SkønhedHår

Hvordan laver krøller i kort hår

Ejere af luksuriøse krøller, mange er jaloux, fordi krøllet hår kan gøre enhver kvinde charmerende. Men måske kun dem, som naturen har udstyret med en sådan skønhed, ved, hvor meget tid og kræfter skal bruge for at skabe de frisurer af krøller. Ubesværet kræver kort hår - at vælge en frisure, er det nødvendigt at overveje ikke kun formen af ansigtet, men også strukturen af håret.

Men fortvivl ikke heller dem, der drømmer om at gøre krøller på kort hår eller dem, der forsøger at give den oprørske "lam" glamourøse og sofistikeret look. Moderne styling og teknologi gør det muligt at krølle håret af enhver længde på mange måder, og afhente en stilfuld kort frisure til krøllet Lokker i dag er ikke et problem - i hvert fald, der er masser at vælge imellem.

Stylister rådes til at prøve at lave krøller i kort hår frem for alt til dem, der vokser, så frisure blev formet. Og derudover damerne med uregerlige krøller til at give håret et fashionabelt dag "glans" og understrege deres individualitet. Lad os se på flere måder, startende med den letteste.

Curling

For at gøre krøller til kort hår, har brug for et krøllejern. I så fald, hvis håret er uregerlige, bør du bruge gel eller mousse. Wrap en streng omkring et krøllejern, holde et minut og frigivelse. Det samme skal ske med alle hår. Nu kan du sætte låse på din smag, men hvis du ønsker formen er forblevet uændret, blot rette dem med lak. Vælg nemme fikseringsmidler, hvis du vil have krøller at udvikle sig frit, og stærk - med henblik på, at de forbliver ubevægelig.

Rund børste og hårtørrer

Frisører bruger ofte denne metode har dog lidt uddannelse. Men som en belønning vil du få den ønskede mængde af naturligt lys og bølger. Først løfte håret ved rødderne, og derefter bruge dysecentrifugen-stramme hver streng i en stram snor under trykket af den varme luft. Nu er der kun et lille slå sine hænder op og lave hendes hår krøller.

Man kan gøre bølger og med en børste, men skal først sættes på dem en mousse eller gel. Skru låsen på børsten, sættetid et par minutter, og derefter ekspandere. Det er bedre at tørre håret på en naturlig måde, men du kan med en hårtørrer.

store curlere

Krøller til kort hår kan gøres ved hjælp af store ruller eller spoler. Det stikker lavet af plast med huller, som er fastgjort til håret med en elastik. Årsag dem i vådt hår mousse eller skum. Det er muligt at bruge og "boomerang curler", som er viklet i skumgummi. I dette tilfælde vil Irons størrelse afhænger af størrelsen af produkter. Disse ruller er egnet, hvis vinden håret for natten, de nemt sove. Hvis du hurtigt oprette krøller ved hjælp varme ruller. og velcro velegnet til kort hår. Når håret er tørt, og du har fjernet curlere, opdele hår på de tråde, rette dem med lak. Store krøller afholdes ikke så længe fint, men de "kolde" store krøller så godt som muligt vil være i stand til at give et billede af seksualitet og mystik.

curler

Små frække krøller vil gøre dit billede af en ung og munter. Hvordan laver krøller på kort hår ved hjælp af papilotok? Næsten det samme som at bruge curlere. På fugtigt hår, gælder mousse at vind dem på papilotter og en god løsning. Du kan tørre dem hårtørrer, hvis du skynder dig. Derefter fjerne curlere, hendes hænder ryste op i håret og løse hendes hår lak.

Men det er muligt at opnå den ønskede virkning og anvendelse af en halm eller håndtere. I hårlokken mousse eller gel påført, og holde spidsen, skruet på det valgte produkt. Efter halmen skal placeres lodret og lås skift i sin øvre del. Derefter holder håret med hånden, skal omhyggeligt fjernes fra midten af produktet. Strand at fastsætte usynlige tværs. Samme gør med hver lås.

Utyuzhok og styler

Ikke alle ved, at strygning-ensrettere ikke kun i stand til at rette uregerlige krøller, bruge dem til at skabe volumen og smukke bølger. Men små krøller derfor ikke arbejde. Men moderne værelser stylers er mange forskellige dyser, hvorigennem er nemt at lave krøller af næsten enhver størrelse. Sættet består normalt af hoved-tænger og en spiral, som giver dig mulighed for at grafisk skarpe krøller og pensler i forskellige størrelser, med hjælp af hvilket det er bekvemt at skabe bølger.

perm

Hvis der på grund af manglende færdigheder er du det svært at skabe en romantisk krøller på egen hånd, lave en perm. Moderne midler til pleje påvirker håret. I dag er der mange sorter af salon zavivok - termo, computer, damp, hardware. Du kan også vælge en fremgangsmåde til snyd, for eksempel zig-zag, rod, spiral, Classic, etc. Nu, mange vælger biozavivki, der ikke blot ikke forårsager skader på håret, men også gendanne dem. Og måske den mest populære italienske biozavivka «Mossa».

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.