Kunst og underholdningKunst

Simone Martini: Biografi og kreativitet

Italien bragte verden storslåede kunstnere, der i deres æra skabte mesterværker. Et af disse genier af maleri forblev i "hjertet af Italien" Simone Martini. Det var ikke let at studere sin biografi. Alle de rekorder, der var tilbage om ham, måtte findes i dokumenter og nævninger af folk fra den tid.

Ikke desto mindre var det muligt at genoprette kronologien og begivenhederne fra Simone Martins liv, selv om alt i alt ikke er så glat i denne historie. Nogle gange er der spørgsmål, der er huller. Ikke desto mindre kan du, takket være malerens værker, vise sit hovedbillede - liv.

begynder

Desværre begynder Simone Martins biografi med døden. Dette er den eneste nøjagtige dato, som forskere har kunnet opnå. I en af katedralerne i Siena - San Domenico blev der fundet rekorder, som det blev kendt, at den store kunstner døde her den 4. august 1344. Den præcise dato for hans fødsel er umulig at vide. Ca. et år er kendt - 1284. Han er identificeret ifølge de oplysninger, der er angivet på malerens grav: Oplysningerne siger, at Martini døde i en alder af 60 år.

udseende

Flere spørgsmål opstår om italienernes udseende. Hans bedste ven, den berømte Petrarch, hævdede, at Simone ikke var smuk. Forskerne besluttede at søge et billede af maleren i hans lærred. Nogen bemærkede ham i Kristi dække før Pilatus, nogen så ham i billedet af en ridder. Det formodede portræt er muligt på fresen "Menneskenes opstandelse af en dreng".

De første 30 år

Desværre er der intet kendt om denne periode af skaberens liv. Ikke desto mindre er der spekulationer om, at Simone blev født i Siena. Hans far var en lokal plasterer, der forberedte lærredet til freskerne. Mest sandsynligt er dette, hvad der førte kunstneren til det fremtidige erhverv.

Der er en mulighed for at drengens kunst studerede i Duccios værksted, men populariteten kom til skaberen efter oprettelsen af "Maesta". Nu er årets udgivelse af dette lærred kendt - 1315. Disse data blev fundet på frescorammen. Selvom, hvis et sådant arbejde blev bestilt af byens myndigheder, så er det indlysende, at maleren allerede havde et godt omdømme. "Maesta" bosatte sig i Palazzo Pubblico. Udsmykningen af dette sted kunne kun overlades til fremragende håndværkere.

Det er værd at bemærke, at kunstneren, der arbejder på sine værker, forsøgte at vise alle de mest naturlige og realistiske. Denne verisimilitude afspejles i hans værker. Derfor, da han havde modtaget en anden ordre fra byens myndigheder for at skildre fæstningen, gik han der for ikke alene at se kunstens genstand med sig selv, men også at imødegå atmosfæren i kamp og erobring. Så samledes han sin tjener, og på en hest tog en rejse. Fresco blev senere anbragt i Mappomondos hal allerede i 1331. Nu bekendt med arbejdet er meget svært, fordi det betragtes som ødelagt, selvom forskere har et håb om at finde det.

fakta

Desværre er der ikke mange af dem. Forsøger at rekonstruere livet hos Simone Martini, kan du snuble over dokumenterede data. For eksempel er det kendt, at maleren rejste til Assisi. Og det skete i 1310'erne. Der udførte han arbejde, der udsmykker kirken San Francesco med vinduesglas. Senere skabte han og vægmalerier.

Der er information om, at Martini var i Napoli i nogen tid, selvom der ikke er dokumentation for dette. Hans tur til denne by er forbundet med rækkefølgen af Napoli-alteret til ære for canoniseringen af Louis Toulouse.

stil

I et årti kunne forskerne finde en stor samling af malerier på træet, som giver dig mulighed for at spore ændringerne i Simone's arbejde. Fresker, der blev lavet i Assisi, havde en slags proto-jotttistiske træk, men arbejdet blev senere udført med en goth-stil. Sidstnævnte har ændret ikke kun mængderne, men baggrunde og linjer i værkerne.

Til denne kreativitet kan vi med sikkerhed inkludere to polyptych fra kirken Santa Catarina og museet i Orvieto. Selv om forskerne mere end en gang har foretaget en stilistisk analyse, hvilket indikerer, at den sidste polyptych går tilbage til 1320'erne. Forresten opstår der også vanskeligheder med at studere dette arbejde, fordi flere assistenter i etableringen af dette arbejde er blevet dokumenteret.

Aktive aktiviteter

I bydokumenter var der også oplysninger om betalinger til maleren. Og lønnen blev udstedt regelmæssigt, hvilket betyder, at kunstneren i Siena arbejdede ganske aktivt. Umiddelbart angivet, og det arbejde, som Martini modtog penge for, og som er vanskeligt at identificere, er nogle slet gået tabt.

Der er oplysninger om, at Simone modtog finansieringen for at ændre sin egen oprettelse "Maesta". Faktum er, at fresken var forkælet på grund af lækagen fugt. Også kunstneren modtog finansiering til at male korset, som var bestemt til at blive gennemført af en anden skaber. Regelmæssigt i 1322 modtog Martini penge til det arbejde, han udførte for Palazzo Pubbliko.

Personligt liv

Ægteskabet fra den italienske skaber skete i 1324. Hans elsker var Giovanna, datteren af Filippuccio. Vi kan antage at brylluppet var storslået, da Martini fik mange penge til hans værker. Beviset er, at før brylluppet købte han huset til sin fremtidige kone. Og en sådan gave fløj ham en smuk krone, han betalte 220 guldfloriner (hvilket var tre gange mere end de penge han modtog for sit storslåede arbejde med billedet af fæstningen).

En sådan gave skal sandsynligvis fortolkes som taknemmelighed for adelen. Trods alt var maleren allerede 40 år gammel, og hans valgte var meget ung. Simone mente, at han måtte takke pigen for det faktum, at hun var enig i at gifte sig med en almindelig mand i alderen. Takket være sit ægteskab var kunstneren i stand til at etablere tætte bånd til familien Lippo, som kunne holde ud til slutningen af Martinis samlede arbejde. Den mest slående manifestation af et så tæt forhold til hans kones hustruer var arbejdet "The Annunciation from the Uffizi", hvor Lippo-familieens egenskaber er tydeligt udtrykt.

Familie kreativitet

Efter ægteskabet fortsatte kunstneren sit aktive arbejde i retning af kreativitet. I 1326 skabte han et storslået lærred, som senere blev kaldt "meget godt", og gebyret for det var anstændigt. Det følgende år skabte han et maleri af to standarder, som desværre ikke har overlevet til vor tid. De var dedikeret til sønnen til kong Robert.

I slutningen af 1320'erne skaber han to værker, som også betragtes som tabte. Det første arbejde er afsat til to engle og blev oprettet til Palazzo Pubblico, og det andet arbejde skildrede oprør Marco Regoli og blev anbragt i konsistorhusets hall.

Frankrig

Avignon, en lille by i Provence, blev for en tid verdens kulturelle kunstcenter. Her kom malere fra hele Europa, bragte deres værker og hele værksteder. I 1336 kom Simone også her. Her spillede en væsentlig rolle af samfundets stratificering, hvor Martini forsøgte at være tættere på de "høje mennesker". Han gjorde det på bekostning af hans kunst og udførte ordrer fra den højeste myndighed.

Desværre er der meget lidt information om Martins arbejde i Frankrig. Der er officielle dokumenter, der angiver den skabendes aktive livsstilling . Han var vidne i lejekontrakten og var part i den juridiske tvist.

Med hensyn til værkerne skal det bemærkes, at deres fragmenter blev fundet i Notre-Dame de Dom, og der er også sandsynligheden for at kunstneren satte sin hånd i frontspidsen for manuskriptet Virgil, som tidligere var domineret af Petrarch. Også kendt er lærredet "Holy Family", der ligger i Liverpool.

død

Som du ved, døde maleren i 1344. Han blev slået ned af en ukendt "alvorlig sygdom". Italieneren indså, at slutningen af den er tæt, og derfor et par dage før hans død lavede han en vilje, hvori han delte hele sin ejendom blandt hans kone slægtninge. Dokumentet blev certificeret af en notar fra Firenze - Galgani.

"Bebudelsen"

Maleri Simone Martini "Annunciation" blev oprettet i 1333. Kunstneren skabte det til alteret Ansania, som er i Siena. Baggrunden for fresco er gylden, som symboliserer himlen, og Maria's silhuet er fastholdt og glat. Ærkeenglen Gabriel er afbildet på lærredet som en aktiv figur, hans tøj udvikler sig, og vingerne har erhvervet en flyvende form. Beskrivelse (Simone Martini "Annunciation") har intet mysterium og nogle mysterier. Billedet overfører noget meget blødt, men samtidig lyst og guddommeligt.

Billeder, der kan identificeres på en fresco, er mystiske. Hver figur i sig selv er krystal, meget skrøbelig og æterisk. Hellige Ansaniy og Juliette viste sig tværtimod at være ret voluminøse og realistiske.

"Madonna"

Fortjener opmærksomhed og arbejdet "Madonna". Simone Martini skabte et ekstraordinært lærred, som mange henviser til den sidste periode med kreativitet, mere moden. Karakteristisk for billedet af denne skaber er en gylden baggrund med røde og blå nuancer, bløde linjer, yndefulde linjer af figuren af Mary. Fresco bevarede den gotiske stil, der var iboende af maleren i den sene periode af hans arbejde.

Dette arbejde var elsket af mange fans og forfatteren selv - Simone Martini. Hermitage blev den treasury, som siden 1911 holder arbejdet inden for sine vægge.

Andre kreationer

Det mest populære maleri af Simone Martini er Maesta. Hun var sandsynligvis det første store værk af skaberen. Forskere mener, at det var under indflydelse fra Duccio, at dette mesterværk blev oprettet. Billedet har nogle meget præcise funktioner, som du ikke finder i Duccio. Blandt dem, en ændring i farver, former og linjer.

Det er værd at bemærke tilstedeværelsen i verdenssamlingen af Simone Martinis maleri "Portræt af Laura". Dette arbejde blev afsat til en ven af kunstneren Petrarke, som bestilte et billede af hans elskede.

Du kan tale meget om denne kunstner. Kreativitet Simone Martini, selvom den ikke er kendt indtil slutningen, måske på nogle steder tænkt ud, forbliver stadig usædvanlig lys og interessant for kendetegnende for italiensk kunst. Kunstneren lavede en stor "gave" til verdenskulturen, og hans værker bevarede de funktioner, som det er nemt at identificere Martins mesterværker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.