Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Restauranter Vitebsk: adresser, menuer, anmeldelser

Dem, der vil besøge Vitebsk, bør vide på forhånd ikke kun hans seværdigheder, men også for at spørge cateringvirksomheder i denne gæstfri by. Det vides, at i caféen normalt falde i besøgende, der ønsker at spise hurtigt og billigt, eller bare chatte over en kop kaffe. For restauranter samme - deres køkken interiør og kvaliteten af den service - højere krav. Vitebsk Restauranten har et stort udvalg af retter og stilarter. Denne artikel vil hjælpe dig til ikke at fare vild i det væld af potentielle gæster.

For de mest krævende

restauranter Vitebsk tilbyder retter af national belarussiske og europæiske samt japanske, kinesiske og italienske køkken. Bestil mad her er normalt forventes for mere end en cafe, men det forbereder at opfylde vigtige gourmet-teknologi. restauranter Vitebsk tage hensyn til ønskerne fra de mest forskellige kategorier af gæster.

Ladetilstand på institutionen er forpligtet til at tilfredsstille de mest krævende kunder. restauranter Vitebsk tiltrække besøgende ikke kun køkken, men også visse interiør funktioner. Det er svært at finde noget ekstravagante og fantasifulde løsninger lide designet finder i nogle af hovedstadens virksomheder (en halv tank eller bord, placeret inde i kabinen af helikopter), men der er klubber og restauranter med etnisk, national eller klassisk indretning, som er meget attraktiv for turister og fastboende.

Vitebsk Restauranter med levende musik

Musik er med til at skabe en særlig unik atmosfære, der er så vigtige besøgende. Derfor er mange i dag vælger det steder med levende musik. Sommetider mennesker besøger dem netop for at lytte til den kunstner, du kunne lide. Skill af kokken og de mange forskellige retter og drikkevarer er på andenpladsen. restauranter Vitebsk med et dansegulv og levende musik - et sted, hvor du kan tilbringe tid behageligt, og til en rimelig pris, slappe af i den rolige melodi eller "pozazhigat" under muntre danserytmer. Den foreslåede listen nedenfor af de bedste institutioner i Vitebsk alle vil finde et sted egnet til hans humør.

"Golden Lion"

Den centrale del af Vitebsk har et stort antal cafeer og restauranter, der er attraktive for beboere og besøgende. En model institution, med speciale i madlavning retter af nationale og europæiske opskrifter er "Golden Lion". United på dens område en bar, en restaurant og en sommer café - "Yard på den gyldne løve" Sidste placeret ikke langt fra restauranten, i foråret og sommeren kan du bestille en kebab og sidde med venner og familie på træborde.

Restaurant "Golden Lion" med en hyggelig indretning og skabe en behagelig atmosfære. Restauranten er beliggende i en bygning fra det 19. århundrede, der blev restaureret med succes. Der er tre store, rummelige værelser, en terrasse til rådighed. Interiøret, designet i en bred vifte af stilarter, med Europa forskellige design ideer, men de deler alle en førende institution stil.

I "Golden Lion" strengt overvåge renlighed og kvaliteten af tjenesten. Her tager ordrer for tilrettelæggelsen og afviklingen af forskellige aktiviteter, herunder en romantisk middag eller en børns part. Gør retter til banketter udvalgte individuelt.

Baren har et bredt udvalg af drikkevarer (alkoholiske og ikke-alkoholiske) for enhver smag. Med gratis trådløs internetadgang.

Institutionen forudsat en musikalsk akkompagnement. I weekender og på helligdage her kan besøgende lytte til koncerter med kendte musikere og sangere.

"Golden Lion" - en af de mest populære restauranter i Vitebsk, både blandt lokale og turister.

foranstaltninger

Institutionen vil organisere og gennemføre:

 • forretningsfrokoster;
 • firmaarrangementer;
 • banketter;
 • forretningsmøder;
 • spisning;
 • weekender;
 • dating;
 • bryllupper;
 • buffeter;
 • børns helligdage;
 • mulig catering.

Betalings, anmeldelser

 • Den gennemsnitlige regning per person: $ 20.
 • Det giver mulighed for betaling med kreditkort.
 • Teelfon: +375 (212) 35 81 11.
 • Restauranten er åben fra 12:00 til 24:00 alle ugens dage.
 • Adresse: st. Suvorov, d. 20/13, Vitebsk.

Feedback fra besøgende, "Golden Lion" - et temmelig godt sted her godt forberedt. Brugeren opfordres til at prøve de lokale pandekager. Bemærk også behagelig service, professionalisme og kompetence i administrationen. Mange mennesker kan lide det indvendige design. Forfatterne takke personalet i restauranten vurderinger af et lækkert måltid og en god hvile.

"Golden Dragon" restaurant nationale kinesiske køkken

Institutionen blev etableret i 2003 i regi af det internationale samarbejde på området handel og kultur mellem Hviderusland og Kina.

Restaurant "Golden Dragon" - en af de få i byen, hvor man kan nyde traditionelle kinesiske retter. Ud over de vigtigste nationale retter, kan huset tilbyde gæsterne en cocktail og te kort, vinkort og dessert menu.

I det indre, brugte elementer i Entourage af den kinesiske kultur.

De etablering parter er forudsat, du kan leje et værelse for at tilrettelægge deres egen festival (corporate begivenhed eller fødselsdag).

Restaurant "Golden Dragon" kombinerer karakteristiske færdigheder af kinesiske kokke, høje standarder for service, hyggelig indretning, der er oprettet med den kinesiske tradition, samt en varieret menu, der består af mere end hundrede retter.

Tjenester, rabatter

Institutionen leverer tjenester: takeaway og levering. De besøgende er også inviteret til frokost menu (fra tolv til klokken tre om eftermiddagen) med 30% rabat. Systemet med rabatter og gavekort.

Adresse, kontaktoplysninger

Restauranten ligger på adressen: ul. Krylov, 8, Vitebsk.

Telefon: +8 (033) 695-30-85.

indtryk af besøgende

At dømme efter de anmeldelser, dette er et godt sted i Vitebsk, er et rigt udvalg af kinesiske retter. Tilfreds med rimelige priser, venlig betjening. Især ligesom besøgende suppe med and, te "Red Dragon", and med champignon og andre. Det er rost svinekød i sursød sauce. Besøgende er altid tilfreds med både mad og service. "Golden Dragon" kaldte det bedste sted i byen.

Bedste restaurant i Vitebsk? Selvfølgelig, "Victoria!"

Restaurant "Victoria" - et yndet udflugtsmål for oprindelige folk, og besøgende til byen ville ikke have noget imod at sidde i en varm og venlig atmosfære.

Anlægget er placeret i centrum af byen, på den største by firkantet, opkaldt til ære for den store sejr. Adresse: st. . Zhestkova, d 8. Call: 375 (33) 305-25-30.

beskrivelse

institutionens faciliteter - et perfekt sted for alle former for fester, middage, konferencer, forretningsfrokoster. Restaurant "Victoria" accepterer ordrer på jubilæer, banketter, bryllupper og andre fester. Der er to muligheder for registrering af festsalen - i chokolade og hvid. En banket og spisestuer - 70 gæster. Sommer fungerende veranda har kapacitet til 20 personer med henblik på pladsen. Takket være den hyggelige interiør i "Victoria" nice restaurant at fejre enhver betydningsfuld begivenhed.

På enhver fest kan bestilles fra forskellige springvand (alkoholiske og ikke-alkoholiske) drikkevarer, og chokolade. På visse dage restauranten giver gæsterne mulighed for at lytte til musikprogrammet. Kompetent personale vil hjælpe kunderne i forbindelse med udarbejdelsen af ordren, og kvalificeret professionel tjenere og kokke vil gøre fejringen en virkelig uforglemmelig.

Eksklusiv designer interiør design, fine køkken, venlige og hjælpsomme personale, vil tilstedeværelsen af levende musik giver alle mulighed for at slappe af efter din smag og humør.

betaling

Gennemsnitlig billet - fra 350 000 rubler. Betaling sker kontant, ved bankoverførsel er muligt med brugen af MasterCard kreditkort, Maestro, American Express, Visa. Fødselsdagen rabat - 20%.

Funktioner institution anmeldelser

 • Skema: 12:00 til 23.00.
 • Køkken: Hviderussisk.
 • Musikudstyr.
 • Vilkår og betingelser: en drink, frugt og sødt som aftalt.

Den forfattere revision vedrører berettigelsen af restauranten: placeringen, tjenesten, interiør, varieret menu, lækker mad, muligheden for kortbetalinger, levende musik. Ulempen kaldes meget høj musik. Omkostningerne ved måltider Besøgende betragtes som acceptabel, passende ekspertise. Institutionen anbefales kraftigt til at deltage.

"Lyamus" restaurant (Vitebsk)

"Lyamus" - en moderne restaurant national belarussiske og europæiske retter. Beliggende i centrum af Vitebsk (Victory Square). Nærliggende parkering er til rådighed.

bryggeri

"Lyamus" (restaurant, Vitebsk) - kun i restaurant-bryggeri. Det åbnede i august 2009. Hver dag her er lavet op til 200 liter øl, som er brygget i henhold til traditionel teknologi. Brugt udstyr kendt producent ZIP Technologies. Restauranten-bryggeri støt observeret lov, hvorefter i fremstillingen af øl kan anvendes udelukkende naturlige ingredienser - vand, humle, malt.

placering

I "Lyamuse" to værelser ligger på første og anden sal. Samlet kapacitet - 198 pladser. Rummet er opdelt i to zoner - med steder for rygere og ikke-rygere. I hver af dem for at sikre komforten af turister har aircondition.

stil

"Lyamus" (en restaurant-bryggeri) er et unikt sted i Vitebsk, er bogstaveligt talt mættet med ånden i de hviderussiske traditioner. Passage tærsklen af virksomheder gæst styrter ind i verden af populærkulturen. Interiør poster fortælle historien, de særlige forhold i livet og livet af hviderussere.

Banquet (for 30 pladser) og den samlede (50 pladser) haller er indrettet efter folkemusik traditioner. Atmosfæren i institutionen er meget gæstfri og imødekommende. Kunderne betjenes af tjenere klædt i nationaldragter. Objekter landdistrikterne redskaber husstand, fælles etniske stil virksomheder er forhold, der tager de besøgende fra byen. Hjemlig atmosfære og maleriske nationale interiør blanding harmonisk med moderne teknisk udstyr: air-condition, TV og andre.

køkken

Det er velkendt, at den belarussiske køkken er et stort udvalg af kartoffel retter. I "Lyamuse" kan du nyde smagen af mere end hundrede retter af national Hviderussisk køkken, prøv kartoffel pandekager (det er parat til at præsentere potten), kartoffel pandekager med ørred eller "med et glas vodka og flæskesvær," "Bedstefar fairing", "Litauen Pan" snack Paleshuka, flyaki Hviderussisk. Du kan evaluere de retter, der er spændende, og deres navne kan overraske usædvanligt lyse smag af selv den mest kræsne gane. Alle godbidder er forberedt udelukkende med produkter af høj kvalitet, der kommer direkte fra producenterne.

Restauranten har en børnemenu. Børn kan underholde usædvanlige salater, for eksempel, såsom "Vegetabilsk med sommerfugle", "Visiting bedstemor". Eller tilbudt at smage dumplings eller pandekager med en bred vifte af desserter, saucer og cocktails.

Levende musik

Musikalsk akkompagnement effektivt fremhæver farverne på institutionen og skabe særlige betingelser for et behageligt ophold og et måltid. Om aftenen (20:00 til 22:00) for besøgende at spille på forskellige instrumenter - violin, fyr, Tsymbalov, guitar eller harmonika - kendt virtuose musikere.

Restauranten kan arrangere forskellige arrangementer, banketter, børnefester. Medarbejdere i virksomheder skaber alle forudsætninger for behageligt ophold af gæster.

Adresse, driftsform

 • Brewery Restaurant er placeret på Ave. Victory, 1.
 • Telefon: 375 (29) 714-39-27; 375 (212) 57-59-08.
 • Powered institution C11: 00 til 23:30, ingen weekender.

meningsdannere besøgende

Ifølge de besøgende, øl, der serveres i "Lyamuse" - en "bombe"! Meget god, men gæsterne føler temmelig dyrt. Hertil kommer, at de besøgende er tilfredse med forfriskninger. Bemærk, at køkkenet er statsborger, alle meget stor og velsmagende, kogte med kærlighed. Jeg også tak for god service: besøgende mødt meget venlig tjener, institutionen skabte en atmosfære af komfort og varme. Ligesom kunder og levende musik af en saxofonist spillede. Medlemmer anbefale skal-besøg restaurant "Lyamus" i Vitebsk. Men her skal du bestille bord i forvejen, da restauranten er meget populært og efterspurgt.

"Zhuravinka"

For dem, der ønsker at slappe af og spise alle de forhold i den populære etablissement med en blid og farverig navn "Zhuravinka" (restaurant). Vitebsk stort set attraktiv for turister og fastboende er sådanne rasteområder. Restauranten er moderne europæiske retter i hjertet af byen (Sq. Victory). Adresse: Moskovsky Prospect, 7. Tlf:. 375 (33) 306-50-11 ..

For at få her nemt kan være hvem som helst. Ved indgangen til det område af restauranten gratis parkering. Indgang til anlægget er gratis.

køkken

Menuen har flere signatur retter, tjente den kærlighed til mennesker. Kokkene tilbyder en bred vifte af forfriskninger på nationalt opskrifter, japansk, italiensk og europæisk køkken. Der er et omfattende vinkort. Betaling er mulig via bankoverførsel.

"Chip" restaurant er kogt på varme kul kød. I "Zhuravinka" grill menu indeholder oksekød, svinekød og kylling, som er i stand til at forberede en række forskellige metoder (1001). Det er drukket koldt storhed øl, hvor "Zhuravinka" er også repræsenteret i en lang række (mere end en halv snes sorter og arter), og øl cocktails.

musikalsk arrangement

Daglig "Zhuravinka" kan du frit lytte til levende musik. På forskellige dage i ugen mulighed for forestillinger to musik bands:

 • for de unge (nutidig musik) - mandag, tirsdag, onsdag;
 • GreenLight (rækker Sergei Govortsov.) - på de andre dage.

"Den provinsielle kro"

Restaurant "Den provinsielle kro" (Vitebsk) er ikke langt fra togstationen, på en stille gade i den gamle by. En rummelig dansegulv, hvor hver dag kan du deltage i underholdningsprogrammet. Restauranten tager ordrer for fester, bryllupper, børne- og familie arrangementer, banketter. Hertil kommer, at "Provincial restaurant" har et hotel og en rehabilitering og wellness-center.

køkken funktioner

Restauranten byder på specialiteter fra de hviderussiske nationale og europæiske køkkener. Her tilbyder catering service (catering). Praktiseret en særlig tilgang til klienten: den enkelte ordre kan udføres af højt kvalificerede kokke.

Fra 12-3 på en skole frokost menu tilbydes uden ekstra beregning. Den gennemsnitlige kontrol er 30-35 tusind. Rubler. Sammensætningen af frokost menuen skifter dagligt.

Indvendige tjenester

Restauranten tilbyder gæsterne to hyggelige værelser, i en varm sommer terrasse med havepavillon.

Der er en rummelig dansegulv, forudsat levende musikalsk akkompagnement. Udført forsøg på at være vært for jubilæer, fester, receptioner, banketter, bryllupper, præsentationer, firmafester, fødselsdage.

Du kan betale med kreditkort

Beliggenhed, tidsplan

 • Adresse: st. Komsomolskaya, 11/5.
 • Tlf:. 375 (212) 36-61-09.

I "Vitebsk kro"

Status for institutionen "Vitebsk restaurant" - cafe. Beliggende i hjertet af den gamle bydel, mellem opstandelsen Kirke og rådhuset, i en bygning af det XIX århundrede. Cafe er en af de ældste i Vitebsk. Han betragtes hans foretrukne feriemål, dem, der ved, hvordan man vurderer fødevarekvalitet kogte og en behagelig atmosfære.

I det indre spores noter hyggelig antikken. Designet i stil med det XVII århundrede. Cafeen har 3 værelser for rygere og ikke-rygere, bar, sommerterrasse. Hver spiller musik (baggrund) arbejde plasma-paneler, tilbyder gæsterne Wi-Fi (gratis).

menu

Restaurantens menu har over 90 retter af europæiske og belarussiske nationale køkken. Der er en separat menu af japanske retter: nigiri, klassiske varme ruller, sashimi og andre.

Det giver for gennemførelsen af den japanske køkken fra 12:00 til 17:00 med en 30-procent rabat. Der er også spisning rabatter.

Forudsat, bl.a. tjenester:

 • takeaway;
 • levering;
 • catering;
 • betaling med kreditkort.

whereabouts

 • Adresse: st. Suvorov, 2.
 • Tlf:. 375 (212) 01.07.37.

Udarbejde boligindretning, den rigdom og mangfoldighed af retter, samt professionalisme af de ansatte bidrager til, at flere og flere besøgende restauranter Vitebsk blive deres faste kunder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.