TravelingRejsetips

Sådan organisere et barn god underholdning i Krasnodar til weekenden?

Begrebet "familie ferie" er ikke fremmed for indbyggerne i Krasnodar. Men ofte de mener med den traditionelle gåtur gennem parker, indkøbsture, besøg på caféer og biografer. Ganske naturligt, nysgerrige børn, der har brug for et fuldgyldigt udvikling, det er ikke nok. Lad os finde ud af, hvordan man organiserer en god underholdning i Krasnodar for barnet?

Ocean Park

Et sted kaldet Ocean Park, som ligger på et lokalt indkøbscenter "Galaxy", har byens eneste Oceanarium. Der helt sikkert er forpligtet til at besøge børnene mindst én gang i livet.

Ocean Park er opdelt i to etager. Hver af dem er placeret dybe akvarier, marine liv der bebor indsamlet fra hele verden. Samlingen indeholder hundredvis af navne på eksotiske fisk, hav dyr, som er så populære hos børn.

Alle værelser er indrettet i stil med akvariet fabelagtige undersøiske kongerige. Her kan du slappe af, mens du rejser gennem de snørklede af gangene under behagelige, afslappende musik. Dette suppleres af lyse lyseffekter.

Ocean Park - det er den bedste underholdning i Krasnodar, ikke kun for børn, men også for forældre. Mens akvariet personale fører børnene på mange udflugter, kan voksne slappe af i rolige omgivelser, besøge de lokale kaffebarer.

Entertainment Center "i et eventyr"

Underholdning med sådan en usædvanlig navn er en god kombination af børneteater og et museum. En virksomhed, der tager børn og deres forældre, består af flere separate bygninger, hvis indre er indrettet i stil med kendte og elskede folkeeventyr. På grund af øget opmærksomhed for detaljer alle ansatte her skaber en atmosfære af ægte magi.

Hvad skal man gøre ved at besøge underholdningscenter "Besøg på et eventyr?" Børnene er inddelt i aldersgrupper. Hver af dem er professionelle animatorer, der arrangerer konkurrencer for børn fascinerende, sjove gruppe spil, giver børn spændende opgaver, hvis løsning kræver manifestation af intelligens.

En sådan underholdning Krasnodar kan arrangeres for de yngre aldersgrupper, der varer cirka 40 minutter. For ældre børn er forudsat et program, der kan vare i 2 timer eller mere. For ikke at skuffe deres eget barn, her anbefales at medbringe børn under en alder af 9 år.

Kreativt Værksted "Ladushka"

Hvilke andre aktiviteter for børn i Krasnodar ser interessant mulighed for en spændende tidsfordriv til weekenden? En af de bedste løsninger er at besøge legepladsen kaldet "Ladushka". Her jævnligt kommer familier, der har svært ved at regne ud, hvad de skal gøre med deres egne børn.

Hvad der venter børn i underholdningscenter? webstedet arbejdere er klar til at tilbyde de besøgende et sjovt spil, og en hel masse udviklingsmæssige klasser. Der er ofte noteret børnefødselsdage og andre festlige begivenheder.

kreativt værksted personale lærer børn at male, forme figurer af ler, spille en bred vifte af musikinstrumenter. De mest energiske, rastløse børn inviteret til skøjteløb med rutschebaner, trampolin.

Hvis det ønskes, kan forældre forlade her baby og gå af personlige grunde. Du behøver ikke at bekymre sig om sikkerheden i deres eget afkom.

Amusement Park

Sådan organisere en familie underholdning i Krasnodar, i den varme sommer? I godt vejr, en rigtig god idé er en tur i den friske luft. For at få hele spektret af positive følelser fra dette tidsfordriv er nok til at reducere møgunger i parken "Sunny Island" eller Garden City.

Begge muligheder giver masser af tankestreg på forlystelser, prøv is og sodavand. I den lokale dam med børnene kan fodre gæs, ænder og svaner.

"Safari Park"

Ifølge mange forældre, den bedste forlystelsespark i Krasnodar - "Safari Park". Han er den eneste zoo i regionen, besøger som du kan se et fantastisk udvalg af eksotiske dyr fra hele verden. Mange lokale frit strejfe området. Vi taler om fugle, miniature heste, andre tamme dyr.

Medarbejdere "Safari Park" arrangerer jævnligt børneunderholdning i Krasnodar til weekenden. Attention børn især tiltrukket af cirkus viser, hvor hovedpersonerne er de hvalrosser og sæler. Generelt køber en billet til zoologisk have for hver person, som du kan nyde fascinerende vandreture og farverig præsentation.

cirkus

Når man planlægger aktiviteter for børn i Krasnodar, om der skal fratage opmærksomhed i byerne cirkus? Svært at finde børn, der ikke ville have taget til hjerte tanken om, at arrangeret på den lokale arena.

Hvor du kan se opførelser af undervisere, der arbejder med vilde og tamme dyr. Især populær med børnene nød indsendelse af klovne, trapez kunstnere, jonglører og linedanser vandrere.

Indgangen billet til cirkus vil koste forældrene i gennemsnit 400 rubler. Denne omkostning kan variere afhængigt af arten af det underholdningsprogram.

Som konklusion

Så vi kiggede på, hvordan man kan have det sjovt og at tilbringe tid med børnene. I denne artikel beskriver, ikke alle børneunderholdning i Krasnodar. Men selv dette beskedne liste er tilstrækkeligt til en hvile i weekenden hele familien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.