Nyheder og SamfundKvinders problemer

Hvorfor ikke vokse bryster: finde svaret

Feminine charme har altid tiltrukket sig opmærksomhed fra det modsatte køn med de former og pragt. Selv i en tid med tynde-udtryk modeller, hvis du spørger enhver mand, der i en pige skulle tiltrække opmærksomhed, ville svaret være - smukke bryster. Smuk, selvfølgelig, betyder ikke stort. Men den uomtvistelige fordel af kvinden er et storslået høj bryst. Men desværre ikke alle naturen forlener giver generøst. Hvorfor ikke vokse bryster?

Næsten med det første svar på dette spørgsmål mange vil finde det magiske ord "genetik". Selvfølgelig er det svært at forvente fra datter af den første pige med bryst størrelse, hun havde det når størrelsen af D. Alligevel tingene er ikke så enkelt. Der er en række grunde , hvorfor ikke vokse bryster.

- Manglen på kvindelige kønshormoner kan forårsage en nedgang i mælkekirtlerne i puberteten.

- Overdreven slankhed er heller ikke befordrende for brystforstørrelse, da det optager det meste af fedtvævet, og hun var ingen steder at blive taget med for stor slankhed.

- Mangel på vitaminer kan forårsage forkrøbling af brystmusklen. Men heldigvis denne proces er fuldstændig reversibel.

- En anden grund til ikke vokse bryster - stress i perioden med aktiv vækst af organismen. Hvis pigen i perioden med den tidlige ungdom blev udsat for ofte udsat for stressfaktorer, kunne bryst vækst langsom.

- Professionel sport også fremme væksten af bryster. Funktioner af udviklingen af atletiske tal omfatter den næsten fuldstændige mangel på fedtvæv i brystet.

- Den sidste grund hvorfor ikke vokse bryster kan være dårlige miljøforhold, samt en ensidig kost.

Alle disse faktorer, samlet eller hver for under pigens udvikling påvirker størrelsen af hendes bryster i fremtiden. Normalt bryst begynder at danne fra 9-10 år, når uddannelsen begynder i puberteten, og det udvikler op til 21 år, når det tager sin endelige form og størrelse.

Men hvad man skal gøre for at vokse bryster? Folk retsmidler foreskrevne pige spise mere kål - man mente, at denne grøntsag hjælper bryst vækst. Selvfølgelig når denne rådgivning vil ikke være. Men bortset fra ham, er der andre måder at justere størrelsen af brystet i en stor måde.

At vokse bryster, bør du spise godt, undgå sult, der kunne være en lille reserve af fedt der har ansvaret for dit bryst størrelse. Hertil kommer, vel bidrage til at øge bryst kompleks af særlige øvelser for brystmusklerne pumpe. De kan gøre brysterne høj og fast, at selv med en lille mængde for at tiltrække mandlige opmærksomhed. Nå, en anden måde - at bruge specielle cremer og lotions til brystforstørrelse. Men de skal anvendes med forsigtighed, da mange af disse produkter indeholder hormoner.

Den mest radikale måde at løse problemet med små bryster er en kosmetisk kirurgi. Skulle ty til det kun i et tilfælde, hvor alle midler forsøgt, som objektivt små bryster. Og husk om de risici - substandard implantater kan provokere betændelse i mælkekirtlerne og føre til udvikling af maligne tumorer. Derfor er det bedre at prøve naturlige måder at håndtere eller i det mindste afhente en korrigerende undertøj, hvis du virkelig ønsker at se trivelig skønhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.