quizzen for førskolebørn ældre:

 1. Hvem er forfatter til eventyr, "Oh Hvordan It Hurts"? (Korney Chukovsky)
 2. Hvem var den anden Dunno? (Gun'ko)
 3. Hvad de to dyr i eventyret "The Golden Key, eller Adventures of Pinocchio" var efter den vigtigste helten til at tage væk hans guldmønter? (Fox Alice og Basilio kat)
 4. Hvad var navnet bjørnen i fortællingen ved Kipling "Mowgli"? (Ball)
 5. Hvilken slags blomster, der kræves for at samle i skoven på nytårsdag onde stedmor sendte hende steddatter til et eventyr "Tolv måneder"? (Vintergækker)

Den første scene, før du begynder rejsen til delstaten Eventyr

Børn elsker at lege. Det er derfor hensigtsmæssigt at invitere dem til at rejse, men ikke bare så, og eventyr! Til litterære quiz for førskolebørn var de mest spændende, kan spilles i starten af en lille miniature. For eksempel til dette formål, egnet Artemon besøg, som vil præsentere den førende brev. SMS'er kan også indeholde en appel til børn med en obligatorisk anmodning om hjælp.

"Den onde Karabas-Barabas kidnappet Pinocchio og Malvina. Det kræver, at de en gylden nøgle, som ikke har marionet fyre. Men den skæggede mand mener ikke børnene. Hvis det efter en time han ikke få nøglen, så en frygtelig skurk truer med at brænde i ovnen Pinocchio og Malvina fængslet i en kælder med en toothy sultne rotter. Jeg beder dig om at hjælpe dem "at underskrive brevet kan alt en stjålet - Piero.

Selv om denne mulighed er, at begivenheden i sig selv vil være Piero og tale om problemet, også vil ikke blive annulleret. Og fyrene sammen beslutter at hjælpe dine foretrukne eventyrlige figurer.

Spil rejse gennem litterære værker

Vær sikker på at børns begivenheder konkurrencer. De passer perfekt ind i det overordnede plot, når fyre lide at gå på en virtuel tur. Efter i "kort", der er specificeret rute, børnene mødes med heltene fra de værker, som han mener i puslespillet, stille spørgsmål, bedt om at udføre en hvilken som helst opgave.

Her kan passe perfekt quiz for børn i førskolealderen historier. Tilbring det bedst ikke at skibsføreren, og for eksempel den onde heks, der bevogter mørke skov. Efter alle hendes opgaver vil blive udført, og de korrekte svar findes held fyre overvinde denne hindring.

Spørgsmål til quizzen i vers

Den mindste doshkolyatam bedst at spørge rhyming gåder. Spørgsmål quiz for førskolebørn kan stole på velkendte eventyr til dem. For eksempel, disse digte, mysterier vil sætte pris på børnene:

 • Pige til hendes bedstemor gik til at besøge,
  Spartling med ham tog hun.
  Wolf mødte hende på vej -
  Pigen gav en grå rovdyr til at forlade.

  Lige fundet ulven, hvor bedstemor bor,
  Og han løb forud mere!
  Hvem var pigen ret nice kat?
  Hvert svar, ... (Rødhætte)

 • Han - træ dreng,
  Lang næse pralhans,
  Han er venner med pigen Malvina,
  Hans navn er alt ... (Pinocchio)

Litterære festivaler for ældre førskolebørn

Før skolebørn allerede ganske brede horisonter. Og de færdigheder, de har meget mere end børnene. De er i stand til ikke kun at gætte gåder og besvare spørgsmål. Spil korte scener børnene i denne alder er en stor fornøjelse. Derfor er det hensigtsmæssigt at bruge på ferien sådan litterær quiz for førskolebørn, hvor børnene selv spiller rollen som skuespillere, der repræsenterer resten af opførelser af miniaturer om emnerne børnebøger. Før publikum som opgave at gætte, hvor at få passage, der er helten og hvem der er forfatteren.

Miniature til litterære festival

Scene quiz for ældre førskolebørn skal udføres ikke kun i eventyr. For eksempel er det interessant i denne henseende poesi Agnes Barto "Jeg har engang". På scenen seks børn, hver med en skovl i hånden. Placeret omkring layoutet af træer, der er præcis fem. Musikken efter eget valg i en ungt træ og pantomime show, som de graver i kirsebær. Sidste Boy siger:

 • "Jeg er ikke ønsket.
  Fem træer, fem børn -
  Jeg gik ind i haven forgæves. "

Børnene derefter forlade scenen til musikken. Det viser sig, at pigen med en plade, hvorpå bær er. Hun råber højt: "Børn! Modne kirsebær! "Fem fyre, der arbejdede i haven, kører op og begynde til fest på kirsebær. Egnet og Sergey - den, der var "overflødig" i den første episode. Han når også ud til pladen, men hun skubber ham væk og sagde: "Nå, nej, nu er du en gang!"

Quiz med gåder, rebuses

Ældre førskolebørn er allerede bekendt med breve og har de læsefærdigheder. Derfor, for at løse simple gåder, de er udmærket i stand. Hvorfor ikke medtage i en quiz for ældre førskolebørn krypteret ved hjælp af billeder svarene?

Førende viser børn puslespil. Betegnet i en firkant under rebus de første bogstaver i navnene på objekter i billedet nedenfor, vil fyrene læse navnet på en af hans yndlingsfigurer - Carlson.

Regler for den vej, du behøver at vide alle uden undtagelse!

I de seneste år, fast etableret i uddannelsesprocessen landsdækkende quiz for førskolebørn på en række emner. En af de førende, selvfølgelig, er emnet for sikker adfærd på vejene. Quiz om færdselsreglerne kan udføres meget interessant for børn i førskolealderen, hvis de kunne give det i form af spændende spil.

Hver deltager skulle give en særlig "fodgænger rettigheder", hvor føringen er at sætte visse karakterer for korrekte svar.

 1. Det er sådan et bæst
  Her ligger på fortovet?
  Vanya råbte: "Du behøver ikke tro det!
  Dette bånd, ikke et dyr!
  Alle ved en fodgænger -
  Det er bare ... (go)! "

 2. Tre enøjede bæst! han hang
  Høj og ser ned.
  Sådan åbnes røde øjne -
  Alle stå. og netop
  Gul podmignot - alle venter
  Og ikke gå, ikke gå.
  Grønne øjne lyser op -
  Så blev den måde åbnet for alle.

Efter hver gåde du kan udføre styrkelse af viden i praksis. For eksempel kan du indstille i en stor hal eller i gården ved sitelayouts trafiklys til at male nummeret "Zebra" og give opgaven "Drivers" rejse på en given rute. Samtidig er "fodgængere" også givet kørelister med opgaver. Børn har brug for at komme til disse destinationer, observere alle færdselsregler.

Det er vigtigt, at de aktiviteter, der udføres for førskole alder børn, var af interesse for dem, børnene nød at deltage i dem. Først da vil de bringe fyrene foretrækker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.