Mad og drikkevarerOpskrifter

Saltet sild: opskriften derhjemme

Ligesom alle elskere af krydrede retter solenenkih, jeg elsker bare saltede sild. Før du køber det i butikken, og de sidste par år har jeg salt i sig selv, og tro mig, det viser sig bare vidunderligt velsmagende. I modsætning til denne sild sælges i selv-kogt fisk kan jeg regulere mængden af salt og forskellige krydderier. Det viser en stor krydret saltet sild, udbud og smagfuld. Generelt jeg deler en opskrift på hjemmelavet saltet og syltede sild, såvel som dem, der kan koges ud af det.

Saltet sild: opskriften derhjemme

Det er meget let for den dovne retseptik. Køb 3 sild. Vask dem, renser indefra. Bland pund salt og 10 g Khmeli Suneli tør dild efter smag. Gnid denne blanding sild uden for og inden. På bunden af gryden hæld halvdelen den resterende blanding og spredes til sild. Top, også faldt i søvn. Efter en dag, du har brug for at vaske silden.

Kryddersild: opskriften derhjemme

En kilo frisk sild renses, fjerne huden og skåret i stykker a la carte. Derefter forberede marinaden. For ham, vi skære tre halvcirkler løg, drys med deres 3 små skeer af sukker, 2 store skeer af salt, hæld en knivspids sort peber, hæld denne blanding af 2 skeer af eddike, 2 spsk ketchup, 10 bord. skeer af vand og en halv kop vegetabilsk olie. Alt dette bring i kog, lad køle lidt og hæld fisken. marinade tid -. 24 timer Derefter kan silden bringe til bordet eller til at lave mad fra det enhver parabol.

Saltet sild: canapé opskrift

En snack med øl kan tilberede meget lækre og delikate små sandwich med sild. 30 g smør i et vandbad opvarmet til stuetemperatur og blandes med hakket dild (4 store grene uden stængler). Sort eller rugbrød skåret i små skiver, fjerne skorpen. To stykker af salt sildefileter nødt til at skære i stykker svarende til størrelsen af brødet. Fra en citron skære tynd plade 2, og hver opdelt i 6 stykker. Smør på brødet dild olie, sætte et stykke sild og citron. Melenko dekorere en kvist dild. Canapes klar.

Saltet sild: opskrift salat med rødbeder

To sild nødt til at skære det i tynde skiver. Tre mellemstore roer skal koges møre, skræl og skæres i strimler. To løg skæres i ringe og drys med eddike. Fem proteiner også skære i strimler. Alle ingredienser blandes og klædt med sauce. Saucen fremstilles som følger: 5 æggeblommer tritureres med en teskefuld sukker, tilsætning af 150 g yoghurt uden frugt og skeen sennep.

Saltede sild: salat opskrift med valnødder og æbler

Halvt kilo behov sild suge med mælk og rulle gennem en kødhakkemaskine med 1 æble (det bør være rene og fjerne frø), 2 æg, 15 valnødder og en stor pære, tidligere gyldent. Denne blanding skal sættes i og formen seledochnitsu i form af sild. Drys med hakket æg og hakkede grønne løg.

Saltede sild: salat opskrift med svampe

2 sild skåret i stykker, sat i en salatskål og fyld den med solsikkeolie (100 ml), blandet med en skefuld eddike og sennep skeen halvdel. Top spread hakkede løg halvringene (som kan være præ-blød i 15 minutter i eddike) og 300 g syltede svampe (hvis små - det er mulige heltal, hvis store - cut). Drys med hakket løg og persille.

Saltede sild: salat opskrift med majs og sure æbler

Fire saltede sild skæres i små stykker. To frisk tomat hæld kogende vand, skræl og snit. Skær to sure æble og vande dem med citronsaft. 1 snit løg ringe. 400 g majs og 300 g dåse mandariner dåse bevæges væk fra marinaden. Bland alle ingredienser og hæld citronsaft. Spred på et fad af salat blade og læg dem på den resulterende blanding. Usædvanlige blid salat klar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.