Intellektuelle udviklingReligion

Bøn for retten til et positivt resultat af sagen

Folk siger, at det er umuligt at love to ting: fra fængslet og fra taske. Under retten kan bringe en helt uskyldig person bagtalt hans eller erstatte. Og hvad gør den stakkels fyr, hvis han ikke har nogen velhavende mæcen, eller midler til en advokat? Du skal betale for Herren dine bekymringer, beder ham om beskyttelse.

Bøn for retten behov og angrende synder. Sandsynligvis er det værd at menneskelig mistillidsvotum, men Herren vil blødgøre sætning, hvis han ser, at manden indså skylden. Og hvad er den bøn, før retten træffer en virkelig, hvem de skal ringe til hende? Lad os undersøge.

At sjælen, selv i livet i

Start samtalen om, hvad bønnen læst for retten, er det nødvendigt at argumenter om forholdet til Gud. Prøv ikke at afvise de tilsyneladende unødvendige ord og overveje dem i læsning. Folk ofte klager over, at de ikke kan nå den Højeste lov, én gang i de jordiske problemer. De siger, de siger, en bøn foran retten, men stadig uskyldig lider. Og at vende sig til Herren lægge en sådan person? Sådan Pray?

Frelseren siger til enhver troende, som det tager sig af sig selv, bare nødt til at komme til ham. Det betyder ubegrænset, fuld tillid til Herren. Det er svært at voksne, at uafhængig person føler som en baby, ude af stand til at træde og trin uden forældrenes støtte. Men det er netop en sådan tilstand betyder det uendelige og fuldstændig tillid.

Og som nu bede? Stol ikke en sjæl udtrykkelig og efterspørgsel fra Gud til at gøre dette eller hint, på grundlag af deres egne, ufuldkommen forståelse af omstændighederne. Denne bøn læst for retten, er ikke noget, der ikke vil blive hørt, men kun skade patient. Pride i hendes mange begær dominerer den Almægtige. Tænker denne snu, ser han ikke sin sjæl sort, men kun lytter til ordene. Men det modsatte er tilfældet.

Om tilgivelse

Når du er i alvorlige problemer i forbindelse med retshåndhævelse er ganske vanskeligt at se på begivenhederne fra et filosofisk synspunkt. Er det det værd at forstå, at intet vi ikke bare givet.

I din situation, der er to sider: den lidende og "gerningsmanden". Det ser ud til, at domstolen imod den, hvis sagen er under overvejelse, efterforskerne (anklagere) forsøger at bagtale at bygge videre på det, der er uretfærdighed sker. Og investere i deres bønner den stakkels fyr selv og sin familie tænkte på lovovertrædelsen, hvor beslutningstagerne er skyldige.

Dette er den stolthed. Vi taler om at ville blive dommer og bebrejde andre mennesker. Dette gav den Almægtige, hvis du tror ham. Derfor, for at befri sjælen, er det nødvendigt at træffe alle sider er lige, kun Guds tjenere. Forsøg ikke at bevise sin synspunkt himlen, ikke at dømme andre uden bevis. Du skal blot dem, der ulejlighed, du opretter, træffe afgørelse om straf af Herren. Dette vil bringe sjælen i fred og rensning. Den, der ikke synder selv at tænke, himlen altid høre, om han beder eller ej. Selvfølgelig betyder det ikke, at vi ikke skal kæmpe for deres rettigheder. Følelsesmæssigt inkluderet i en skænderi må ikke, vrede i hans hjerte akkumulerende.

Hvem at kalde bøn

Ankommer til templet, mand mistede fra den overflod af ikoner og ansigter. Dette er et naturligt fænomen. Modernitet er, at vi står over for religion sjældent faktisk er analfabeter i denne forstand. Du ved ikke, hvad de skal gøre - spørg enhver medarbejder. Man behøver ikke fortælle - en anden, mere venlige og hjælpsomme der. Kristus sagde, at templet - det er ikke en bygning, men en union af sjæle, sammen gå på sin vej, der understøtter hinanden. Men med det i tankerne, og gå til Herren.

Kig på ikoner: hvad vil forårsage en reaktion i sjælen, og at denne tilgang. A gejstlige tyder på, at du har brug for til at gælde for Guds Moder, Herren, hvis de uskyldige lider. Og syndere og pårørende vil hjælpe dem bedre bøn til Nicholas for retten. Kun omvendelse skal være oprigtig, så mirakelmager vil ændre situationen, trække sværdet fra side af straffe og investere i den begrundelse.

Hvordan at bede?

Et par ord om, hvad de skal sige og hvordan man opfører sig. Templet er bedre at gå om morgenen, til tjenesten. Kjole i almindeligt tøj. Kvinder rådes til ikke at anvende make-up, fjerne dekorationer. Stadig brug for at dække sit hoved med et lommetørklæde. Hals tværslæde, men ikke skilte med det. Det er et tegn for dig, og Herren og ikke for andre. Før skulle krydse grænsen og bøje respektfuldt. Først da kan du komme ind i huset. Hvis du ikke kan forstå, hvad bøn til reciteres af retten, så læs bogen på tærsklen til at gå til den religiøse helligdom. I en sådan situation ville det være godt at huske lignelsen om farisæeren og kroværten. Her er hendes korte genfortælling.

til eftertanke

Der var to mænd i en landsby. Et engageret i fysisk arbejde, tænkte på sig selv som ydmyg, ikke fremragende, og den mest almindelige. Og for det andet, en farisæer betragtede sig selv retfærdig, fordi at dømme andre. De gik en gang for at bede sammen. Farisæeren sagde så: "Herre, tak, at jeg ikke er som syndere og kriminelle, og denne Tolder. Jeg gør alt på dine Bud, faste, bede tiende give! "Og Tolderen stod beskedent, turde ikke at hæve sine øjne. Og i sit hjerte findes ordene kun: "Herre! Forbarm dig over mig! "Jesus sagde så, at han var kærere bøn Tolderen ikke ophøje sig selv, bebrejder ikke andre.

Bøn for domstolene Nikolayu Chudotvortsu

Lignelsen vi gav til hver indså, at Herren ikke har brug for ord. Han ser sjælen og alt det der sker der. Det er ligegyldigt, om du læser teksten i bøn bog, eller du kan komme op med det, vil det blive hørt af det faktum, at hjertet er. Men de mennesker, der ikke er vant til at vende sig til Herren, stadig tabt, ved ikke, hvor du skal begynde.

Det handler om at sige:

  • "Sankt Nicholas! Du er beskytter af alle dem, der lider. Når livet viste sådanne tegn på barmhjertighed, der optrådte før Guds trone for hans godhed. Jeg beder Dem om at beskytte mig, Herre tjener (navn) fra uretfærdighed verdslige dommere fra bagtalt uden årsag, ved deres ondsindede bagvaskelse. Du, St. Nicholas selv følte, hvad bliver fængslet vil tabe. Som jeg har hjulpet mange, der ansøger om nåde, og jeg havde ingen i en forfærdelig stand. Amen! "

Bøn for retten til et positivt resultat af den hellige Jomfru Maria

Denne tekst er en fri oversættelse af Det Gamle slavisk. Vi har brugt det i lang tid, for at beskytte mod uretfærdighed og tyranni. Sig du bruge følgende:

  • "Hellige Guds Moder, til viden om sindet fører os alle. Tag bøn uværdige Herrens tjenere, med tro og en dyb følelse-rent bue før din lignelse. Bed til din Søn, Herren Jesus, at skænke visdom og sendt til en retfærdig løsning på dommerne. Og for os at indgyde ånd ydmyghed og underkastelse til skæbnen. Hellige Guds Moder, føre os sandhedens vej og tilslutning af de stridende parter i foreningen af kærlighed til alt, slippe af mørket til lyset i den ånd af stolthed. Vi prise visdom og retfærdighed vor Herre Jesus Kristus og prise ham. Amen! "

Hvor mange gange til at læse bønnen?

Dette spørgsmål ofte kommer til at tænke den person, som ingen mere håb, men den Højeste. Bøn for retten til et positivt resultat af sagen læse så længe, indtil du får et tilfredsstillende resultat. Og ikke starte før den afgørende dag, og så snart den uretfærdighed kom ind i dit liv. Det anbefales hver morgen start med en henvisning til Jomfru Maria. Dette kan gøres derhjemme. Du må ikke stoppe, uanset hvad der sker. Håb for en højere retfærdighed, tro i støtte fra Gud. Indtil der er en retssag eller efterforskning, bede med et åbent sind. Selvfølgelig, ofte tilfældet er forsinket i lang tid. Men i dette tilfælde er det ikke nødvendigt at give op. Stol på Herren, men kirken gå nogle gange. Gd vil helt sikkert hjælpe.

Ønsket om at vinde - det er en synd eller ej?

Hvis du gennemføre en retssag, for eksempel en væsentlig karakter, er det også bør ikke glemme det Højere Justice. Hjælp oprigtige bønner for retten. For at vinde, anbefales det internt acceptere nogen resultat. Det er klart, at jeg ønsker at være en vinder. Men også dette ses den stolthed, at den samme mangel på tro på Herren. Hvis du tror, disse ord er ikke vigtigt, tale med en præst. Det koster meget mere end alle de bønner ytrede i stolthed. Kommunikation med Herren opstår, når din sjæl begynder at indse, at alt, hvad der får - det er hans højeste vilje. Ydmyghed er nu opfattet som en mangel på ambitioner eller talent. Og endnu mere interessant bliver det, ikke specifikt gør vi inspirere sådanne tanker, hvad enten ledes af Djævelen, der fremmer egoistisk tilgang til livet?

Hvem skal jeg kontakte for at vinde proces

Døm selv, ydmyghed - det er tillid til Herren. Det bestrider ikke ønsket om at få fodfæste i verden for at tjene penge, evnen til at gennemføre og få en velfortjent pris, og ønsket om at vinde i retten, hvad der er retmæssigt dit. Men det er meget vigtigt at forstå, at tillid til Herren, der hjælper indstille din håb skal være absolut. Som barn vender sig til sin far med et problem, vel vidende at han vil forstå bedre, og du beder.

Men vi flyttede væk fra emnet. Ved trone Herren mange hellige sjæle. Og af dem tildelte Nikolay Chudotvorets. En masse god han gjorde i denne verden, selv når hans ånd ikke flyve over jorden, og i kroppen af en dødelig boede. Nu troende stole på ham sorg. Den bøn for at vinde ved en domstol i retfærdighed til denne hellige trukket. Og hans navn var hensigtsmæssigt i betragtning - Miracle Worker. Folk forstod, at kun han kan ændre forholdene i den mest ugunstige situation.

Er bøn hjælpe?

Der er i dag mennesker, veluddannede supernovaer teknologier, en vane, som hjælper i mange situationer, men ikke i vores. Folk er på udkig efter anmeldelser, kommentarer på dem, der har forsøgt at bruge en bestemt metode i en lignende situation. Kig på alle udefra og døm selv, om du har brug for disse oplysninger. Hos mennesker, de problemer, han lider uretfærdigt. Selvfølgelig, jeg ønsker at få den stakkels ting "tablet" fra hans sorg. Og hun, ved den måde, er der - det er en bøn. Men kan du bygge i fællesskab med Herren på en andens mening? Kun din sjæl ved præcis, hvordan og hvad de skal fortælle den Almægtige, og svaret er det får. Andre mennesker har deres egne forhold, tanker og følelser. Fordi gør du beder til Herren og tillid, snarere end anmeldelser på nettet. Er det det værd i en så vigtig, intim sag at stole på andres erfaringer, og nogle gange folk du aldrig har set?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.