Hjem og familieBørn

At vælge en børnehave.

Arbejde forældre er altid ivrig efter at organisere dit barn i børnehave. Derfor er problemet med at vælge en egnet institution før eller senere konfronterer unge forældre. Fashion tendenser for organisering af private skoler er ikke sparet, og førskoleundervisning. Et stigende antal af disse virksomheder tilbyder deres tjenester til at hjælpe forældre i opdragelsen af deres børn.

Så hvad skal jeg vælge? Offentlig eller privat børnehave? Hvad er deres forskelle, fordele og ulemper? Vi vil forsøge at besvare disse spørgsmål.

For det første kontrakt, som vil blive tilbudt til dig i den kommunale haven, har en standard fælles for alle byens formular. Eventuelle yderligere emner kan ikke indgå i kontrakten efter dit ønske. Private børnehaver kan gå at møde dig og ordinere i kontrakten, nogle af funktionerne i dit barns ophold på en institution (inden for rimelighedens selvfølgelig). Et separat rum til en eftermiddagslur, du vil højst sandsynligt ikke give, men muligheden for at udvide den daglige ophold i børnehaven ud over den normale tid eller ekstra musik eller tale terapi klasser i kontrakten kan specificere.

For det andet, lønninger til personale i den private børnehave, normalt meget højere løn til statslige institutioner, henholdsvis kravene til kvalificering af personale, ovenfor. Så forældre kan være sikker på, at dit barn er tilbage i sikre erfarne hænder.

For det tredje, de tjenester, som den private børnehave, er væsentligt dyrere end deres kommunale kolleger. Dette skyldes det faktum, at i den private børnehave forældre kun betaler en månedlig betaling til den bankkonto, alle de andre ingen yderligere betalinger. Du kan være sikker på, at forældrenes møde vil du blive bedt om ikke at udlevere nogle penge på nye møbler, legetøj, tæppe, eller vandvarmer. Forudsat alt dette tager føringen i haven. I den offentlige haven på størrelse med sådanne "tillæg" er nogle gange til tider overstiger omkostningerne ved formelle tjenester. Og ingen nægtede, "fordi det er alt for vores børn." Som et resultat, kan udgifterne til barnets ophold i den offentlige børnehave til tider overstige omkostningerne ved private børnehave tjenester.

For det fjerde, private uddannelsesinstitutioner i vores land traditionelt er under konstant intens opmærksomhed fra forskellige tilsynsmyndigheder, så den høje kvalitet af fødevarer og en varieret menu garanteret. Stadig ingen offentlig børnehave blev ikke lukket for massen forgiftning af børn i spisestuen. Maksimal afskedige de skyldige. Hvis dette sker i en privat børnehave, vil han simpelthen ophøre med at eksistere. Goodwill uoprettelig skade vil blive påført den organisation, det vil blive frataget retten til at engagere sig i før-skole undervisning af børn mv etc. Derfor, i tilrettelæggelsen af dit barns kvalitet og sikre fødevarer kan ikke være tvivl om.

Femte, i private børnehaver ofte har mulighed for at besøge barnet om natten. I Sovjettiden var der særlige børnehaver for børn, hvis forældre ofte går på forretningsrejser og trænger ind på nattevagter (f.eks læger). I dag sådanne offentlige børnehaver ikke har, så for forældre, hvis arbejde er relateret til den hyppige fravær af huset om natten, vil der ligner en privat børnehave være en reel frelse.

I sidste ende er valget stadig med forældrene og ofte, når de vælger den rigtige børnehave, de ikke er opmærksomme på kvaliteten af førskole uddannelsesinstitution, og til den officielle udgifter til ydelser og nærhed til huset.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.