ModeShopping

Kendte mærker ure

Ur - dette er ikke bare et stykke, der viser tiden, er det også en mode tilbehør. Til dato, kan de bruges til at tale om status for deres ejer. Og de har brug for at opfylde følgende kvalitetskriterier:

  • pålidelig materiale;
  • styrken af den ydre struktur;
  • nøjagtigheden af mekanismen.

Mærker ur kan kaldes indikator for niveauet af rigdom af deres ejer. Der er nogle modeller, hvor prisen er så høj, at en person ikke kan tjene så meget i livet.

Hvis vi betragter de mærker af ure mænds ure, kan vi skelne de dyreste modeller fra af Chopard, som kostede 25 millioner $. Med præcision kan sige, at det er et produkt af tid og smykker.

Swatch

Swatch Group er en international autoritativ holdingselskab, der i øjeblikket producerer ure, smykker, mekanismer til at skabe ure.

I betragtning af ur mærke, er det værd at bemærke, at navnet kommer fra Swatch mærke «schweiziske Watch». Mens grundlæggeren af virksomheden hævdede dengang, at hans navn var udtænkt af den «Second Watch» (anden ur). Derfor er mange modeller i virksomheden er stor til hverdagsbrug.

Foruden at udstede sine egne modeller, Swatch også fremstiller maskiner og komponenter til produktion af kendte schweiziske selskaber. Dette mærke er en førende inden for fremstilling af sports tidtagning. Selskabet investerer pengene i løbet af de grundlæggende traditioner schweiziske urmager.

Casio

I betragtning af de globale brands af timer, kan vi ikke sige om Casio mærke. Det er en leder inden for elektronik. Virksomheden har tusindvis af ansatte, der bidrager til dens velstand, og styrke markedspositionen.

De vigtigste fordele ved Casio ure er vandafvisende, høj pålidelighed, rimelig pris og ultra-præcis elektronisk mekanisme. Den gennemsnitlige pris på god kvalitet vagt af dette selskab - omkring $ 200.

Casio Computer Co Ltd - er en producent af ure, desktop elektroniske regnemaskiner, musikinstrumenter, elektroniske bøger, industri- og forbrugerelektronik, computere, mobiltelefoner. Virksomheden har udviklet flere produkter på hvis grundlag af digitale kameraer produceres i dag.

Breguet

Breguet - et fransk firma, der fremstiller høj kvalitet ure med sit eget individuelle nummer. Politik af organisationen - at sælge små partier timer. Brands, en liste over, der er præsenteret i denne artikel, er produceret kun den højeste kvalitet modeller og Breguet samt.

Siden 1999 er den Breguet brand ejet af Swatch Group, til nøje at overholde traditionen, erklærede virksomhedens grundlægger. Hvert ur sælges under dette mærke, der er udstyret med sit eget nummer, som gør det muligt at levere en høj kvalitetskontrol. På nuværende tidspunkt uret af det kendte mærke kan inddeles i 4 vigtigste linjer: Heritage, Classic, type XX Aeronavale og Marine.

Cartier

Vi fortsætter med at se uret, mærker, der er populære i dag. Cartier - et fransk firma, der har specialiseret sig i fremstilling af smykker og ure. Dette er den øverste dommer i raffineret smag, lovgiveren af modeverdenen, en separat retning i smykker håndværk og en revolution i design.

I 1993 Cartier mærke indtastet Richemond. Til dato, selskabet består af 14 selskaber, der hver især er ansvarlig for produktion af visse varer: smykker, ure, tilbehør. De har det til fælles, ikke kun navnet - de sælges under Cartier mærke varer, er i øjeblikket på at udskrive særlige flair af magt og rigdom, luksus. Skønheden i disse produkter og virksomheden selv kan ikke stå: på nuværende tidspunkt er det systematisk indløser mesterværker af sin produktion, som symboliserer de forskellige stadier af dets udvikling.

Blancpain

Blancpain - er et schweizisk firma, der i næsten 300 år, producerer ure. Brands, der omtales i denne artikel, har en bestemt stil. Dette selskab producerer kun mekaniske ure af højeste klasse.

Blancpain i årtier producerer mekaniske ure med forbløffende kvalitet og yderligere nægtede helt at skifte til produktion af kvarts bevægelser. Under dette mærke, og indtil nu ingen vil være modeller af elektroniske og kvarts ure. Dette faktum repræsenterer virksomheden som vogter af de herlige gamle traditioner, samtidig for sine varer et ry for fremragende ure for de mest succesfulde mennesker.

Breitling

Breitling - et schweizisk firma, der fremstiller ure. I betragtning af ur mærke, skal det bemærkes, at Breitling - er entydig leder i en temmelig interessant luftfart tema.

Ifølge mange eksperter, Breitling - den femte mest indflydelsesrige ur mærke fra Schweiz. Moderne ure af dette mærke er repræsenteret ved 4 linier: Windrider, Navitimer, Professionel og Aeromarine. Hver kollektion har en bred vifte af modeller, hvis design fastholdes i en bestemt stil - hav, landevej, luftvejen eller sport. Generelt betragtet tiltrækning til lyse farver og en temmelig stor krop.

Montblanc

Montblanc - et tysk mærke, der tilbyder det bredeste udvalg af luksus smykker, luksus skriveredskaber, håndtasker, sport ure, tilbehør.

Montblanc er opkaldt efter bjerget højde på 4810 m. Dette nummer er blevet udødeliggjort i den dyreste pen i verden, udgivet af selskabet. Master dekoreret sine 4810 TH små diamanter er så mesterligt, at spredningen af sten data lignede en glat overflade. Vi ser virksomheden producerer omkring 20 år, men i høj kvalitet, de har en sport, en meget klar retning, uanset det faktum, at de tilhører en klasse af luksus.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.