LovOverholdelse om regulering

Sådan får jagttegn: vigtigste aspekter

Hvis du ikke ved, hvordan man får en jagttegn, skal du sørge for at læse denne artikel.

Jagt licens - det er det vigtigste og bindende dokument til jægeren. Hvad er det for? Få det behøver ikke at bryde loven, stille og roligt ser og jagt, hvilket tyder på tilstedeværelsen af våben. Tænk grundigt over, om du har brug for det. Jagt licens (du kan få det til enhver tid) garanterer du kan købe våben, symboliserer din bevidsthed på området sikkerhed. Billet - en slags jagttegn.

Hvis du beslutter dig for at købe våben kun i selvforsvar og ikke kommer til at gå på jagt med ham, det jagttegn, du ikke har brug for. Bemærk, at det våben, i dette tilfælde kan du kun bruge på specielle skydebaner eller in-dash, andre steder. Afveje fordele og ulemper, før du giver op få jagttegn. Må ikke fortryde senere.

Jagt licens - en licens af en bestemt prøve, der er fastsat af staten, gør det muligt at jage lovligt. Med udgangspunkt i den første juli 2011 er udstedt en ny enkelt føderal prøve jagttegn. Der er en ordre på hans udlevering, hvorefter og proceduren finder sted.

Sådan får du et jagttegn? I øjeblikket blev alt meget lettere end før. For eksempel, for ikke så længe siden havde jeg at få en ny billet hvert femte år. Nu har han ikke den såkaldte dato. Billetten udstedes en gang for alle, selvfølgelig, hvis du ikke vil blive aflyst på grund af noget forkert. Tidligere var det nødvendigt at give et bevis for annullering af overbevisning, hvis der er én, og det er nu ikke nødvendigt, det vil sige, ikke behøver at gå til at indsamle dokumenterne. Tidligere var det nødvendigt at bestå eksamen på ohotminimumu, men nu er det ikke eksamen, skal du blot læse reglerne. Som du kan se, er alt blevet meget enklere og lettere.

Jagt licens vil du modtage inden for en uge, nedtællingen begynder fra det øjeblik, hvor alle de nødvendige dokumenter var i hænderne på den udpeget organ. Udstedelsen er gratis.
Den jagttegn skal indeholde oplysninger, som personen har bestået alle de test, der vedrører regler og sikkerhedsprocedurer for håndtering af en pistol til jagt. Billetten er registreret oplysninger om statsstøtte Duty, som er til at betale for det.

Prøv nu at forstå for at opnå et jagttegn. Først skal du indsende en ansøgning, som enten kan sendes med post eller bragt i person. En ansøgningsskema udstedes på stedet, men det er bedre at bringe med sig allerede udfyldt, for at spare tid.

Hvilke dokumenter der er nødvendige for at opnå et jagttegn? For det første, er det naturligvis et pas. Lav en kopi af den anden og tredje sider. For det andet, at det er nødvendigt at bringe to billeder, størrelse 25 til 35 millimeter. Billedet skal være klar, og den person alvorligt barhovedet og fuld ansigt. For det tredje, den tidligere billet til jagt, hvis du har en.

Efter indlevering vente fem dage, og du får din nye jagttegn. Du får fornøjelsen af dyreliv.

Hvordan har den nye ser jagttegn? I det 4 sider, ikke tælle dækslerne og endepapirer. Cover billet grøn, hendes malet våbenskjold af landet. I midten af dækslet er skrevet "Den Russiske Føderation", og lige under - "jagttegn". Intet overflødigt og prangende. Nu ved du, hvordan du får et jagttegn.


Glem ikke, at gå på jagt, tage den med dig. Du må ikke bryde loven og ikke se for dig selv unødvendige problemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.