ModeShopping

Mode Billeder: Autumn-Winter 2014-2015

Kig fashionable og stilfulde altid ønsker. Og den tid af året er der ikke en hindring. Selv hvis vinduet er regn, slud og snestorme, er vi stadig ser i butikkerne smukke tilbehør, sko og tøj, forsøger på fancy billeder og tendenser i en sæson. I 2014-2015 efterår og vinter samlinger af designere har glædet alle shopaholics interessant kombination af farver, stilarter og mønstre.

De mest populære farver og mønstre

Farve - det er ikke bare en farve af dit tøj. Han - hele følelser, den indre sindstilstand. Farve kan sætte stemningen og indstillet på en vis bølge af følelser. Samlingen vinter - efterår mode billeder 2014-2015, malet i de mest levende og oprindelige farve:

  • Lilla, som giver fred og ro.
  • Grøn - afdæmpet, symboliserer selvtillid.
  • Brandy eller gylden brun. Han ser perfekt på frakker og aften kjoler.
  • Vin eller organisk-rød, som signalerer passion og følsomhed.
  • Grå Metallic. Det bruges i sæsonen 2014-2015, i business tøj.
  • Gul, ikke lyse, men dæmpet. Fashion billeder med denne skygge kan ses i næsten hver kollektion.
  • Streng blå. Han er indbegrebet af generøsitet og åbent hjerte. I efteråret og vinteren i denne sæson, det ser godt ud på aften kjoler.

Som for mønstre, det er meget populært nautiske broderi og blomster design, samt etniske og asiatiske udskrifter. Den største "knirke" i indeværende sæson - blæk maleri, der viste nogle af modehuset.

Hvilke stilarter er i spidsen i efteråret sæson - vinter 2014-2015

Fashion billeder af piger har fundet mandlige noter. Efter alt, lederen af stil med "militær" er blevet denne sæson. Farvning "hacks" kan ses på jakkesæt og kjoler, nederdele og bukser. Også typisk for denne tendens er strenge og klare snit, koncise stil og fuldt færdige billede uden dikkedarer.

En blanding af sportstøj og elementer af kinesisk kultur - en ny trend i efteråret og vinteren. slår også en dristig kombination af klassisk og skrald. Designere er ikke bange for at eksperimentere, som et resultat af den oprindelige fashionista fik ting, som jeg beundrede og der besatte en hædersplads i deres garderobe.

Mixing stilarter kan findes i samlinger, hvor De Forenede tilsyneladende akavet elementer såsom børns animation, lyse prangende farver, ru kæde og lange pigge. Den street wear sådan beklædning er ikke, selv om originalerne er ikke genert om flaunting det til fester og diskoteker.

Meget relevant i denne sæson og quiltet mode billeder. Vinter og efterår har absorberet dette nye tema. Resultatet var en quiltede nederdele, trapez kjoler, jakker og endda jakker. Stativer og stil kaldet overstørrelse, som er karakteriseret ved hængende sæk-kjoler enorme størrelse, lavet af stof, som om brændt og gamle, hvilket gør dem endnu mere bizart, latterlige og samtidig moderigtigt.

Mode tøj

Palm i denne sæson vandt kappe - kappe uden ærmer. Denne sæson var han foran alle andre mode billeder. Billeder af stjerner og berømtheder foretaget på den røde løber, slående elegance og rigdom, når de er iført denne ukomplicerede, men meget praktisk ting. Cape kan være uld eller pels, blonder eller satin. Faktisk er det ligegyldigt nogen mulighed ser fantastisk som slank, og de unge damer lidt fedt.

Hvis du foretrækker en frakke, og vælg derefter modellen, svarende til tæppe. Sac og lidt uformelig, såsom overtøj mode efteråret og vinteren 2014-2015 ,. Igen populær lang frakke, plaid og elegant.

Som for jakken, er det bedre at stoppe valget på en universel, bekvem og praktisk som muligt. Tilbage i mode såkaldt læder jakker, beskåret, og kombineret modeller, fyre store. Men kappen, tværtimod, for at være feminin og uskyldig. Meget fashionable denne sæson og skinnende lædervarer.

Bukser eller skørt

Valg af denne sæson er ikke nødvendigt mellem dem. Designere har fokuseret igen på en kombination af disse ting. Resultatet er en fashionable billeder centreret culottes. Også populær i dette efterår og vinter tæt på disse brede bukser, bukser blusset og de gode gamle "bananer".

Blusset nederdele og "preppy", og er på toppen af popularitet. Deres modstandere - blyant nederdele - ikke tabt relevans, men er aftaget i baggrunden. Stramme kjoler-tilfælde også blandt lederne. Deres designere sy med et strejf af sensualitet: de er som regel gennemskinnelige eller læder. I dem en masse dikkedarer, flæser og blonder. Slids til låret og en dyb halsudskæring, asymmetri og mystik - det er de vigtigste elementer i disse modeller, hvilket vil gøre feel-forførerske kvinde hver repræsentant for messen køn.

Men den trøje at være med på moden i efteråret og vinteren 2014-2015, tværtimod, gøre dig til en munter skolepige. Nu populær varm pullover med en høj krave, interessante mønstre og flet fletninger. Sweater kjoler i denne sæson, og bør være en del af din garderobe.

mode sko

På støvlerne nødt til at være høje toppe. Meget relevante støvler og støvler, strømper, der blæste op sko kollektion "Winter - Autumn". Fashion billeder tendens til at være ruskind og lak. Populære farver - sort og grå.

Som for hælen, ville den ideelle løsning være altid fashionable klassisk pin, samt en massiv platform og en tynd kile. Meget usædvanligt udseende og støvler, hvor hælen er helt fraværende, og sokken er også indsnævret. Denne stil er også fashionable sneakers, ballet lejligheder og støvler.

En interessant udskæringer løsning stål på skoen. De tilføjer "smag", især hvis de er lavet på tå og hæl. De russiske klimaforhold, er det tvivlsomt, at du vil sætte dem på gaden, men et besøg på sådanne støvler officiel begivenhed vil være meget nyttig. Blandt de fashionable denne sæson sko ornamenter isolerede buer og bånd, spænder og remme, fjer og pels skær, perler og pailletter. Materialer - alt efter dine præferencer.

Trendy tilbehør af sæsonen efterår - vinter 2014 - 2015

Gigantisme - den vigtigste egenskab af smykker. I de nyeste kollektioner af kendte designere, vil du ikke se de elegante halskæder og perler. De er enorme, massiv og iørefaldende. Strike øjet af deres lyse farver og utænkelige kombinationer. Pearl - den vigtigste klassisk rock, som fortyndede modetrends i den niche tilbehør. de gjorde deres pels, metal normalt i denne sæson, kæder og plast, hvilket gør dem usædvanligt og lidt plads.

En anden tendens - lange perler. De til tider nå knæene, men designerne rådes ikke begrænset hertil. Efter deres opfattelse dekoration, hængende ned til gulvet, sætte dig ud fra mængden. De hævder også, at efteråret og vinteren på toppen af popularitet er pendler, men også ikke-standard, og lavet i form af låse, nøgler og knogler.

Som for ringe og armbånd, de skal også være massiv. De anbefales at bære direkte på handskerne. Store øreringe i form af geometriske former supplere dit look. Og sammen med andre elementer for at opmuntre en dyster og kold årstid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.