ModeShopping

De mest fashionable bukser 2011

Bukser - har længe været en velkendt del af den kvindelige garderobe. Deres praktiske og bekvemmelighed kan ikke overvurderes. Sammen med disse kvaliteter er indbygget i moderne bukser begreber som stil, skønhed og alsidighed. Lad os tale om de nyeste modetrends i dette område.

Trendy bukser 2011 - en af de vigtigste dele af tøj, der skal forelægges på shows de mest berømte designere. Slående se en bred vifte af stilarter. Her kan du se alt fra klassiske modeller til de oprindelige design beslutninger.

Særligt mode i 2011, betragtes som en model slacks. Styles er ikke begrænset til klassiske randen. Præsenteret på catwalken bukser med en lav slyngede talje og overprisen. For kvinder med en kurvet form, designere tilbyder en standardløsning - bukser med høj talje. Selvfølgelig, hvis du har den misundelsesværdige udseende (lange ben og en smal talje), modellen til brede bukser med lav talje understrege værdighed figuren. Desuden kan bredden af bukserne gå, før de spændende buksenederdele, men ingen minimalisme er ikke opmuntret - sådanne bukser bør have en maxi længde. Men nogle modehuse stadig vover at afvige fra accepterede rammer, og nederdel-bukser til knæet.

Det vigtigste krav til brede bukser - brugen af monotone stof. På trods af sommersæsonen vil være de mest fashionable mørkeblå og sorte farver. Hertil kommer, mode bukser 2011 er nye stilarter leggings. I dette tilfælde ingen begrænsning i længden no. Som for længden, er det værd at nævne capris. De mest fashionable capris anses for at midten af læggen (for en bukse-version), eller lidt over anklen (til guf). Sådanne stilarter er særligt farlige ved sin længde, fordi visuelt forkorte figuren. Det er grunden Capri mere egnede ejere af lange ben. Fra Capri er bedre at give dem, der er bange for at give volumen af lårene grund til mode denne sæson lyse nuancer.

En anden hit af sæsonen - blusset. De mest relevante er fashionable bukser 2011 med flare fra knæet og fra hoften. Piger, de kommer i handy skamme visse krumning fødder. Moderat flare fra knæet eller den originale lange ben, blussede fra hoften og hide sko - det er hvad bliver nødt til at vælge blandt de fashionistas.

Enhver pige, der overvåger den seneste i en lang tid ved, at overalls - perfekt kombinerer mode bukser 2011 og den øverste hånd i form af stempel-Bando, bluser over den ene skulder, etc. Og bukserne kan nemt erstattes med shorts, der forårsager interesse i overalls tørrer ikke ud. Det skal bemærkes, at de stilfulde overalls kan være ikke kun rekreative tøj muligheder, men også en alvorlig reaktion på kontoret dress code.

Interessante mønstre og farver er rør bukser. Kvindelige ben ser godt ud i kort model af denne type, selvfølgelig, når det kommer til smukke ben.

Det er umuligt i denne sæson diskonteret jeans. Men den væsentligste forskel i 2011 er enkelheden i snit og et minimum af dekoration. Ingen grund til at kigge efter en model med en mahram, huller og pletter - det er interessant for den moderne modeverden.

Sport livsstil ikke er blevet annulleret, så de sporty bukser af mode ikke kommer ud. Fri stil, sort, grå og brune farver, bomuld materialer - de vigtigste indikatorer og satellit sports modeller.

Også på arbejdet i designere har arbejdet cyklister og punkere, hvorfra blev taget blev brugt til oprettelse af nye modeller af bukser karakteristiske egenskaber.

At vælge bukser kvindelige rør, slacks, jeans og så videre - finde ud af de andres meninger og realistisk vurdere længden og skønhed på dine fødder: du kan passe helt forskellige stilarter. Det er ikke nødvendigt at følge mode blindt. Lev i harmoni med din krop, sætter fokus på fordelene og dækker op figur fejl.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.