ModeTøj

Beach Fashion 2013: badedragt stropløs

En af de standard sommerens problemer - ligesom en tan, så der var ingen spor af stropløs. Der er en meget praktisk og enkel løsning - købe en badedragt, hvor stropperne er aftagelige. Disse omfatter model bander, der oversætter fra fransk som "tape" eller "patch".

Badedragt stropløs Mode vender tilbage

Den oprindelige badedragt i form af bånd på hans bryst, verden har set meget tidligere klassiske kopper sædvanlige for os. I første omgang denne model var et stykke badedragt stropløs, visuelt reducere hofte og forkorter overkroppen. Stropløs badedragt var utrolig populær i USA i halvtredserne. Selvfølgelig, denne model er nu meget forandret, dens særskilte muligheder har gjort det muligt at understrege skønheden i piger taljen.

Stropløs badedragt - must have for damer

I dag er mange kvinder foretrækker denne model, fordi:

 • sin form i nakken beskytter mod solskoldning spor;
 • det er perfekt egnet til ejere af bryst af enhver størrelse;
 • du kan ikke vælge en kjole eller top, alt efter farven remme;
 • en fuldstændig mangel på henvisning til outfit til stranden.

Til dato, den diversificerede modefarver og mønstre, så de ting på smag kan findes enhver shopper. På fashionistas i moderne arsenal af sådan badetøj:

 • med smalle eller brede aftagelige stropper;
 • med kopper;
 • med knogler.

Skulderstropper kan være placeret rundt om halsen eller gennem skulderen, mens forskelligt fra materialet af badedragten.

At brystet ser mere fristende og mere effektiv og bedre til at holde formen, forudsat modellen push-up. For dem der kan lide at solbade og bare grundigt modige damer har bikini badetøj stropløs, fotos af som er tilgængelige i alle modeblade. Dette tøj ikke efterlader nogen ligegyldig, du også give dig selv mulighed for at føle uovervindelig.

Meget sexet og spektakulær model er monokini - akkord badedragt, hvor trusser og overdelen forbundet i forskellige væv under anvendelse af striber af alle former for dekorative elementer.

Badedragt stropløs "Victorias Secret"

Naturligvis ignorere de populære mærker attraktive og originale badedragt model ikke kunne. I det arsenal af den berømte Victoria`s Secret - omkring fem hundrede arter af bander af forskellige former og farver. Meget imponerende og elegant model vil se ud i sort med spaghetti-stropper på hans hals. Det er perfekt modregne tan og vil være i stand til at fremhæve de forførende kurver af kroppen.

Badetøj 2013 stropløs

Designere i 2013, tilfreds med en betydelig variation af finish og farver. Stadig i vogue usædvanlige silhuetter og rige, lyse farver, men bevarer deres popularitet og almindelig klassiske modeller. Sæson 2013 badetøj glad:

 1. Det blev en populær stil retro (pin up).
 2. En tendens badetøj med stål ærmer, asymmetrisk eller symmetrisk.
 3. Af farver på toppen af popularitet - havet, geometriske, dyrisk, bland. Også relevante modeller stål med frynser og strikkede badetøj.
 4. Den oprindelige tendens af sæsonen - stiliserede raffineret undertøj.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.