Nyheder og SamfundKvinders problemer

Det mest almindelige problem, når iført en bh løst!

Få ting kan ødelægge dagen som en ubehagelig bh. Det har hele tiden korrekt, knogle grave ind i kroppen, og stropperne glider skuldrene. Du er distraheret og irriteret. Hver pige nogensinde har stået over for et sådant problem. Denne undertøj bør straks bortskaffes, men i de fleste tilfælde, kvinder fortsat bære det. Faktisk at beskæftige sig med ubehag er ikke så svært. Du kan sige farvel til alle mine problemer! Her er rådgivning mest erfarne eksperter, der kan fjerne de væsentligste årsager til ubehag. Vi beskæftiger os med hvert emne efter tur.

Du er iført den forkerte størrelse lingeri

Næsten alle problemer starte fra det faktum, at du ikke ved, hvordan man vælger den rigtige størrelse. Mange kvinder kender ikke størrelsen på dit undertøj. Pas på dig selv og sæt din nøjagtige størrelse. over tid, kroppen ændrer sig, især efter graviditet eller pludseligt vægttab. Du bør kigge efter for at vælge det rigtige tøj. Dette kan hjælpe med at undgå de mest almindelige problemer.

Din brystet stikker ud af kopper

Hvis du tror, at din bh-skåle holder ikke hele brystet og det "stænk", har du et problem. Hvis dette sker, betyder det, at dit vasketøj du lidt. Dette vil medføre en ubehagelig følelse, der vil distrahere dig hele dagen. Dette er et fælles problem for kvinder med større bryster. For at undgå det, skal du vælge en lukket kop med en pålidelig støtte og beskyttelse. Efterlad et tal der angiver omkredsen under brysterne, den samme, men købe en kop mere. Resultatet vil overraske dig.

Bone grave i kroppen

Hvis du føler som fast knogle skæres i din hud, du er meget svært at koncentrere sig om noget andet. Her har du alt synes at være i orden, men lys dreje eller vippe igen vende tilbage ubehag. Hvis du konsekvent bemærke dette problem, skal du måske tid til at tænke over, hvordan man kan købe en anden type undertøj. Denne situation opstår på grund af mismatch formen af brystprotese frø. Brug af en anden overdelen ikke hjælper, skal du gå til vasketøj udstenede.

Remme konstant falder ned

Er der noget mere irriterende end at skulle konstant korrekte bh-stropper falde ned fra skuldrene? Svaret er svære at finde. Løsningen på dette problem kan være meget enkel: i de fleste tilfælde blot trække op i stropperne. Hvis dine remme er strammet, men stadig falde ned, har du sandsynligvis skuldre i en vinkel. Anyway, i hvert fald er det nødvendigt at korrigere stropperne regelmæssigt. Når dette ikke virker, kan du være opmærksom på modeller med stropper, krydsede på ryggen. I dette tilfælde, vil du altid være komfortable og behovet for at korrigere vasketøj vil blive glemt.

Din bryst presses

Hvis du skynder dig, du bare sætte på undertøj og andet tøj og derefter gå hjem. Men suset er ubehageligt. De fleste kvinder har brug for at rette undertøj, så det ikke fører til problemer. I stedet for hurtigt at sætte på en bh, så prøv at sørge for alt passer ordentligt. Lidt bøje sig ned og sæt forsigtigt brystet i koppen. Dette er en hurtig procedure, der vil slippe af med følelsen af tæthed og give dig mere pålidelig støtte. Du vil ikke tro, hvor nemt det vil være efter!

Din undertøj understøtter ikke brystet

Når du tænker på de problemer med knogler og skulderstropper, få mennesker tror, at sport undertøj er ikke mindre vigtig. Når du kører og hoppe, du har brug for en masse støtte, samtidig komfortable og funktionelle. Find et behageligt sports-bh er vanskelig. Du er nødt til at prøve forskellige mærker: Først når du finder undertøj med en komfortabel pasform på kroppen, vil du være i stand til at nyde komforten under træning.

Undertøj for tæt

Hvis du lidt eller dårligt er inddrevet havde vasket bh, har du sikkert lagt mærke til, hvor meget han kan komprimere ribbenene. Dette er meget ubehageligt, foruden, som et resultat af lingeri mister sin form. Heldigvis ikke nødvendigvis køre til den nærmeste butik lingeri nyheder. Du kan blot købe en ekstra indsats til skruer. Din bh vil være længere i omkreds, hvilket vil give dig den perfekte komfort uden unødvendige omkostninger.

Linen mærkbar under tøjet

Måske fashionable billeder med synlige stropper og lyse farver synes interessant, denne type af nogen nytte for nogen, især hvis du arbejder på et kontor eller en tur med barnet i hverdagen. Hvis dine bh-stropper er konstant synlige, skal du bruge en speciel lås. Det holder stropper bag, og de vil ikke længere glide! Der er også lynlåse, gør det muligt at gøre placeringen af bh nedenfor, så kan du selv bære tøj med en dyb halsudskæring.

Du har en mellemliggende størrelse

En af årsagerne til det ubehag kan være, at du bare ikke passer ind i de sædvanlige størrelser. Fyrre procent af kvinderne - en mellemliggende størrelse. Hvis du tror, at dette spørgsmål er relevant for dig, rådføre sig med de ansatte i Tøjvask shop. Dimensional vifte af forskellige mærker kan variere, så du vil være i stand til at tilbyde muligheder, der er lidt mindre eller større end normalt.

Straps grave i skuldre

Hvis stropperne graver ind i skuldrene af hele dagen, du har svært ved at slippe ud af ubehag. Mange mennesker tror, at problemet er for stramme stropper, men i virkeligheden grunden i omkreds under brysterne. Hvis tøjet strækkes, det begynder at klatre eller kravle, forårsager ubehag. Måske har du bare brug for at købe nyt tøj. Ret en perfekt forsegling til huden - når du kan skubbe under Halter to fingre tilbage.

Du er nødt til at folde tilbage

Det er svært at føle sig trygge, når bh ikke passer. Nogle gange, på bagsiden er der folder. Heldigvis er det let at rette! Du skal blot vælge den rigtige model, som ikke grave ind i huden og er placeret på den bagerste langside, uden at skabe folder.

Du ved ikke, hvordan du køber ny undertøj

Du ønsker at købe nyt undertøj? Mange kvinder udskyde at købe proces, fordi de ikke kan lide for meget opmærksomhed sælgere eller de tror, at de kun har nok. Når du køber en ny bh, se på alle de vigtige detaljer. Kig på indersiden af kopper, skal knoglen være skjult blødt materiale. Ringe og skruer skal være lavet af metal, ikke plastik, ellers vil de vare meget længe.

Du ved ikke, hvornår de skal købe undertøj

Det er sandsynligt, at du udskyde køb af nyt tøj for længe. Med hyppig brug og bære en bh strækkes. Efter omkring seks måneders regelmæssig brug af kvalitet er ikke det samme som, når de køber. Vi bør også huske figuren ændringer. Hvis du har mistet vægt eller taget på i vægt, skal du bruge mere tøj.

En god bh kræver opmærksomhed

Når du har prøvet at vælge den perfekte bh, ikke begynder at vaske det i maskinen, da dette vil ødelægge det. Vask dit tøj i varmt vand i hånden ved hjælp delikate værktøjer. I ekstreme tilfælde bruge en vaskepose og den mest delikate cyklus. Sørg for at fastgøre bh kroge før vask. Tørret, udvide vandret, ikke tør i tørretumbleren, er det garanteret at ødelægge tøjet. Hvis du omhyggeligt passe dit vasketøj, vil du være komfortabel og behagelig at bære det i en længere periode!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.