Nyheder og SamfundNatur

Kanelknude: beskrivelse og reproduktion

Гаичка буроголовая - fuglen fra familien синицевых. I Rusland er det også kendt som "puhljak" på grund af sin måde at fluffe op fjer i ekstremt koldt vejr. Indeholder nåletræerne i Asien og Europa. I modsætning til andre former for bryster foretrækker han at bosætte sig på fjerne steder, men viser ofte nysgerrighed over for en person.

Kanelbunny: Beskrivelse af udseende

Fuglen har en lille tæt krop, op til 14 cm i længden og med en masse på 9-14 g, en kort hals og fjerdragt er gråbrun i farve. Øverst på det tilfredse store hoved og hovedets bagside er en mat sort skygge. De fleste af de tilbage, mellemstore og små vinger, skuldre, nadhvoste og lænd har en brunlig grå farve. Kinder er hvidgrå. På sidens side er der en buffy nuance. På forsiden af halsen er der en såkaldt shirt-front - en stor sort plet. Næbbet har en mørk brun farve. Bunden af fuglen er snavset-hvid med en lille ohrist skygge på siderne, ben og poter er mørkegrå.

En brunhåret møtrik på marken kan let forveksles med en blackhead. Forskellen mellem dem er, at Puhlak har en matte, ikke en glimrende sort hue og en grålig langsgående strimmel på de sekundære vingevinger. Det mest slående træk ved disse fugle er deres sang.

levesteder

Agurkerne ligger i skovområderne i Eurasien, der starter fra øst for Storbritannien og de centrale regioner i Frankrig og slutter med Stillehavet og de japanske øers kyst. I nord bor det i områder med vegetabilsk vegetation samt skandinavisk og finsk skovtundra. I syd findes den i stepperne.

Den brune skinke er tilbøjelig til at leve i flad nåletræ, bjergrige og blandede skove, hvor fyr, lærk, gran vokser samt flodflod og vådområder. I Sibirien bosætter han sig i den mørke nåletæske med sphagnum myrer, piletræer og alderbælg.

I Europa bevares hovedsagelig bush vegetationen af floodplain skove, på kanten og lunde. På højlandet forekommer det i en højde på 2000 m til 2745 m, for eksempel på Tien Shan. Uden for avlssæsonen har fuglen tendens til at stige meget højere. For eksempel i Tibet blev plump set i en højde på 3960 m over havets overflade.

livsstil

Fugle af denne arten reden i april og maj. De fører en overvejende stillesiddende livsstil i huler, som ligger i stubber og døde træer i en lille afstand fra jorden. Brunehovedet, som spejder, foretrækker at hule sin bolig i rådent gammelt træ. Hulrummets dybde er ca. 20 cm, og diameteren er 6-8 cm.

Puhljaki er involveret i arrangement af en reden i par, som finder sig selv om efteråret. Mænd i det første år af livet søger kvinder i det nærmeste område (højst fem kilometer). Hvis de undlader at gøre dette, flyver de væk til fjerne områder af skoven.

Det tager i gennemsnit en til to uger at udstyre redenen for puffy uld. Hertil kommer, at fugle bruger kviste, bark af træer, birkebark, uld og fjer. Jacks of chubby er forskellige fra andre typer huse, fordi de ikke bærer mos til deres hus. Titmouse - en brunhåret møtrik - kan lide at lave cacher med plantefrø, men det glemmer oftest hvor skatten er.

mad

Puhlyaki fodrer med forskellige små hvirvelløse dyr og larver. Således giver gaichki en stor fordel for skovøkosystemet, fordi de regulerer antallet af insekter. Derudover spiser de frugter og frø af planter.

Om sommeren er diætet af en voksen gaichka fordelt ligeligt mellem fødevarer af animalsk og vegetabilsk oprindelse. Om vinteren fodres de primært af enebær, fyr og granfrø. Nestlings er fodret med edderkopper, sommerfuglefugle med tilsætning af vegetabilske fødevarer. Voksne puhlyaki til mad brug regnorme, bier, weevils, fluer, myg, myrer, mider og endda snegle.

Fra plantefoder i deres kost omfatter sådanne afgrøder som hvede, majs, havre og byg. Fra bær gaichki foretrækker tranebær, bjergaske, tranebær, blåbær og cotoneaster. Fuglefodererne besøger meget sjældent.

reproduktion

Denne sæson falder sammen med tidspunktet for arrangementet af reden. Puhljaki finder sig et par i deres første år af livet og forbliver sammen indtil en af dem dør. Livslængden af brunhovedet Gaichoks er ikke mere end ni år.

Courting af mænd er ledsaget af sange og omrystning af vinger. Før parring fører de demonstrativt fodret til hunnerne. Før begyndelsen af koblingen genoptager fuglene nestarrangementet. Således er i begyndelsen af inkubationen af ægget dækket med et lag af affald. Murværk består normalt af 5-9 hvide æg med rødbrune pletter. Inkubationen fortsætter til en halvmåne. På nuværende tidspunkt producerer hanen mad til moderen og beskytter redenen. Nogle gange flyver kvinden ud af boligen i kort tid og føder sig selv.

Kyllinger lukkes asynkront i to til tre dage. I første omgang er de dækket af en sjælden fluff af brungrå farve, og hulhulen har en brunlig gul nuance. Kvinden og hanen fodrer ungerne sammen. I gennemsnit bringer de bytte 250-300 gange om dagen. Om aftenen og i kølige dage sidder brunehovedet altid i hulen og opvarmer dets afkom. Kyllingerne begynder at flyve lidt efter 17-20 dage efter fødslen, men de er stadig afhængige af deres forældre, fordi de ikke er i stand til selvstændigt at skaffe mad. I midten af juli flyver fuglefamilier ind i nomadiske flokke, hvor i tillæg til bryster kan du møde pikas, konger og nuthatches.

sang

Den vokale repertoire af en brunhåret gaicha har ikke sådan en sort, som for eksempel blackhead. Klassificere to typer sange: demonstrerende (bruges til at tiltrække par) og territoriale (markerer nestestedet). Den første type består af en række målt, blødende fløjter "thi ... ti ..." eller "thi ... thii ...". Brunhovedet (billedet nedenfor) udfører denne sang i samme højde eller øger tonen fra tid til anden. Puhlyaki synger hele året rundt, men oftest forekommer det i foråret og i anden halvdel af sommeren.

Den territoriale fløjte er meget mere støjsvage end den demonstrerende og ligner en gurgling-trille med en punkteret squeak. Det udføres oftest af mænd end kvinder. Også mange ornitologer synger en "babbling" sang. Ofte opståede ønsker omfatter typiske høje "chi-chi" lyde, som næsten altid høres af jingling og grovere "jae ... jae ...".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.