LovStat og lov

Hviderusland flag: farven og ornament. Hvordan fungerer det hviderussiske flag?

Hviderussisk historie er fuld af vanskelig kamp for uafhængighed. Dens symbolik regeringen officielt har for nylig erhvervet, i den periode af uafhængigheden efter sammenbruddet af Sovjetunionen. Før der blev anset for den vigtigste flag den sovjetiske. I øjeblikket bruges som standard med mere end tres års historie, og der er en uformel version med hvide-røde-hvide bannere, som bruges af oppositionen og nationalister.

Moderne state flag

Klædet, som er et symbol Republic suverænitet, har en rektangulær form og består af to rektangulære strimler. Farver, der omfatter en Hviderusland flag - rød og grøn. Det øvre bånd er rød og optager to tredjedele af bredden af kluden, og den nederste grønne, omkring en tredjedel. Nær akslen vertikalt anbragte strimmel med et nationalt røde og hvide ornamenter, det tager 1/9 længde. Bredden henviser til længde samt 1 til 2. den flagstang er farvet i en gylden farve. For ceremonielle processioner eller catering til dato det også brugt en diamant spids med en femtakket stjerne, lavet af en gul metal. Præcis det samme stjerne er afbildet på staten emblem Republikken Belarus.

Ved brug af nationale symboler?

Brugen af flaget er reguleret af et sæt af regler. Så på præsidentens bopæl på administrationsbygning i ministeriet og nationalforsamlingen, samt statslige udvalg bør være standarden af tiden. Dette gælder også for retsbygninger og lokale udøvende organer. Bygninger af diplomatiske og konsulære repræsentationer i andre lande fastsætter regler for brugen af nationale symboler individuelt. Desuden bør flaget bruges på valgstederne under folkeafstemningen eller valget, ved grænseovergange og i militære enheder, marine og kommercielle skibe, i idrætsanlæg under mesterskabet i den nationale eller internationalt plan. Brug rød-grønne klæde kan også være ceremonier og fejring af statslige og offentlige organer, institutioner, virksomheder og organisationer. I familien, at beskæftigelse og nationale helligdage dekorere dit hus eller bil flag er en borger i landet.

Historien om forekomst

I januar blev etableret 1919 manifest om etablering af den sovjetiske socialistiske republik Hviderusland. 3. februar har anerkendt uafhængighed af staten opstod og vedtog sin forfatning, der hævder flaget og våbenskjold. Symbolikken i denne tid var direkte relateret til de kommunistiske ideer. Derfor er den hviderussiske flag var et rødt flag i venstre hjørne, som guldbogstaver S.S.R.B. placeret eller fuldstændig udskrift af landets navn. 27 februar, blev det besluttet at oprette en buffer tilstand, litauisk-hviderussiske Socialistiske Sovjetrepublik. Hviderussisk flag i denne periode var en rød klud. Når Litbel ophørte med at eksistere, og det Hviderussisk SSR blev en del af USSR, blev en ny forfatning vedtaget. Nyt flag og våbenskjold Hviderusland svarede til de eksisterende. Så den vigtigste tilstand symbolet er en rød klud med guldbogstaver, "Hviderussisk" nær personalet. Forfatning 1937 det havde tilføjet en rød stjerne og hammer og segl.

Kommer til den moderne variant

I halvtredserne, kom en ny konstitutionel dekret. Ifølge ham blev vedtaget den rød-grønne flag Hviderusland, fotos af som er meget lig den moderne version. Forskellen er, at hammeren, segl og femtakket stjerne er afbildet i det øverste venstre hjørne af den sovjetiske udgave. De kunne angive den firkantede side i en sjettedel af bredden af dugen. Den skarpe ende af halvmåne var nøjagtig falder på midten af den øverste side af pladsen, og håndtere værktøjer - hvile på de nederste hjørner. Den femtakket stjerne på størrelse med en cirkel med en diameter på en tolvtedel af bredden af flaget. Som med alle de tidligere, såvel som de moderne, flag, forholdet mellem bredde og længde var 1:59.

Symbolikken af farver anvendt

Som for andre mennesker, for hviderussere klud nuancer er af stor symbolsk betydning. Rød bånd forbundet med solen og de bånd af blod, symboliserer broderskab og kampen for det rigtige årsag. Denne farve er et tegn på lykke og høj position. I tidligere tider, at vide, at hun havde røde hatte og støvler som et tegn på særlig forskel. Hertil kommer, at brugen af røde betyder sejren og den høje skæbne. Grøn angiver et tæt forhold til naturen. Det er forbundet med skove og marker, der er omfattet fleste af områderne. Grøn bånd er et symbol på god vækst, velstand og fred. Disse farver af flag Hviderusland og deres kombination er designet til at give den mest komplette billede af de kulturelle værdier og traditioner i landet. Den hvide farve er et symbol på frihed, udøvelse af som er en anden vigtig kvalitet af hviderussisk civil.

Historie ornament

Rød-hvide bånd nær personalet minder om de traditionelle folkemusik håndværk. Hviderussisk flag ornament blev valgt fra en bred vifte af muligheder og forfatningsmæssigt godkendt under den sovjetiske periode. En mulighed, der bruges til denne dag, blev etableret i 1917 en almindelig bonde fra landsbyen Matrona Markevich Kostelische, som er beliggende i Senno distriktet. Hans grundlæggende idé er, at det hårde arbejde og færdigheder er en forudsætning for lykke. Faktisk det mønster er et fragment af vævet håndklæder på en traditionel maskine til Hviderusland. Ligesom håndklæder, kaldet hviderussere "håndklæder" er udbredt i den nationale økonomi, og det er ofte dekoreret med rødt broderi på hvid hørfrø baggrund.

ornament symbolik

Hvert element af de røde og hvide striber pryder den hviderussiske flag nær skaftet, har en særlig betydning. I midten er en diamant med "kroge" off af det, også kaldet "padler" eller "horn". Disse dele symboliserer bevægelse og evighed. I sig selv diamanten er et symbol på gudinden for frugtbarhed. Denne form for billede er sået felt. Det er omgivet af tegn, der burde tilskynde held og lykke og en god høst, samt bidrager til udførelsen af de retfærdige og gode ønsker. Små diamanter betyder "brød", fødevarer, som er vigtig for den ånd, og krop. Gennem figurer ornament, som bruger den hviderussiske flag, afspejler den kultur og historie de mennesker, der skabte det.

Hvid-rød-hvide flag

Moderne belarussiske nationalister ofte bruges i stedet for etablerede Sovjettiden, den version af flaget hvid-rød-hvide flag. Denne karakter blev skabt af Claudius dos-Dushevskim i begyndelsen af det tyvende århundrede. Der er en version, der i oldtiden det var under dette lærred hær gik til sejr i slaget ved Grunwald, nogle historikere anser ham de prototyper af flag og våbenskjold St. George "Pursuit". Ikke desto mindre er dette dokument er ikke bekræftet. Den første officielle omtale relateret til kandidat fra St. Petersborg Institut for dos-Dushevskim kontaktet af de hviderussiske nationalister under februar 1917. Han har skabt en række projekter, hvoraf det er blevet valgt en hvid-rød-hvid belarussiske flag, som er blevet brugt af forskellige studerende og oprørske organisationer. Under Anden Verdenskrig dette materiale web anvendte samarbejdspartnere, så i dag er det har flere negative værdi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.