ForretningSalget

Handel netværk "hus manager": staff anmeldelser. Butikker gulve og døre

Hvad "hus manager" får feedback fra personalet? Dette er et spørgsmål mange ansøgere. Især i betragtning af, at dette selskab altid er på udkig efter nye medarbejdere. Hvad de fordele og ulemper, du bør være opmærksom på? Så hvis det "hus manager" god arbejdsgiver? Eller har nogle negative aspekter, fordi der udsteder ansættelsesforholdet er bedre at udskyde? Forstå alt dette er ikke så svært, hvis du omhyggeligt undersøge de mange udtalelser fra medarbejderne.

beskrivelse

Men før det er nødvendigt at forstå, hvor det foreslåede arbejde. Shop "hus manager" - dette er en reel business-netværk. Hun sælger gulve og døre. Nogle produkter for at installere disse komponenter kan også findes i butikken.

Der er intet overraskende eller særligt. Stillinger på butikken en masse, de er alle forskellige. Derfor er mange spørger sig selv, om de vil søge arbejde i organisationen. Hvad kan du sige om dette? Hvad er fordele og ulemper ved hver borger skal tage hensyn til, før du begynder at samarbejde?

løfter

Arbejde i "hus manager" - det er det, mange er interesseret. Handel netværk giver mange jobmuligheder for karriereudvikling. Og i forskellige byer. Efter alle kontorer har butikker over hele Rusland meget.

At begynde med lover arbejdsgiveren? Blandt de iøjnefaldende ord fundet følgende sætninger:

 • karriereudvikling;
 • officiel beskæftigelse;
 • venligt personale;
 • selvudvikling;
 • sociale ydelser;
 • stabil og høj indkomst;
 • praktisk tidsplan.

Følgelig ser det ud, at handel netværk "hus manager" - det er en god, samvittighedsfuld arbejdsgiver. Men er det virkelig? At der i virkeligheden, organisationen er? Hvad er de særlige forhold i hver ansøger bør være forberedt?

Om Jobs

Positioner, som angivet af de talrige anmeldelser, en masse. Der er masser at vælge imellem. Og det behager. Først nu lederstillinger, som regel meget hurtigt demonteret. Forbliv meste kun mindre positioner. Mere specifikt de menige.

Hvem ofte formår at få i "hus manager"? Denne Job:

 • læssemaskiner;
 • Department medarbejdere;
 • merchandising;
 • kasserere;
 • lagerarbejdere.

Disse positioner er tomme. Mere præcist er disse arbejdere altid påkrævet retninger og i store mængder. I princippet selv i en sådan situation, der er masser at vælge imellem. Og det behager ansøgere. Og når man tænker på udsigten til karriere vækst, kan det konkluderes, at der ikke er forskel i den indledende beskæftigelse. Alle vil være i stand til at lykkes.

interview

Den første fase af beskæftigelse - en jobsamtale. Om ham ikke så mange kommentarer tilbage. Ikke desto mindre kan det konkluderes, at den første kontakt med en fremtidig arbejdsgiver glad. Hvorfor?

Samtalen foregår i en venlig atmosfære, uden problemer. Ansøgeren vil besvare alle spørgsmål, tale om ansættelse i en bestemt stilling. Ingen ruhed eller uhøflighed.

Men et svar i forhold til overholdelse af virksomhedens behov nødt til at vente længe. Faktisk er hovedkontor beliggende i Moskva. Ofte før vedtagelsen af den ansatte er nødt til at drøfte sagen med sine overordnede. Selv om, som de siger arbejdere ikke ringe tilbage så sent. Svigt i beskæftigelse er meget lille. Så der er en chance overhovedet.

tidsplan

Shop "hus manager" bliver blandet anmeldelser fra sine medarbejdere. Ikke den bedste udsigt er overladt til den foreslåede arbejdsplan. Hvorfor?

Mange peger på, at arbejdsgiveren oprindeligt lover fleksible vilkår for samarbejde. Timer er strengt foreskrevet i ansættelseskontrakten. Og den første tid til virkelig at komme til at arbejde i overensstemmelse med indgåede aftaler.

Men meget snart medarbejderen vil begynde at indlæse yderligere opgaver. Permanent deltidsarbejde og ulønnet overarbejde - det er hvad der er for arbejdsgiveren. Dette vises ved mange. I overensstemmelse hermed overtrådt betingelserne i ansættelseskontrakten. Imidlertid er sådanne fordringer udtrykkes over for størstedelen af detailkæder. Jeg er nødt til at arbejde uden hvile, og det er meget lang og hård!

Der er også positive udtalelser om virksomheden. "Hus manager" (gulve butik) udsættes som en ansvarlig arbejdsgiver, der strengt overholder den aftalte tidsplan. I nogle grene af butikken virkelig forsøge ikke at krænke rettighederne for medarbejderne. Men negativ på arbejdsplanen endnu mere. Hverken positiv udtalelse eller negativ på ingen måde bekræftet. Alle gebyrer og ros forblive kun ord.

officielt

"Huset manager," gennemgår positiv type personale modtager for, hvad organisationen ikke tilbyde formel beskæftigelse. Uformelt arbejde her er yderst velkommen. Selv om den første gang bliver nødt til at arbejde uden en ansættelseskontrakt og arbejde bøger. Vi taler om prøveløsladelse, betingede domme.

Ofte arbejdere understrege, at "hus manager" - et sted hvor du kan få uvurderlig erfaring. Men ikke mere. Hvis du har brug for "i det mindste nogle arbejde", så beskæftigelse vil hjælpe med at løse problemet. Ellers ville det være bedre at søge et andet job.

vækst Karriere

Karriere i handel netværk "hus manager" (Yaroslavl eller nogen anden by - det er ikke vigtigt) er der ikke sådan. Mange har givet udtryk for deres utilfredshed på grund af denne funktion. Efter første omgang at tilbyde medarbejderne karriereudvikling.

Det maksimale, der kan opnås, - titlen på institutlederen eller en senior manager / kasserer. Og på denne forfremmelse ender. Nogle siger, at lederstillinger, "deres" mennesker. Det vil sige, de, der udnævnte deres egen ledelse. Og for at komme ind i "hus manager" vil ikke fungere.

Men sådanne udsagn - det er bare ord. Ikke alt for tilfredse med den manglende karriere vejledere beskyldt at det udpeger til ledende positioner "deres" mennesker. At antage en sådan ingen forbyder, men præcis bekræftelse af denne handling er der.

kollektive

Men for holdet, "hus manager" personaleomkostninger anmeldelser (Moskva eller nogen anden by - det gør ikke noget) er overvejende positiv. Denne organisation er virkelig arbejder folk er imødekommende og venlige. Sammentømret hold, som altid hjælper, og hjælpe - her er hvad medarbejderne får. De vigtigste ting - ikke gå imod det kollektive, og ikke forsøge at "fedt" til myndighederne. Ellers som mange siger, at personen ikke slå rod i den kollektive. Og snart hans eller fyret, eller han vil gå selv.

"Hus manager" - er et sted, der giver dig mulighed for at arbejde med søde mennesker. Ja, der er ikke den mest venlige person. Men disse enheder, og de er næsten overalt. Dette bør blive husket af alle borgere.

indtjening

"Huset manager," bedømmelser af personalet løn bliver blandet. Hvorfor så? Ligesom de fleste arbejdsgivere, "hus manager" tilbyder højere løn. Faktisk mindre end den lovede løn. Men det viser sig, selv når kontrakten underskrives beskæftigelse.

Nogle påpeger, at der er en "grå" indkomst i handelen. Det er både godt og dårligt. På den ene side - virkelig kan gøre gode penge. På den anden - der er ingen garanti for, at medarbejderen betaler de nødvendige midler.

Ikke desto mindre er nogle af de officielle løn trop. Men det er temmelig sjældne. Oftest betyder butikken "bygning manager" ikke få den bedste udsigt på indtjeningen.

sanktionssystem

Især på grund af det faktum, at straffesystemet arbejder i virksomheden. Denne ejendommelige måde for straf og uddannelse af medarbejdere. På grund af det, er det realindkomst samarbejdet reduceret til tider. Selvfølgelig alt dette har en negativ effekt på omdømmet af organisationen.

"Hus manager" (gulve butik) negative anmeldelser såsom personale modtager for at ledelse straffer alle kollektivt, og meget ofte. For enhver forglemmelse eller fejl skal straffes. Alle nedsættelser af lønnen.

Den "hus manager", som det er blevet sagt, er der kollektivisme. Det er ikke nødvendigvis den skyldige af en ulykke. Man stadig blive idømt en bøde. En sådan ordning arbejde er tilgængelig for de fleste organisationer, og alle hendes klage. Vi bliver nødt til at planlægge for at sikre, at bøden ville være hovedet meget ofte. Selv hvis du er heldig at få et erfarent team, kan du minimere de fradrag fra indtjening.

Som mange siger, personalet her er altid ekstrem. Denne ejendommelighed er også nødvendigt at huske. Især hvis du allerede har haft en negativ erhvervserfaring inden for handel netværk med straffesystemet.

lederskab

"Hus manager" (Yaroslavl, Moskva eller nogen anden region - ligegyldigt) modtager ikke de bedste anmeldelser af deres ledere. Om dem tale om, hvordan skruppelløse mennesker, der ikke er meget godt behandle deres underordnede.

Især når det kommer til nye rammer. Nogle peger på, at den samlede beskæftigelse er stor nok, men vi er nødt til at ændre retning. Og så vil organisationen være fair.

resultater

"Hus manager" sælger linoleum og andet gulvbelægning materialer. At arbejde i dette selskab er ikke så nemt som det ser ud. I nogle byer, organisationen sortlistet arbejdsgivere. Dette skyldes primært den negativitet udtrykt i adressen på virksomhedens ledelse. Der er intet overraskende i dette. Ligeledes er situationen for mange detailkæder.

"Hus manager" medarbejdere modtaget forskellige anmeldelser. Der er gode og ikke alle. Under alle omstændigheder, at arbejdsgiveren er ikke meget anderledes fra konkurrenterne. Det er et godt stykke arbejde, men med sine egne mangler. De fleste bivirkninger i arbejdere på grund af manglende overholdelse af de fastsatte regler. Hvis du arbejder ærligt og effektivt, arbejder i "Overlægen" kan lide.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.