ComputereSoftware

Installer spil på Android: metoder og tips

I øjeblikket Mobile Shell-programmet "Android" er skabt af Googles Linux-baseret operativsystem, har længe efterladt alle sine konkurrenter. Men at købe et eller andet apparat med dette OS, brugere vant til "Vindouz", oplever en række vanskeligheder, da selv de mest basale ved første øjekast, de handlinger, f.eks installere og fjerne programmer, udført meget usædvanligt. Og i betragtning af specificiteten af de kompakte smartphones og tablets, gør det muligt at passere den ventetid, vil deres ejere være meget nyttigt at vide, hvordan installationen af spil på Android.

Udfører filer

Den første ting du bør være opmærksom på den person, der tidligere kun brugt "Vindouz" - et format eksekverbar fil. I indpakningen fra selskab med Bill Gates, det var «exe», og "Android" - «APK». Filer med denne udvidelse er unikke arkiver installatører, som du kan se indholdet af en hvilken som helst praktisk historiker. I øjeblikket er der tre primære måder at installere programmer og spil. "Android" lader dig gøre dette er ganske enkel, men kræver kendskab til nogle af nuancerne.

én fremgangsmåde

Installere spil på Android første måde er mest naturligt og sikkert. det er at bruge "indfødte» Play-marked. Processen er forholdsvis enkel. Go to Market, vælge det spil, du ønsker og klik på "Install", og resten vil ske automatisk. På denne måde er der et stort plus og et minus. Den første er, at når du afslutter den nyere version, vil du få en øjeblikkelig meddelelse om sit udseende. Ja, og ingen skade vil være at vide, at alle de spil downloadet fra "marked" indeholder ingen vira og ondsindet software, samt en gennemprøvet. Ulempen er den trafik forbrug, som i tilfældet med en grænse på det mobile internet kan skabe nogle gener, derfor arbejde med "marked" gøres bedst i områder med trådløs internetadgang.

metode to

Den følgende metode er, at hos Google, i modsætning til fra Apple, kan installeres på Android-spil fra tredjepartsudviklere. Dette vil kræve APK fil, og enhver filhåndtering eller installatøren, for eksempel, AppInstaller. Kopiering spillet til et hukommelseskort, skal du køre den valgte hjælpeprogram, der automatisk finder alle de APK-fil og gør deres installation. At denne proces er fuldført, skal du foretage ændringer i operativsystemet ved at fjerne flåten inden for sikkerhedsindstillinger "Ukendte kilder".

fremgangsmåde tre

I modsætning til tidligere versioner er, at installationen starter på din computer. Du skal bruge et særligt program til at installere spil på "Android" fra pc'en - InstallAPK. Det er nødvendigt at hente og installere på din computer, så ladet favorit "legetøj" og ved at forbinde den mobile enhed, skal du dobbeltklikke på APK-fil, som automatisk vil installere spillet på "Android" -devays bruger.

resultat

Som du kan se, installation af spil på Android er forholdsvis let, der forårsager forlegenhed bare i første omgang, selv når det ikke er klart, hvordan det skal gøres. Lidt af praksis, vil brugeren sikkert sætte pris på den bekvemmelighed af sådanne løsninger sparer tid og kræfter, samt sikre pålideligheden af operativsystemet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.