FormationUngdomsuddannelse og skoler

"Indsnævringen": konjugation af verbet

Vi kender alle verbet "slag". Konjugation af ordet skaber en masse problemer for studerende på forskellige uddannelsesniveauer. Lad os prøve at forstå dette spørgsmål.

typer bøjninger

I det russiske sprog er der to former for ændringer i verbet. Konjugeret det som regel på den person, og nummer. Afhængigt af hvilken kombination af bogstaver, ender han, bedømt på sin bøjning.

Den anden er accepteret at alle de ord, verber ender på "-det". For eksempel: sige kommer. Men ud over dette, blev han behandlet har en lang liste over undtagelser: drev (fjenden), hold (hurtig) vejrtrækning (munden), hør (historien), se (daggry), had (forræderi), afhængig (af sanserne), til at lide ( slagtilfælde), drej (næse), ondt (kæreste).

Hvordan kan vi bestemme verbet "blow" bøjninger? Dette vil fortælle om.

Den første accepteret at de ord, der slutter alle, men den ene på "-det". For eksempel: Tillykke, pin. Men her var ikke uden undtagelser. Listen indeholder ord som barbering (ben) og lægge (klud).

Hvordan til at identificere

Det er ikke altid let at forstå, hvordan man skriver personlige endelser for verber i forskellige bøjninger.

Verbet "blæse", som vi definerer konjugering, er det nødvendigt i oprindelige form. Og hvis vi sætter det, for eksempel, i tredje person flertal? Kom i form VÆRE ... T.

Hvad brev skal indsættes i stedet for point, "I" eller "w"? Prøv at forstå. For at gøre dette, skal du bestemme konjugation af verbet "slag". Baseret på det foregående er det et ord ender på "-yat". Og som du ved, alt det, der ikke har en ending "-det", vi tildeler til den første konjugation. Nu ser på listen over undtagelser. Vi konkluderer, at en af dem, han ikke hører hjemme. Opsummering vores argumenter, og vi finder ud af, at "blæse" har en første konjugation.

Men foran os forblev en anden uløst problem - indsæt det rigtige bogstav i stedet for punkter i et givet ord. Da vi allerede ved, at ordet 1 Ref., Det er nu nødvendigt at minde om pladen med de personlige endelser.

For første konjugation i ental slutning "-e" (gøre, skrive), i flertal som "- ut" (bagt, vil kalde), eller dens variant "-yut" (lære forråde).

Den anden er "s" i ed.ch (drev, udfører), og i mnozhch. "-AT" (skat, banke) eller en anden form - "-yat" (inviteret, kærlighed).

Vel vidende nu alle de oplysninger, vi har brug for, skal du indsætte vi det manglende bogstav i et ord. Da denne 1 Ref., Så skriv i flertal ending "-yut". Det skete blæser.

konklusion

Det er let at håndtere eventuelle opgaver på det russiske sprog, hvis samtidig at kende og forstå reglerne. Kaste: en konjugation af dette ord? Nu kan vi give et præcist svar - det første. For at undgå forvirring i deres definition, er det nødvendigt først og fremmest at lære lister over undtagelser. Gå derefter til den meget reglen og forsøge at forstå det. Uden det, du er usandsynligt at få noget. Tja, alt andet vil blive husket i praksis. Jo flere ord, du analysere dybere og stærkere bliver din viden. Mange voksne er meget velskrevet, ikke under hensyntagen til de regler. Det er fordi mange år siden, de er kvalitativt udarbejdet denne færdighed. Og du er sikker på at lykkes!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.