LovStrafferet

Art. 397 Strafferetsplejeloven. Spørgsmål, der skal behandles af retten i udførelsen af straffen

Dommen blev passeret, og den person, der har begået kriminalitet, dømt, men selv i dette tilfælde, kan han regne med overbærenhed af retten og afbødning af straf eller fritagelse, hvis retsgrundlaget vil indikere.

Håndhævelse af sætningen

Den sidste fase af straffesagen er fuldbyrdelsen af dommen. I Art. 397 strafferetsplejelov i Den Russiske Føderation er der en liste over vigtige point for synderen, der har foretaget efter gennemførelsen af retten dom mod en dømt person, - og den sidste begynder at afsone sin straf.

Dommen træder i kraft på den dato, som retten, hvis ikke appelleret sin del af processen. Hvis dommen af frifindelse, så den person frigives i retssalen, men det kan også indbringes for en højere instans.

Når udførelsen af sætningen, bør retten kommer til spørgsmålet:

 • genoprettelse af alle relevante rettigheder rehabiliteret;
 • fritagelse for straf;
 • afskaffelse af udsættelse af straf, hvilket reducerer forsinkelse;
 • at erstatte den ene Correctional facilitet til en anden;
 • erstatter et andet udtryk for straf på blødere;
 • annullering eller den efterfølgende anvendelse af en fange tvunget medicinsk behandling;
 • prøveløsladt og dens afskaffelse;
 • forældremyndighed i tilfælde af afvigelse fra straf eller ikke-ankomst til et sted i en sætning;
 • udskiftning af dommen over den anden;
 • at reducere tilbageholdelse af indkomst skyldig;
 • overførsel af den dømte udlænding at straffe, som i den stat, hvor han er statsborger;
 • frigivelsen af mindreårige.

Disse spørgsmål kan kun løses af retten, og hver af dem særlig opmærksomhed.

Tilbageholdelse

I strafferetsplejen absolut erklærede, at perioden for frihedsberøvelse ikke kan være mere end to måneder og vil blive udvidet til seks måneder på en særlig kompleksitet - dette henviser til den tiltalte i forbrydelsen.

For så vidt angår domfældte, der allerede er i fængsel, men retsforfulgt for en anden lovovertrædelse, er perioder med frihedsberøvelse fastsættes på grundlag af strafferetsplejeloven. I tilfælde af en person, der anklages for en alvorlig forbrydelse, kan udvides til 12 måneder. Den største tilbageholdelse under efterforskningen af særligt alvorlig forbrydelse er 18 måneder, hvorefter personen skal frigives, med undtagelse af de omstændigheder, der er angivet i retsplejeloven.

Ved beregning af tid tilbragt i varetægt tælles sigt:

 • når den person retsforfølges som en mistænkt;
 • finde et hjem tilbageholdelse;
 • bo i en sundhed facilitet ved en retsafgørelse.

Tilbageholdelse af den dømte, der gemmer sig og unddrage sig straf i form af betaling af bøden, og gennemførelsen af obligatorisk afhjælpende arbejde, eventuelt i op til 30 dage. Det samme gælder for de fanger, der ved dom af retten skal følge i kolonien-løsning ved egen kraft, og på det aftalte tidspunkt ikke får recepten og ikke kommer til det sted, der betjener sætningen.

Hvis retten til at beslutte, om at ændre fængsel for den dømte, der ikke fremkommer kolonien-afvikling og huder, perioden for tilbageholdelse og udgør ikke mere end 30 dage.

Udsættelse af straf

Ansøgning forsinkelse servering straf til gravide kvinder og kvinder med små børn, samt en mand, der er en enkelt forælder, er det kun muligt, hvis straffen for den handling er op til fem års fængsel.

Den afdragsfri periode er inden barnet fylder 14 år, hvorefter den forælder er fritaget for straf eller den erstattes af en mere lempelig. Desuden skal den forælder beskæftige sig med barnet og dets opdragelse, ellers kan retten tilbagekalde udsættelse og sende fangen til steder af tilbageholdelse.

Art. 397 Strafferetsplejeloven er direkte angiver, at retten kan annullere udskydelse af servering straf til gravide og kvinder med et barn under 14 år, samt en mand, der er en enkelt forælder, med anvendelsen af artikel 82 i Code of forbrydelser.

Annullering af en forsinkelse på afsoningen kan røre og stofmisbruger, hvis denne ikke ønsker at blive helbredt for denne frygtelige sygdom, og gennemgå rehabilitering, og begår ulovlige karakter. I dette tilfælde skal den dømte blive sendt til fangelejre for yderligere tjener sætningen.

straffrihed

Fritagelse for straf muligt for den skyldige person, kun i visse tilfælde:

 • når forældelsesfristen udløb den overbevisning;
 • Vedtages ny straffelov;
 • på grund af sygdom, på grundlag af art. 81.

Hvis den dømte efter sætningen ikke serveres en sætning, og skal fly fra Justice, og dermed bestået forældelsesfrist på de forbrydelser, skal den person, blive frigivet fra straf.

I tilfældet med den nye lov, som udelukker ansvar for en handling af straffeloven, dømt i henhold til denne artikel, er fritaget for straf.

Gerningsmanden kan frigives fra straf af retten, hvis hans helbredstilstand ikke tillader at være i kolonien. I tilfælde af psykiske lidelser dømte kan placeres i en specialiseret medicinsk institution, men kun af en retslig myndighed.

UDO og dens afskaffelse

Hvis den dømte samtidig tjener sin straf ikke krænke regimet, arbejdede og respekterer ansatte i kolonien og de øvrige fanger, samt at kompensere den skade forbrydelsen, kan han bede om tidlig løsladelse.

Art. 397 Strafferetsplejeloven fastsætter, at retten i fuldbyrdelsen af dommen løser spørgsmål om prøveløsladelse og for dens fjernelse fra anvendelsen af artikel 79 i Code of forbrydelser.

Afgørende rolle i parole til gerningsmanden vil have udsigt til offeret, samt administrationen af kolonien.

advokat tjenester er dyre, og ikke alle fanger har råd til dem, men hvis du ønsker at opnå prøveløsladelse, hvordan de skal så hurtigt som muligt at drage fordel af, fordi de fængselsbetjente forbereder dokumenter i lang tid.

UDO domstol kan kun anvendes, hvis gerningsmanden forlod positionen af et stykke straf, der afhænger af sværhedsgraden af den strafbare handling.

rehabilitering

Anerkendelse af fangen fuldstændig uskyldig med restaurering af alle sine rettigheder kaldes rehabilitering. I dette tilfælde bør den person, straks frigjort fra straf på grund af udbud af en undskyldning.

I del 1 i artikel 397 i den CCP RF hedder direkte, at retten finder spørgsmålet om tilbagelevering af alle rettigheder rehabiliteret. I overensstemmelse med dette, skal sidstnævnte gælde for de retslige myndigheder med en efterspørgsel på situationen til ham for skader forårsaget af ulovlige overbevisning.

beskyttelse

Det rigtige valg af en forsvarer i den fase af udførelsen spiller en vigtig og endda afgørende rolle, fordi det kommer til at ændre placeringen af den skyldige person.

Udarbejdelse og indsamling af diverse dokumenter til advokaten - en velkendt arbejde. Det kan spare dig tid og besvær med ulovlige overbevisning eller skyldig, der ønsker at mødes med deres kære snart.

Ved alle rettigheder advokat kan ydes dømte på bekostning af staten, hvis sidstnævnte selv beder om udnævnelsen af en forsvarsadvokat. Dette er nødvendigt i forbindelse med udarbejdelsen af dokumenter for at opnå kvalificeret juridisk rådgivning.

I praksis, levering af gratis offentlig advokat for den dømte sker kun under den indledende undersøgelse og i retten før strafudmåling. I det tilfælde, hvor advokaten er udpeget til at forsvare den anklagede og dømte tilstand, er sagsomkostninger godtgøres af det føderale budget.

Gerningsmændene og deres børn

Desværre sker det, at de indsatte, både kvinder og mænd, er børn, der har brug for deres pleje og opmærksomhed. Dybest set er det refererer til kvinder med små børn er i forvaring. Det er grunden til den lov, at børn idømt tre år kan bo hos moderen i tilfælde af, at der er en specialiseret børnehjem i kolonien. Hvis ikke, så barnet skal passere de pårørende til den dømte eller børnehjemmet. Hvis en kvinde inden udgangen af sætningen var bare et år, kan medarbejderne i Correctional institution forlænge den tid buksetrold fordømt i huset af barnet i forvaring. I en situation, hvor straffen er stor og har ingen pårørende, barnet placeres på et børnehjem.

betinget overbevisning

I tilfældet med udnævnelsen af retten betinget dom straffefange udnævnt også en prøvetid, hvor gerningsmanden kan bevise sin korrektion uden for fængslet. Straf uden isolation fra samfundet er udnævnt på grundlag af artikel 73 i Code of forbrydelser.

Spørgsmål, der skal behandles af retten til fuldbyrdelse af den straf, i overensstemmelse med artikel 397 i straffeloven, omfatter afskaffelse af prøvetid og forlængelsen af prøvetiden. Dette sker, når gerningsmanden tilsidesætter de etablerede retslige myndigheder overtræder retsstaten og begrænsninger for det.

Ændring af straf

Retten kan ændre tidligere tildelte straf til de skyldige, hvis sidstnævnte forsøger på forskellige måder at omgå det. Kan være med forbehold for ændringer:

 • straf - i dette tilfælde kan erstatte det med en sætning uden fængselsstraf eller med brug af artiklen, hvorefter en person er dømt;
 • Correctional arbejde - i stedet for straf gælder også arrestere eller fængsel;
 • samfundstjeneste - til tvang, enten til isolering fra samfundet;
 • begrænsning af frihed - kun dens afsavn.

Derfor, selv efter at Domstolen afsagde sin dom, der beskrev straf pålagt, er der altid risiko for, at i tilfælde af manglende opfyldelse straf kan revideres af retten og ændret.

Kontrol over udførelsen af fordømte den slags straffe foretaget særlig kontrol.

Ændring af typen af Correctional institution

Gerningsmændene betjener sætninger i et fængsel, kan overføres til en anden i en god eller dårlig opførsel (under tilstedeværelse af forskellige forstyrrelser). Dette spørgsmål blev kun løst ved en domstol. Appel til retten er berettiget til at dømme sig selv ved koloniens administration eller hans råd. Hvis advokaten er den tilstand, bør sagsomkostningerne for at forsvare interesser den dømte blive kompenseret på bekostning af offentlige midler.

Overtræderen kan overføres:

 • fra en straffekoloni i common mode eller omvendt;
 • med strenge og særlige regimer i fængsel.

Kvinder og dem dømt for livet, kan ikke overføres til fængsel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.