Publikationer og skrive artiklerFiktion

Historien om "Angel": et resumé. "Engel" Andreeva

Det anses for grundlæggeren af russisk ekspressionisme forfatter af slutningen af det 19. - tidlige 20. århundrede, Leonid Andreev. "Angel" - et software-produkt af forfatteren, som er en lille julehistorie.

På produktsiden

Værket blev dedikeret til hustru af forfatteren Alexandra Mikhailovna Veligorskoy og har en selvbiografisk grundlag. Som barn oplevede LN Andreev smeltet såsom en jule engel, som blev beskrevet i historien. Med skrøbelighed voks engel forfatter viser, hvor flygtig lykke af de fattige og undertrykte mennesker. Det kan også være relateret til den måde legetøjet skytsengel.

Block roste produktet af Andreev og i 1909 skrev i sin forklaring af digtet "Susalny engel." Hertil kommer, digteren sammenlignet Andreev arbejde med historien "The Boy Kristus på træet," Dostojevskij skrev, at Sasha med magt førte ind i ferieparadis. Og der var, som det er sædvane i ordentlige boliger - en fredelig, retfærdig og dårlige.

Resumé: "Engel" Andreeva

Den vigtigste helten i historien - en dreng Sasha, der har den dristige og oprørsk sjæl. Han kan ikke holde ud at se på ting, der sker omkring det onde og hævn liv. Han udtrykker sin protest som følger: slå kammerater, tåreflåd bøger, rude og løjet for foresatte mor og forældre.

Lige før jul drengen smidt ud af skolen. Men på trods af dette, blev Sasha inviteret til det rige hus på juletræet.

Ivan Savich, Sasha far, fordrukken og har længe faldet mand, men han var en god fyr på hjerte. Han beder sin søn, før han går til at besøge, bringe noget til træet.

Ville være meget ubehageligt i et stort smukt hus. Denne "onde dreng", som de kaldte det, så på de smukke, rene og velnærede børn, og det var som om den "jernhånd" klemt sit hjerte i en skruestik og klemte blodet til sidste dråbe.

engel

Han beskriver et øjeblik af genfødsel af hovedpersonen resumé ( "Angel" Andreeva). Læseren vil se, hvor pludselig Sashka "smalle øjne" er begyndt at glimte i forbløffelse. Hvad var årsagen? Sagen viste sig, at på den ene side af juletræet, hvilket blev anset for dens underside, dækket svagere og blev forvandlet til drengen, så han Engel voks. Han blev henkastet hang blandt de tykke, mørke grene, og skabe det indtryk, at det er svævende i luften. Dette er, hvad der manglede det omgivende landskab.

Sasha så ansigtet af en engel er ikke fuld af glæde eller sorg, det er ganske betegnende for en anden følelse. Denne følelse var umuligt at formidle i ord eller definere ideen, var det muligt at forstå "bare den samme følelse." Drengen vidste ikke, hvad kraft trak ham til legetøjet, men han var sikker på, at han altid kendte og elskede denne lille engel.

udfald

Nærmer sig slutningen af vores resumé. «Angel» Andreev meget patetisk, men samtidig en trist historie. Hovedpersonen, fascineret af visninger af englen begynder at tigge værtinde legetøj. For det første gør det svært, men derefter får på sine knæ. Værtinden endelig enig. Sasha jubler. I denne verden alle meddelelser ligheden af ansigtet af englen og akavet skoledreng, længe er vokset ud af deres tøj.

Boy bringer hjem et stykke legetøj. Hans far er også oplever chok. De begynder at opleve lignende følelser, ser på englen. Snart begge falder i søvn. Voks engel bliver hængende fra brændeovnen smeltet. Toy begynder at smelte, og derefter blev han falder til jorden "med en blød bump." Det er ikke klart, om mødet med begyndelsen af en vidunderlig legetøj mirakel eller dets afslutning. Dette afslutter historien - vi rede for sin sammenfatning. «Angel» Andreev gjorde et stort indtryk på forfatterens samtid. Men historien formået at forblive relevant i dag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.