Nyheder og SamfundNatur

Race kaniner blå får

På jorden lever et betydeligt antal arter af kaniner, men blandt dem er der én slags, der fortjener efter vores mening, særlig opmærksomhed - det er den blå får.

Historie race

Blå får dukkede op i Frankrig omkring 1850 ved at krydse en engelsk lop-eared og flamsk gigant. På rekordtid, racen opnået og nabolande - Tyskland, Belgien, Holland. Blå får har vundet utrolig popularitet.

Efter krigen i 1870-1871 år mellem Preussen og Frankrig, tyskerne begyndte at være vært for deres egen race af kaniner af racen, overtager oplevelse af deres reproduktion på fransk. I Tyskland blev disse kaniner kendt som den Antarktisk får eller andalusiske. Tyske opdrættere har forbedret racen, og senere gik hun til Holland. Hvis i begyndelsen af sit udseende den franske blå fårene blev anset for at nogle eksotiske, så efter nogen tid racen spredt over alle kontinenter.

Beskrivelse af arter

Fransk kanin får (blå) har en karakteristisk træk - en hængende ører. Hertil kommer, repræsentanter for racen hurtigt vokse, og derfor lovligt tage det første sted af størrelsen og vægten blandt lop-eared kaniner. Hunnerne vejer mere end fem kilo, mens mænd, på den anden side, er mere beskedne muligheder - 4,5 kg.

Kaniner har den karakteristiske fremspringende frontal knogle tilstrækkelig bred snude med en stor oppustede kinder. Paws dyr spiritus, og en langstrakt krop med et dybt bryst og brede skuldre. Hængende kaninører nå 45 centimeter i længden. Men den blå får ikke kun kendt for sine ører, men også meget tyk og utrolig blød at røre ved pels. Det er på grund af tilstedeværelsen af sådanne egenskaber ved dyret fik en utrolig udbredt på alle kontinenter.

I første omgang, kaniner var agouti, men nu er der et væld af farver: hvid, sort, skyggefulde, blå, forskellige nuancer af grå. Men det mest almindelige er den plettede farve.

avl Egenskaber

Fransk kanin får (blå) - dette er en meget krævende i dyrkning væsen, der forplanter hovedsagelig på grund af den gode og kvaliteten af kød. For komfortable levende dyr har brug for et stort bur eller kabinet, inden for hvilken der bør ikke være nogen fremmedlegemer, der kan skade deres bud ører. Også for kaniner bør købe waterers og foderautomater tilpasset specielt til denne race (lange ører bør ikke falde i dem).

Dyr vokser utroligt hurtigt, så for eksempel inden for ni måneder efter fødslen af hunnerne er i stand til at reproducere. Unge udklækket i livmoderen af mødre 30-32 dage. Det første kuld i kaninen vises før det fylder et år. På et tidspunkt hunnen er i stand til at føde, som består af tolv kaniner.

Et interessant faktum er, at dyrene har anatomiske absurditeter, i år bækken kaniner er forbundet på en sådan måde, at i fremtiden i fødslen kan hun ikke gøre uden hjælp. Og i en alder af tre kvinder i almindelighed er ikke tilladt at hanner, da anatomiske træk gøre generationer af meget farligt for deres liv.

Fodring og pleje

Opdræt af blå får (billedet vist i artiklen) på den forventede levealder refererer til de mestre. Sådanne dyr er i stand til at leve mere end syv år. Mest aktive har set det om natten og varer indtil morgen. I løbet af dagen kaninerne er meget træg og bare sove fra.

Det er værd at bemærke, at den store størrelse af dyrene klart påtvinge sit præg på hele deres liv. De er ganske tilbageholdende og lidt træk. Men med alt dette, de har en stor appetit, så ejere skal sikre, at kæledyr ikke spise for meget. I andre dyr kan begynde at lide af fedme.

Hø og tørfoder bør gives i visse proportioner. At i kaniner var der ingen sundhedsmæssige problemer, anbefales det at fjerne fra deres kost alle friske frugter og grøntsager, fordi de provokere udviklingen af diarré.

For sådanne store elever bør erhverve heavy metal skåle, som sædvanlige retter, de kan nemt rulle over og endda bide. Drikkende bør eksternt ligne en flaske vand fra den ikke skal flyde ind i cellen.

former for væddere

I verden er der meget forskellige former for får: Engelsk, fransk, tysk, hollandsk, dværg, Meissen, bløde, plys (fløjl), bløde. Hver af dem har sine egne særlige kendetegn. For eksempel er engelsk får er helt forskellig fra andre arter. Han er måske de længste ører - 60-70 centimeter, som selv hindrer dens bevægelse. Repræsentanten for denne race selv indskrevet i Guinness Rekordbog som ejer af de længste ører - 79 centimeter.

Men hollandske kaniner har meget små dimensioner, og deres vægt er ikke mere end 1,7 kg. De betragtes som fødestedet for Holland. I Vesten, de er meget populære på grund af den legende og venlige karakter. Sådanne dyr er tæmmet meget hurtigt og med stor fornøjelse at spille med børnene. De er avlet udelukkende som et dekorativt kreationer.

Meysinskogo får modtaget som følge af krydsbestøvning de franske og engelske former. Det har en mere beskedne parametre, i modsætning forfædre. Derhjemme, dyrene er på randen af udryddelse, så beskyttet ved lov.

Miniature får - en meget lille skabning vejer 1,2-2 kg. Disse kaniner er ekstremt legesyg og sjov, let træne. Men det har en stolt karakter.

Her er disse dejlige skabninger - dværg får. For nogle er de søde kæledyr, ligesom et udstoppet dyr, og for nogen - en kilde til velsmagende og saftigt kød.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.