Nyheder og SamfundNatur

Dyr moser. Hvilke dyr lever i sumpe

Marshland - en særlig verden af flora og fauna. Naturen er den sump, der er hjemsted for forskellige dyr og vokse fantastiske planter, hvoraf mange er opført som truede. Fra et videnskabeligt synspunkt, mose - er en sumpet jord del med en høj fugtighed og surhedsgrad. I sådanne steder er der konstant fugtighed, stærk fordampning og iltmangel (foto sump præsenteret i artiklen). Taler i enkle vendinger, er det en vidunderlig mikrokosmos med sin unikke vegetation og ikke mindre unikke indbyggere. Her er nogle af dem, og vi vil tale mere detaljeret.

Hvad skaber sumpen?

Jord sump aktivitet ved dyr (fx beaver) eller menneskeskabte. Med opførelsen af deres dæmninger, der er bestemt til opførelse af særlige reservoirer og damme, jord uundgåeligt mister sine egenskaber, mister frugtbarhed grad, aflejringer. En af de vigtigste betingelser for dannelsen af moser - er en konstant overskydende fugt. Til gengæld kan den overskydende fugt være udløst af forskellige lokale forhold ved nødhjælp, for eksempel er der fordybninger, ind i hvilken flokken konstant grundvand og nedbør.

Alt dette fører til dannelsen af tørv. Snart er der en sump. Indbyggerne i disse steder - en slags væsen. Det faktum, at alle levende organismer kan tilpasse sig livet i sådanne ekstreme forhold, fordi, som det er blevet sagt, er der ikke altid nok oxygen, jorden har et lavt niveau af fertilitet, og hele området er kendetegnet ved overdreven fugtighed og, selvfølgelig, højt syreindhold . sådanne dyr bør derfor hylde! Så får vi at vide, disse tegn tættere.

amphibia

Generelt alle potentielle dyr sumpe - er de mange, men for det meste ikke-permanente beboere i dette område. Mange af dem bliver her kun i en kort periode, for eksempel til en sæson, og derefter skynder sig at forlade disse ting dystre sted. Fast bosiddende i marskland er ikke mange, men de ved næsten alt. Blandt dem den mest kendte, og mange er medlemmer af klassen af amfibie dyr og padder: frøer, tudser og salamandre.

frøer

Frøer - måske den mest berømte og mest talrige indbyggere i sumpen. Mange herpetologists (på padder og krybdyr eksperter) mener, at disse skabninger meget charmerende skabninger og overveje dem blandt de smukkeste dyr i verden. Faktisk frøer kropsstruktur ejendommelig og enestående. Deres hoved er relativt stort og bredt. De har ikke en hals. Derfor, når hovedet passerer i en kort, men bred krop.

Frøer består Detachment springpadder, som har ca. 6000 og ca. 84 moderne fossile arter. Som navnet på deres enhed, behøver disse skabninger ikke har nogen hals eller hale. Men de har to par veludviklede lemmer. Herpetologists tilskrives haleløse padder løvfrøer, poison DART frøer, tudser, frøer og frøen. Udadtil de ligner frøer, men er ikke i et tæt forhold til dem.

I løbet af dagen disse skabninger dase i solen fra komfort i liljer mose eller på stranden. Hvis der ved en myg fluer, biller eller flyve, frøen lyn kaster sin klæbrige tungen til siden af insektet. Catching byttedyr, padder, så sluger hun det. Multiplicer ved frøen gyde en sump. Indbyggerne i disse damme er ikke utilbøjelig til at spise frø æg, så flere tusinde æg kastet i vandet for at overleve kun et par dusin.

Dette sker i begyndelsen af april. Det var på dette tidspunkt frøerne vågner fra deres vinterhi. På den femte dag af de overlevende æg haletudser opstår. I frøer, bliver de transformeret i 4 måneder.

Den største frø i verden er den Goliat, der bor i det afrikanske land Cameroun. Denne virksomhed når en længde på 33 cm og en vægt på op til 4 kg. Men det mest almindelige i verden er den grønne frø. Det område af dens levested - hele Europa, nordvestlige Afrika og Asien. Denne form for haleløse padder findes i sumpe vores mest alle andre.

tudser

"Ledsagende" frøer er tudser. Det har nogle dyr, der lever i moser i løbet af året. I århundreder omdømme disse padder giftige skabninger. De Borgerne mener, at tudser har nogle giftige slim, der forlener hans fjender. Mange tror stadig, at hvis man afhente en tudse, de angiveligt forekommer vorter. Dette er ikke helt sandt. De fleste af disse padder er uskadelige for mennesker. Selvfølgelig findes i tropiske lande de giftige tudser og frøer, men de kan genkendes af den tilsvarende lyse farve.

Husk frøerne, der lever i den russiske sump ikke forårsage nogen skade på person. Tværtimod de gavner, ødelægger en masse skadelige orme, snegle og flyvende insekter. Disse væsener er nataktive, og i modsætning frøer, lille behov for vand. Det er derfor næsten umuligt at se i dagslys tudser. Ikke desto mindre sumpet sump - den bedste levested for disse padder.

salamandere

Detachment tailed padder præsenteret salamandre og salamandre. Hvis den første - det er for det meste jord skabninger, de Tritons - det gjorde bare moser dyr. Eksternt disse skabninger er noget der ligner firben, det er bare deres hud - glat og fugtig, og halen - det vertikale plan (som en fisk). Torso i salamandre er aflang og spindel-formet struktur. Deres lille hoved går straks ind i læggen, hvilket også umærkeligt til halen.

De fleste salamandre bor fast i sumpen, tilbringer det meste af året. Men de er hemmelighedsfuld måde at leve på. For at se med det blotte øje newt i naturen er næsten umuligt! De - fremragende svømmere, men på bredden af en helt hjælpeløse skabninger. Repræsentanter for rækkefølgen af tailed padder - en stillesiddende dyr er knyttet til deres eget hjem - sumpen. De er inaktive og helt tilpasset til lange afstande.

pattedyr

Af de permanente medlemmer af klassen pattedyr kan skelne vandlevende gnavere: bisamrotter og vand rovdyr - oddere. Det skal bemærkes, at pattedyr marsk indbyggere kan leve ikke kun i vand, men også på dens kanter. For eksempel er der fundet moistureloving vole og vand rotter. Af den måde, og de begge trives i dette miljø: deres asyl - mossy Iskoss, og maden - tranebær, blåbær, og frø af forskellige urter.

moskusrotter

Hjem til disse dyr er Nordamerika. I Rusland blev de importeret fra Canada i 1928. Det tog meget lidt tid disse væsener til at sprede sig over hele landet. Bisamrotte - de er repræsentanter for gnavere og permanente sumpe. De lever i små og store søer, floder puljer og, selvfølgelig, i de mørke hede. Der er de, ligesom bævere i strømmende vand, rank selv hytter af materialet ved hånden.

Afregning af disse gnavere i sumpen for at finde nemt. Deres boliger er kegleformet og nå en højde på næsten en meter. bisamrotte lodge har en unik struktur: placeret inde en eller flere specialiserede afdelinger, og i midten - reden. Mammalogy (pattedyr eksperter) siger, at det simpelthen er skabt dyrelivet i vandet. Bisamrotte svømmer nemt og hurtigt. Når man ser på denne skabelse er der stadig ingen tvivl om, at sumpen - sit hjem!

oddere

Disse skabninger er den største repræsentanter musteline af løsrivelse af byttedyr dyr. De, ligesom bisamrotte - de permanente og uerstattelige dyr sumpe, floder, store og små søer. Voksne nå en længde på ca. 1 m og veje op til 15 kg. Disse pattedyr findes i næsten alle dele af vores land, med undtagelse af Antarktis og Australien. Moder Natur har produceret disse dyr for habitat i vandet element.

Rundt hoved, korte, men tykke hals, en tøndeformet torso, tyk hale og svømmehud hjælpe oddere ubesværet skære vandoverfladen. Disse pattedyr er non-stop livsstil. Da oddere - er rovdyr, de lever af deres samme "naboer" gennem sump: frøer, markmus, bisamrotter, krebs, orme, snegle, slanger. I sin fritid, de jager sjov for sjov, boltre sig i vådområder moser, rullende ned fra bredden af vandet, og så videre. D.

Fra tid til anden oddere forlade deres sumpet sump, der går på en såkaldt "fiskeri". Flere dyr svømme i ferskvand og begynde en fælles jagt på lokale fisk. Oddere sammen kører en skole af fisk i en hvilken som helst smalt stræde det var, hvor de ville være lettere at fange deres bytte. Små fisk spiser dyr uden at forlade vandet, og stor - kun på stranden.

Taler om, som af natur odder - fredelige dyr. Deres rolige natur er bevaret det meste af året, men i parring mellem mandlige rivaler kan opstå reel blodige slag for en kvindelig!

Fugle, der lever i sumpene

Forskere, der har studeret de fauna i sumpe, hævder, at dette område er ganske velegnet til eksistensen af mange repræsentanter for verdens fauna, herunder fugle. For eksempel er saftige stængler og frugter af sumpplanter er en uerstattelig kilde til mad ryper, kapugle, vadefugle og ænder. Disse fugle har længe valgt dette område og føler sig helt tilpas her.

Helt ærligt, fuglene er ikke meget og kan lide at slå sig ned i disse områder. Ornitologer har bemærket, at lejlighedsvis ankommer til sump ryper og tjur. Tilsyneladende er de drevet af lysten til at spise lækre bær. Ifølge forskerne, kan i en temmelig sumpede udspring i disse steder nøjes endda grå kran. Det faktum, at mosen til kraner - en reel beskyttelse af fremmed civilisation. Desuden vil ikke alle være i stand til at komme igennem disse sumpe!

Dronningen af marsken

Taler om hvad dyrene i sumpen fandt ly, for ikke at nævne dronningen af disse steder - hejre. Sandsynligvis mange af os ikke forstår de mærkelige smag af denne fugl til marsken. I mellemtiden, hejrer slå sig ned her ikke tilfældigt! Faktum er, at de buske, halvgræsser og siv giver fremragende beskyttelse mod rovdyr. Desuden er der altid noget at tjene penge (ligesom frøer).

Heron, selvfølgelig, kan ikke kaldes en smuk fugl, men dronningen af marsken - helt! Mens nogle ornitologer mener stadig, at en vis skønhed og endda nåde særegne til en vis grad er repræsentative for denne fauna. Men akavede og kantede bevægelser, såvel som mærkeligt, og nogle gange helt ærligt sjusket arbejdsstillinger reducerer al sin skønhed til ingenting.

Uanset hvad det var, og hejren perfekt tilpasset til livet i en sådan form for miljø. Det er umuligt at forestille sig disse fugle er nogen vandområder og vådområder! De hurtigt klatre sivene, bevæger sig perfekt i vandet. Det er kun stemme, de har dårlig ånde, minde om nogen græder, uanset om en eller andens brøl. Ornitologer advarer om, at hejrer er meget snigende, og til tider onde skabninger. De lever i samfund, men disse selskabelige fugle kan ikke kaldes.

Generelt kost af hejrer mad er fisk, men sumpområder hendes næsten ingen. Dette forklarer, hvorfor en sådan lidenskab disse skabninger til frøer. Hejrer stor fornøjelse at diske op haleløse padder, krabber, orme og snegle.

Og endelig ... Hvorfor i sumpen så mange frøer?

I begyndelsen af denne artikel, vi talte om de barske livsvilkår i marsken. Da dette område har en udtalt surhed, mange dyr og sumpplanter har et lavt niveau af oxidation. En sådan beskyttelse har udviklet sig i dem over tid. Især god, er det nødvendigt at køle indbyggerne i området, nemlig frøer, tudser og salamandre. Måske af denne grund, de er de mest talrige indbyggere i marskland (se. Marsh foto).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.