TravelingRejsetips

En uforglemmelig ferie på Cypern med børn

Når en person kommer til at gå til hvile, gjorde han opmærksom på følgende: hvor de fleste ønsker at gå, og i hvilken sted du har råd til at gå. I tilfælde af at et varmere klima kommer til at gå til en familie med et barn, bør du tage hensyn til sådanne faktorer: hvordan barnet vil føle sig godt i et andet land. Når du vælger et hvilested, er det nødvendigt at være styret ikke med antallet af natten diskoteker og "parterne", og tilstedeværelsen af grønne område og børns underholdning steder, samt renholdelse af stranden og vandet. Med dette i tankerne, kan ferie på Cypern med børn være den bedste løsning.

Denne ø er iboende i et subtropisk klima og smukke natur. Sommeren er her begynder tidligere og varer længere end andre Middelhavslande resorts. Klimaet i den sydøstlige del af den tørre og helbredelse, så et af målene for turen kan være opsving småbørn. Læger anbefaler en ferie på Cypern med børn, der udføres i april til juni eller September oktober. På dette tidspunkt er der ikke så varmt, bliver luften opvarmet til kun 23-29 grader, og vandet - op til 27, mens termometeret viser fyrre grader og højere i andre sommermånederne.

Desværre, for russerne ikke er fastsat visumfri ordning, men at få lov til at komme ind, kan være under den forenklede ordning. Det er værd at bemærke, at hvis et barn rejser her med en af forældrene, med et behov for at have en tilladelse fra den anden eller give et certifikat af død, skilsmisse, etc. øen fly flyve på en regelmæssig basis, flere gange om ugen, så ikke noget problem, kan du vælge en passende dato og gøre en uforglemmelig ferie med børnene.

I Cypern, et stort antal hoteller designet til at rumme med børnene. Alle af dem har udviklet en børns infrastruktur: swimmingpools, miniklub, animation i russisk og steder akvagorki. Der er en bred vifte af hoteller som en forholdsvis enkel og moderigtigt. De fleste af dem har 3-5 stjerner, som ligger på kysten og er velegnet til dem, der kommer til at nyde havet af underholdning, køkken udlandet.

For familier, der har valgt en ferie på Cypern med børn, vil de blive tilbudt særlige senge og endda potter. Desuden har øen en international børnecenter, som har en stab af russisk-talende personale. Han har arrangeret fritidsaktiviteter børnene baseret på deres alder, for eksempel gennemfører undervisning i svømning, hvis det er nødvendigt, vil give lægehjælp til medarbejdere eller organisere en tur.

Normalt ferie på Cypern med børn og omfatter lokale ture. Det bør dog være opmærksom på, at børn ikke kan tåle lange rejser, så det er tilrådeligt at vælge en trættende ruter. Den bedste løsning er at besøge vandlande og kamel farm akvarium og "danse" springvand.

Så er du kommer til Cypern. Ferie med børn, anmeldelser indikerer, vil være sjovere, hvis du tager en virkelig nødvendig ting. Tøjet skal passe vejrforholdene, så de shorts, T-shirts, tynd bomuld shirt med lange ærmer vil komme i handy. Selvfølgelig, glem ikke en hat. Desuden kan barnet være kede derhjemme, så det er bedst at medbringe et par foretrukne legetøj. Vær opmærksom på lægemidler: allergier, insektbid, gastrointestinale lidelser ... du nødt til at være klar til noget. Prøv at tage hensyn til så meget som muligt nuancerne, og derefter resten med børn vil bringe en masse sjov, især hvis du kommer til at gå til Cypern.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.