RelationerSeksualitet

Hvad er de kys?

Før eller senere, hver person i dette liv kommer i sin egen højtidelig og unikke øjeblik - det første kys. Det bliver en dør ind i en lys og farverig verden af romantik. Efter alt, hvad der kunne være mere intim og sensuel end et strejf af læberne, de drømmer om natten? Men de færreste tænker over, hvad er de kys. Men faktisk en masse af dem. Hertil kommer, at i forskellige lande, forskellige mennesker nogle gange udtrykke deres følelser, og en disposition til en bestemt person. Lad os tale om dette i flere detaljer.

Typer af kys og hvordan man gør dem

Berøring læberne er ikke kun et tegn på varme følelser til den person, men også ønsket om at være tættere på sin passion. Men forskellige kysser har deres særlige værdi, der er bedre at være venner. Efter alt, nogle gange en mand kan således udtrykkelig ikke interesserer en pige, men kun for at vise deres høflighed og ridderlighed mod hende.

Kiss hænder. Det er en høflig gestus og er normalt udføres, når et nyt bekendtskab. En mand skal blidt og nemt hente pigen ved håndleddet, og derefter lænede sig over til ham og forsigtigt rørt hans læber til huden. Det er uacceptabelt at tiltrække kvindens hånd til hans ansigt, er en sådan adfærd betragtes grim.

Hvad er kys i håndleddet? De for få. Ovenstående betyder, at en mand glæder sig over den nye dame, og jeg er glad for at se det i deres miljø. Hvis han vender grebet dame håndfladen op og anvendt hendes læber på huden på indersiden, er det sandsynligt, at dette par er allerede bekendt med. Desuden er en sådan manifestation af opmærksomhed anses for meget vulgært, som et symbol på menneskets direkte interesse i pigen. Det kan godt være, at de er kærester. Vis din placering til yderligere bekendtskab kan kysse fingerspidserne.

Kys på kinden. Det kan være både et symbol på venskab mellem mennesker og i begyndelsen af sympati. For eksempel, når afsked efter den første dag, hvor kys er stadig ganske uanstændig på læberne.

Hvad er kys på kinden? Berøring læberne kan være både let og vægtløs, og meget konkret. Hvis en mand vil bare være høflig, så han har brug for at kysse en pige på kinden tavse. I det tilfælde, hvor den herre vil vise kvinden håb om yderligere møder og fortsættelse af forholdet, er han lov til at få fat i huden let med sine læber.

Kiss på halsen. Det har en intim gestus, der viser ønske om manden at overtræde gennem linjen. På halsen er en masse erogene zoner, røre som meget vel kan vække pigen og satte hende på en mulig køn.

Hvad er de kys i nakken? Her tingen selv teknik. Den berøringsfølsomme tørre, kan fastholdes ved kun at bruge en af læberne. Denne type af kys er godt for start - opvarmning. Men så vil det være muligt at kærtegne hendes hals eneste sprog, der vil medføre, at din partner vil sandsynligvis være langt mere levende følelser. Gør sådan kys er kun i det tilfælde, hvor pigen viser tydeligt hans favør til mand, da de allerede er forspil.

Kiss på læberne. Der er allerede masser af sorter. Fra diskret, knap mærkbar "Eskimo", slutter ærligt "fransk. Lad os undersøge én efter én.

Hvad er de typer af kys på munden? Den mest uskyldige og søde kunne kaldes "Eskimo". Når det partnere primært i kontakt kun med næsen, glider fra hinanden bare i millimeter. I dette tilfælde bør læberne kun føle varmen stammer hud.

Japanske kys er den mest tilbageholdende. I det en mand og en kvinde står omkring en meter væk fra hinanden. Så læner sig frem for at nå partneren. Efter at manden rører tavse til underkæben af pigen. I denne position er de placeret blot et par sekunder. Derfor er det nødvendigt nøje at observere alvor og ro.

Fransk kys. Den mest lidenskabelige og sensuelle manifestation af dine ønsker. Hvis hans præstation damp sammenvævet sprog, forsøger at få tips til de fjerneste hjørner af munden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.