HjemlighedBadekar eller brusebad

End dække loftet i badeværelset

Badeværelse er forskellig fra alle de andre rum i huset. Først og fremmest er det et område med høj luftfugtighed, hvor vandstråler kan falde på gulvet, væggene og, selvfølgelig, på loftet. Derfor starter reparationen i dette rum, er det vigtigt at huske denne detalje. Loftet i badeværelset værelse udsættes for ikke mindre fugt end gulv og vægge. Hertil kommer, at selv om loftet overfladen ikke trænger vand ind, er det næsten umuligt at beskytte det mod damp.

Men par er kendt, er det den samme fugt. For at gøre reparationer mange gange kan du installere nedhængte lofter i badet værelse. Den vigtigste ting, var loftet overflade er lavet af PVC, ikke af sagen. PVC - et meget holdbart materiale. Det kan modstå høj luftfugtighed, ufølsom over for temperatur og opbevares i mange år. Det er interessant, at selv om en sådan et loft på vand bliver, at filmen er i stand til at modstå presset. At dræne vand, der er akkumuleret der for eksempel som følge af oversvømmelse, er det kun nødvendigt at bøje rammekanten og fjerne væske. Så igen, kan rammen sat på plads.

Før hvordan man gør loftet i badeværelset, er det nødvendigt at vurdere alle de fordele og ulemper ved de materialer, der skal bruges. Ud over de nedhængte lofter, der er mange andre belægninger. Med et begrænset budget, kan du bare male loftet med vandtæt maling. Denne specielle belægning til rum med høj luftfugtighed. Lifetime dækning, i bedste fald, år 8 - 10. Hvis ulykken sker oversvømmelse, du bliver nødt til at udføre reparationen igen. Loftet i badeværelset, dækket af maling, er det nu gået af mode.

Derfor, hvis du vil have noget originalt, er du nødt til at kigge efter en anden mulighed. Ud over at male i dag, er der masser af andre typer af dekorative loft overflade i rum med høj luftfugtighed. Bærende strukturer - det er blot én type af sådanne belægninger. Bortset fra disse, kan du også indstille den oprindelige plast-paneler og forsænkede lofter. Loftplader ser godt ud. Dog skal det erindres om, hvad luftfugtigheden det er populære i udvælgelsen af et sådant materiale.

Butikkerne spænder i en bred vifte af fliser, som er egnet til forskellige forhold. Nogle er designet til konventionelle bygninger med normal luftfugtighed. De kan installeres, for eksempel, på kontoret eller i lejligheden. Men ikke i badeværelset. Loftet i badeværelset skal vælges således, at fliserne holdt et hundrede procent fugtighed. Først da vil der være frygtelig oversvømmelse af naboer.

Loftplader er mineralfibre og stål. Plader af mineraluld har mange forskellige farver, fra hvid til pastel. Når oversvømmelser sådanne fliser svulme lidt i højden, og efter at komme tilbage til den tidligere tilstand. Board overflade er dækket med en speciel latex. En sådan loft i badeværelset har kun én ulempe: det kan forblive skilsmisser, hvis oversvømmelserne vandet var ikke rent, og snavset eller rusten. Dog kan fliserne udskiftes hurtigt.

Stål fliser er fremstillet af førende italienske virksomheder. De er monteret på rammen, som er forudinstalleret på loftet. Ulemper ved sådanne belægninger, at det er koldt, med forbehold af kondensering, og forbrugende ca. 10 cm fra loftshøjde. Den farvesætning af stålstænger ikke er for varieres. Typisk er denne krom farve, guld og hvid konservativ. Vask fliserne har ofte nok, fordi det klæber godt til støv. Men sådan loftet i badeværelset er meget stærk og ikke bange for noget oversvømmelser.

Hvis du ikke vil installere fliser, kan du lave et rack loft. Han tager ikke megen plads højde. Tykkelsen af en sådan belægning ville tage omkring 3 cm, hvilket er godt for lejligheder med lavt til loftet. Racks kan vælge enhver længde og bredde. Meget tilfreds med det faktum, at farveskema her er mere varieret. Nedhængte lofter er lavet af aluminium. Dette er også metal, så det er let at kondensere. Dette er måske den eneste ulempe ved sådanne belægninger. Vask dem ofte har. Blandt de rack materialer har perforeret og glat. Den første mulighed - den mest optimale. Det skaber ekstra ventilation og forhindre indelukkethed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.