SundhedPræparater

Fed olie mod myg: anbefalinger for anvendelse og andre nyttige oplysninger

Af særlig værdi er kosmetiske og plejemidler, som omfatter naturlige ingredienser, bemærkelsesværdigt klare sin opgave, men ikke overdreven overbelastning organisme "kemi". Disse produkter sundhed og skønhed industrien er æteriske olier - en blanding af flygtige stoffer med en behagelig duft, som er afledt af dele af forskellige planter. Afhængigt af farverne, hvorfra olien produceres, kan det have forskellige egenskaber - antimikrobielle, forfriskende, beroligende, forbedre søvn og humør. For eksempel til at øge virkningen kan tilføje et par dråber olie i fløde eller andre midler til ansigt og krop i badet eller aroma lampe. Men ikke kun til pleje af kroppen, kan du bruge disse stoffer. For eksempel tager det fed olie - myg det vil levere bedre end aerosol eller blodplader. Små insekter summende - det er et reelt problem i den varme årstid, fra slutningen af foråret til midt på efteråret. Nu på salg der er mange værktøjer til at bekæmpe myg, men ikke alle af dem er effektive og uskadelige for mennesker, og den æteriske olie er helt naturlig og effektiv. Hvad er den fed olie mod myg og hvordan man anvender det, vil vi beskrive i denne artikel.

Nyttige oplysninger om den aromatiske olie fra myg

Denne olieagtig ekstrakt fremkommet ved fremstilling af blomsterknopper af kryddernellike træ. Det har nok popularitet på grund af smertestillende, anti-inflammatorisk og helbredende handling; også betragtes som et middel meget godt for nedskæringer, sår, skrammer og skader, med insektbid. Og takket være det faktum, at lugten af olie er ganske stærk og specifik, det er perfekt frastøder insekter, herunder myg. Til effekt varede længere, har brug for midler til at blive opdateret med jævne mellemrum, re-anvende det på huden eller i aroma lampe til gasning af lokaler. Bemærk: fed olie myg i sjældne tilfælde kan forårsage allergi (når de anvender den til kroppen), og dermed inden anbefales aktiv brug til at udføre en hurtig test - inhalere æterisk olie på afstand og at observere reaktion af kroppen til det eller opløse stoffer falde i halv teskefuld spiseskefulde vegetabilsk olie og anvende på huden af håndleddet. Hvis alt er i orden, og der var ingen rødme eller irritation, så du kan trygt bruge denne nyttigt og effektivt redskab.

Application Notes

  • Brug fed olie mod myg med forsigtighed, holde sig til den nøjagtige dosering og sørg for, at det ikke kommer i øjnene eller på slimhinderne.
  • Påfør et par dråber olie på tøjet, sin rige aroma afskrække myg.
  • Fortynd par dråber fed ekstrakt i vegetabilsk olie og en vatpind til at anvende et tyndt lag af huden.
  • Du kan også nyde den samme løsning servietter og sætte dem i et rum i et par steder.
  • Blandt andet anbefales det at dryppe et par dråber olie på en varmekilde - det være sig en lampe i et hus eller en brand i naturen. Den høje temperatur betyder virkning stigning.

Hvor kan jeg købe fed olie

Du kan købe det på ethvert apotek eller stormagasin kosmetik fed olie, hvis prisen er meget lav - fra 50-70 rubler for en lille hætteglas. Hertil kommer, at tilbagemeldinger var meget positive - forbrugerne siger, at det er faktisk effektivt at fjerne myg, reducerer kløe efter bid, men selve værktøjet billig og overkommelig. Nogle bemærkede også, at midler blødgør huden, lindrer inflammation og "kæmmet" bid. Brugen af aromatiske olier - et godt alternativ mulighed til forskellige syntetiske midler, foruden de fleste af dem er tilgængelige, er billige, og for at få en synlig effekt (i dette tilfælde - at skræmme irriterende myg), behøver du kun et par dråber.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.