Sport og FitnessFodbold

Argentinske træner Gerardo Martino

Gerardo Martino - kendt argentinske træner, som i løbet af sin karriere blev ledet af en række forskellige klubber i Sydamerika og Europa. Han har også en fuld karriere som spiller, men i denne rolle, han har spillet kun i Sydamerika. Gerardo Martino var sidste gang han holdt posten som chef træner for Argentina landshold, men forlod denne stilling i sommeren 2016 at tage en pause i et år.

spiller karriere

Gerardo Martino blev født November 20, 1962 i Argentina og opvokset i klubbens akademi, "Newell s Old Boys." Med denne klub og underskrev han en professionel kontrakt i 1980. Det er med denne argentinske klub og er forbundet næsten hele karrieren for spilleren, så vandt han tre mesterskabet. Disse titler var de eneste i sin karriere som fodboldspiller. I marts 1991 kun 29-årige midtbanespiller forsøgte at flytte til Europa, underskrive en kontrakt med det spanske "Tenerife", men boede der kun et par måneder. I sommeren 1991 vendte han tilbage til "Old Boys" og spillede for klubben i tre år, indtil han blev inviteret til "Lanus". Der, han også blev ikke længe: kun én sæson Gerardo Martino brugt i andre argentinske klub før han vendte tilbage igen. Men det var den sidste tilbagevenden, vinter 1996 33-årige flyttede til den ecuadorianske "Barcelona", og derefter seks måneder senere - i den chilenske "O'Higgins", hvor han sluttede sin karriere i januar 1997 i en alder af 34 år. Ved den tid, den taktiske talent Gerardo var kendt for absolut alle, så ingen tvivl om, at han ville blive en coach. Men få troede, at det ville ske så hurtigt.

coaching karriere

Gerardo Martino, fotos, hvoraf begge spillere ikke var populære i sport magasiner, et år efter afslutningen af en karriere begyndte forfra, men denne gang som træner. Det var dengang, at han modtog den mest berygtet, at ramme på første dække af de latinamerikanske og derefter europæisk fodbold publikationer. Martin begyndte sin karriere i "Almirante" klub, som blev ført i et år for at kunne udpeges "Club Atlético Platanse", og bag det og "institutioner".

Hver af disse klubber, han brugte kun en sæson, men de var ikke særlig imponerende. Det er først rigtig spændende debut er ikke længere i Argentina: vinteren 2002 blev han inviteret til den paraguayanske "Libertad", som straks vandt to mesterskaber i træk Paraguay. Og så det har fået sin popularitet Gerardo Martino. Fodbold træner i 2003, han headede "Cerro Porteno" og straks vandt paraguayanske mesterskabet med denne klub.

I januar 2005 Martino besluttede at vende tilbage til deres hjemland og førte den "koloni", men kunne ikke opnå noget med ham. Efter at træneren tilbage til Paraguay, igen førte "Libertad" og vandt ham den tredje mesterskab. I sommeren 2006 blev den ære givet til ham for at blive den ledende træner for landsholdet i Paraguay, om stillingen, Gerardo forblev i fem år. I løbet af denne tid, han forvandlet holdet, at have opnået, at hun i 2011 nåede finalen i Americas Cup. Efter at have undladt at vinde, Martino resigneret og vendte tilbage til hans indfødte "Nyuells Old Boys", men nu som coach. For halvandet år lykkedes det ham at vinde den argentinske mesterskab med sin hjemby klub i den nye position, og i 2013 nåede toppen af sin karriere, efter at have modtaget en invitation fra en af de stærkeste klubber i verden - den catalanske "Barcelona".

"Barcelona", og efter

I "Barcelona" Martino kunne ikke få, hvad søgte i Sydamerika i et år, lykkedes det ham at vinde kun Copa del Rey, som tydeligt skuffede fans og ledelse. Den bruges til at placer trofæer klub resultere Martino nogen ikke imponeret. Derfor et år senere blev han fyret. Men træneren besluttede ikke at forblive i Europa og tilbage i et behageligt miljø, jo mere han blev inviteret til stillingen som Argentina landstræner. Ved roret i Gerardo brugt to år, to gange produktionen af en kommando i Americas Cup finalen og to gange tabt til chilenerne. Som et resultat, han forlod sin post i juli 2016 annoncere et års pause.

Hvad bliver det næste?

Hvad vil der ske med denne træner? Ingen spænding, er Martin alle malet. I september 2016 blev det kendt, at den argentinske træner i sommeren 2017 vil føre den amerikanske klub, "Atlanta United."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.